Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Triss gdybym nie zaznaczyła zaburzonej tempki to już by wyznaczył ovulkę, ale ja nie chce, bo wtedy bym ją przegapiła, zawsze była później i poprzedzały ją duże ilości śluzu..ne wiem, żyję nadzieją, że jeszcze jest przed, tylko temperatura świruje, chyba jestem lekko podziębiona, zobaczymy co się wydarzy w najbliższych dniach.
3livka przykro mi, 3mam kciuki za nowy cykl
3livka lubi tę wiadomość
-
3livka przytulam! nastepny cykl bedzie Twój, zobaczysz :* dobrze, że już teraz u Ciebie dużo prawdopodbieństwo że się uda a ta faza lutealna u Ciebie ile trwa że już nowy cykl zaczęłas
Martika to trzymam kciuki żeby było jednak przed ovu
Zetka głowa do góry kochana, jutro bedzie lepiej :*3livka lubi tę wiadomość
-
3livka rzeczywiście...głupio pytam
dziewczyny, zaczynam mieć objawy... paranoi. Nie potarfię już myslec o niczym innym, siedze na forum zamiast pracować, wkrecam sobie objawy ... musze trochę wyluzować bo zwariuje sikam co godzinę, to też można podciągnąć pod objaw,?
-
Triss - też tak mam. Nie potrafię wyluzowac. Ciągle o tym myślę, dzień noc, praca, dom, ciągle..
Teraz już się nie nakręcam ale to nic nie daje, bo rozczarowanie i tak będzie. Nie potrafię wluzowac. Z synkiem udało się za pierwszym razem, celowalam na chlopca i cudem od razu się udało, ale wtedy i byłam młodsza i mniej stresów i w ogóle wszystko inne. A teraz masakra jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:12
-
staraczka właśnie może na zgodę nie można zmarnować tego pozytywnego testu Ja ciągle czekamy na dwie grube na testach owu, na razie bladziochy:)
Zetka, bo każdy mówi , że trzeba wyluzować, a to się tak nie da Ciągle się o tym myśli - przynajmnie ja tak mam... -
nick nieaktualnyjuwelka wrote:staraczka właśnie może na zgodę nie można zmarnować tego pozytywnego testu Ja ciągle czekamy na dwie grube na testach owu, na razie bladziochy:)
Zetka, bo każdy mówi , że trzeba wyluzować, a to się tak nie da Ciągle się o tym myśli - przynajmnie ja tak mam...
no przecież jak się zmarnuje to mu jajka utnę nie wiem zobaczymy jak przyjedzie na przerwę mi już przechodzi , mam nadzieję że jemu też ... Tu problem bo i ja i on uparty jak osioł -
25staraczka25 wrote:no przecież jak się zmarnuje to mu jajka utnę nie wiem zobaczymy jak przyjedzie na przerwę mi już przechodzi , mam nadzieję że jemu też ... Tu problem bo i ja i on uparty jak osioł
mam taką nadzieję,a tak w ogóle to szkoda , że owulacja jest tak rzadko ! powinna być co 2 tyg hehehe
widzę, że też jesteś młodą mężatką
ja miałam ślub 14.06 -
nick nieaktualnyMnie już korci, żeby zatestować jutro. W tym cyklu jakoś nie byłam nastawiona na to, że wyjdzie, bo byłam przeziębiona i owulka nie wyszła tak pewnie na 100 procent. Ale im bliżej okresu i patrząc na tempki, bo znów zaczynam się nakręcać, "a może się uda?"
-
juwelka wrote:mam taką nadzieję,a tak w ogóle to szkoda , że owulacja jest tak rzadko ! powinna być co 2 tyg hehehe
ja miałam ślub 14.06
25staraczka25, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuwelka wrote:mam taką nadzieję,a tak w ogóle to szkoda , że owulacja jest tak rzadko ! powinna być co 2 tyg hehehe
ja miałam ślub 14.06
martika, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Triss - też tak mam. Nie potrafię wyluzowac. Ciągle o tym myślę, dzień noc, praca, dom, ciągle..
Teraz już się nie nakręcam ale to nic nie daje, bo rozczarowanie i tak będzie. Nie potrafię wluzowac. Z synkiem udało się za pierwszym razem, celowalam na chlopca i cudem od razu się udało, ale wtedy i byłam młodsza i mniej stresów i w ogóle wszystko inne. A teraz masakra jakaś.
Triss ja też wydaje mi się że jestem jeszcze młoda ;p mam 23 lata i co 3 cykl starań stracony weszłam w 4 to chyba nie ma się tym -
nick nieaktualnymartika wrote:Eh dziewczyny, wczoraj chciało mi się z tego śmiać, ale dzisiaj jestem wściekła na siebie, bo chyba jednak przegapiłam tą owulację
-
nick nieaktualny