X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe starania
Odpowiedz

Październikowe starania

Oceń ten wątek:
  • martika Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss gdybym nie zaznaczyła zaburzonej tempki to już by wyznaczył ovulkę, ale ja nie chce, bo wtedy bym ją przegapiła, zawsze była później i poprzedzały ją duże ilości śluzu..ne wiem, żyję nadzieją, że jeszcze jest przed, tylko temperatura świruje, chyba jestem lekko podziębiona, zobaczymy co się wydarzy w najbliższych dniach.

3livka przykro mi, 3mam kciuki za nowy cykl :)

3livka lubi tę wiadomość

• triss Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3livka przytulam! nastepny cykl bedzie Twój, zobaczysz :* dobrze, że już teraz u Ciebie dużo prawdopodbieństwo że się uda :) a ta faza lutealna u Ciebie ile trwa że już nowy cykl zaczęłas

Martika to trzymam kciuki żeby było jednak przed ovu :)

Zetka głowa do góry kochana, jutro bedzie lepiej :*

3livka lubi tę wiadomość

• 3livka Ekspertka

Wysłany: 17 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane :*
    Nie jest źle, nie nastawiałam się jakoś mocno.

triss nie wiem ile trwa, bo to pierwsza owulacja od 5 lat. Te pare lat temu miała fazę lutealną od 8 do 12 dni. Niby norma zaczyna się od 10 dni, więc nie jest najgorzej.

c2b941820e548b3aa7ad88ba7fa9cdb0.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3livka rzeczywiście...głupio pytam :/ ;)

dziewczyny, zaczynam mieć objawy... paranoi. Nie potarfię już myslec o niczym innym, siedze na forum zamiast pracować, wkrecam sobie objawy ... musze trochę wyluzować bo zwariuje ;) sikam co godzinę, to też można podciągnąć pod objaw,? ;)

• 3livka Ekspertka

Wysłany: 17 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sprawy :)

Oczywiście będę zaglądać i trzymać za Was wszystkie kciuki :)

c2b941820e548b3aa7ad88ba7fa9cdb0.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss - też tak mam. Nie potrafię wyluzowac. Ciągle o tym myślę, dzień noc, praca, dom, ciągle..
    Teraz już się nie nakręcam ale to nic nie daje, bo rozczarowanie i tak będzie. Nie potrafię wluzowac. Z synkiem udało się za pierwszym razem, celowalam na chlopca i cudem od razu się udało, ale wtedy i byłam młodsza i mniej stresów i w ogóle wszystko inne. A teraz masakra jakaś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:12

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka właśnie może <3 na zgodę :) nie można zmarnować tego pozytywnego testu :) Ja ciągle czekamy na dwie grube na testach owu, na razie bladziochy:)

Zetka, bo każdy mówi , że trzeba wyluzować, a to się tak nie da :( Ciągle się o tym myśli - przynajmnie ja tak mam...

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juwelka wrote:
    staraczka właśnie może <3 na zgodę :) nie można zmarnować tego pozytywnego testu :) Ja ciągle czekamy na dwie grube na testach owu, na razie bladziochy:)

Zetka, bo każdy mówi , że trzeba wyluzować, a to się tak nie da :( Ciągle się o tym myśli - przynajmnie ja tak mam...

no przecież jak się zmarnuje to mu jajka utnę :P nie wiem zobaczymy jak przyjedzie na przerwę :P mi już przechodzi , mam nadzieję że jemu też ... Tu problem bo i ja i on uparty jak osioł :P

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:54

• juwelka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    no przecież jak się zmarnuje to mu jajka utnę :P nie wiem zobaczymy jak przyjedzie na przerwę :P mi już przechodzi , mam nadzieję że jemu też ... Tu problem bo i ja i on uparty jak osioł :P

mam taką nadzieję,a tak w ogóle to szkoda , że owulacja jest tak rzadko ! powinna być co 2 tyg hehehe

widzę, że też jesteś młodą mężatką:)
    ja miałam ślub 14.06 :)

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już korci, żeby zatestować jutro. W tym cyklu jakoś nie byłam nastawiona na to, że wyjdzie, bo byłam przeziębiona i owulka nie wyszła tak pewnie na 100 procent. Ale im bliżej okresu i patrząc na tempki, bo znów zaczynam się nakręcać, "a może się uda?" :/

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juwelka wrote:
    mam taką nadzieję,a tak w ogóle to szkoda , że owulacja jest tak rzadko ! powinna być co 2 tyg hehehe

I powinna trwać z tydzień żeby można było trafić :D

25staraczka25, Madlene84 lubią tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• martika Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dziewczyny, wczoraj chciało mi się z tego śmiać, ale dzisiaj jestem wściekła na siebie, bo chyba jednak przegapiłam tą owulację :/

• kusiczka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się z opcją tygodniowej owulacji co dwa tygodnie ;) wiele więcej byłoby już zafaslokowanych ;)

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juwelka wrote:

Nie długi staż w małżeństwie ale jesteśmy razem już 7 rok ;-) w sumie to taka pierwsza miłość :-P kilka razy już się rozstawaliśmy ale i tak ciągle coś ciągnie do siebie :-P to chyba miłość :-D albo te charakterki :-P już jest po wojnie . M zobaczył test owu i przeszło mu :-D nie zmarnuje szansy na syna :-D głupki z nas dwa czasami ;-)

martika, Madlene84 lubią tę wiadomość

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Triss - też tak mam. Nie potrafię wyluzowac. Ciągle o tym myślę, dzień noc, praca, dom, ciągle..
    Teraz już się nie nakręcam ale to nic nie daje, bo rozczarowanie i tak będzie. Nie potrafię wluzowac. Z synkiem udało się za pierwszym razem, celowalam na chlopca i cudem od razu się udało, ale wtedy i byłam młodsza i mniej stresów i w ogóle wszystko inne. A teraz masakra jakaś.

Triss ja też wydaje mi się że jestem jeszcze młoda ;p mam 23 lata i co 3 cykl starań stracony weszłam w 4 to chyba nie ma się tym

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Eh dziewczyny, wczoraj chciało mi się z tego śmiać, ale dzisiaj jestem wściekła na siebie, bo chyba jednak przegapiłam tą owulację :/
    Mi tam Twój wykres nie wygląda na owu ale nie chce tu mieszać . Spójrz na mój tragedia jeśli chodzi o temperaturę :-S

• martika Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, jak ładnie teraz poleci w górę to będzie dobrze.
    No tempki mi się zaczynają takie jak z fl, zobaczymy co jutro będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze będzie :-* :-*

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:54

‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ