Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe starania
Odpowiedz

Październikowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kahaśka wrote:
    A mój totalna załamka, wczoraj się dupą wypiął, bo on tak nie może na zawołanie i wogóle. ehhhh sama sobie tego bejbika nie zrobię :(
    kahaśka no jak Ty dzisiaj nie zaliczysz to przecie ja go znajdę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 20:59

Zetka lubi tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kusiczka wrote:
    no tak, faceci to lubią płatać psikusy- kiedy trzeba, to się nie da.

ja mojemu nie mówię, że to już, że musimy.
    Staram się zachęcać go w taki sposób, żeby nie czuł się jak maszynka :) chociaż to też wcale nie takie proste...

no właśnie. A mój wrócił z delegacji, ovu na niego zaczekała i chciałam to wykorzystać a tu dupa.

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Zetka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w nocy przyjdzie @, bu już w środku maleńkie brązowe paprochy.
    Dziewczyny, jak wtedy zapisujecie @ tak jak data, czy jak w nocy to jeszcze dziś? Zakładając że w nocy a najpóźniej rano przyjdzie @ to jak sądzicie, kiedy była owu? Możecie zerknąć na mój wykres? Mi chyba się wydaje że nawet dzień po bólu owulacyjnym, a bolało mnie 2 dni. Juz samą nie wiem, bo my na dziewuszke celowalismy no i za wcześniej.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Dziewczyny, jak wtedy zapisujecie @ tak jak data, czy jak w nocy to jeszcze dziś? Zakładając że w nocy a najpóźniej rano przyjdzie @ to jak sądzicie, kiedy była owu? Możecie zerknąć na mój wykres? Mi chyba się wydaje że nawet dzień po bólu owulacyjnym, a bolało mnie 2 dni. Juz samą nie wiem, bo my na dziewuszke celowalismy no i za wcześniej.
    wydaje mi się że tak jak owu wyznaczył potem był ładny wzrost tempki :) przykro mi zetka :* a @ zaznaczysz tak jak małpa się rozkręci jak wstaniesz z @ to dajesz jutrzejszą datę ... dzisiaj jeśli chcesz możesz ale nie musisz zaznaczyć plamienie

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    a i co do celowania w dziewczynkę bo to przykuło teraz moją uwagę to lepiej nie probowac tak za każdym razem :) Będziesz się starać 3 dni przed 2 dni ale nie wiesz czy plemniory sobie dożyją do tej owulki . Lepiej serduszkować częściej , przede wszystkim od kilku dni przed aż do samej owulki a nawet i dzień po i "ryzykować" chłopca niż zawdodzić się miesiąc w miesiąc :) :) ale to tylko moje przemyślenie nic nie narzucam żebyś źle mnie nie odebrala :)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    a i co do celowania w dziewczynkę bo to przykuło teraz moją uwagę to lepiej nie probowac tak za każdym razem :) Będziesz się starać 3 dni przed 2 dni ale nie wiesz czy plemniory sobie dożyją do tej owulki . Lepiej serduszkować częściej , przede wszystkim od kilku dni przed aż do samej owulki a nawet i dzień po i "ryzykować" chłopca niż zawdodzić się miesiąc w miesiąc :) :) ale to tylko moje przemyślenie nic nie narzucam żebyś źle mnie nie odebrala :)

Wiem, wiem, też mam takie obawy :)
    Z synkiem nam się udało za pierwszym razem, dzień przed owu serduszko wannie. I taki rozrabiaka, że nie weim czy podolalabym drugiemu :))) no i marza mi się te sukieneczka, lalki, bo teraz ciągle ninjago :))

Ale tak na serio to planuje w tym cyklu jednak częściej. Akurat jak owu miałam ta mąż miał 3 dni delegacji.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

tu się trochę zgadzam, bo nikt nam niestety nie zagwarantuje, że uda nam się wycelować 2 lub 3 dni przed owulką, bo nagle się okaże, że spłata nam figla i wystąpi 5 dni po albo w te dni i albo nie będzie nic... albo chłopczyk. Przy czym chłopczyk- to cudowna nowina ;)

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Wiem, wiem, też mam takie obawy :)
    Z synkiem nam się udało za pierwszym razem, dzień przed owu serduszko wannie. I taki rozrabiaka, że nie weim czy podolalabym drugiemu :))) no i marza mi się te sukieneczka, lalki, bo teraz ciągle ninjago :))

Ale tak na serio to planuje w tym cyklu jednak częściej. Akurat jak owu miałam ta mąż miał 3 dni delegacji.
    :D :D :D zawsze tak jest :) :) :) :) jak się ma już chłopca to chce się mieć dziewczynkę i na odwrót :) :)

Będę trzymać kciuki nadal:) :) :)

Zetka lubi tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze cudowna, i byłabym równie szczęśliwa, ale wiecie o co chodzi. Ale znając siebie i moje podejście do niepowodzenia czyli totalny dół, to pewnie z każdym dniem bliżej owu będzie to może dziś jeszcze raz :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kusiczka wrote:
    tu się trochę zgadzam, bo nikt nam niestety nie zagwarantuje, że uda nam się wycelować 2 lub 3 dni przed owulką, bo nagle się okaże, że spłata nam figla i wystąpi 5 dni po albo w te dni i albo nie będzie nic... albo chłopczyk. Przy czym chłopczyk- to cudowna nowina ;)
    lekarz po moim urodzeniu "pocieszał" mojego tatę że zrobić dziurkę w dziurce to wyzwanie także wiesz :D

Zetka, kahaśka, Morwa lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    :D :D :D zawsze tak jest :) :) :) :) jak się ma już chłopca to chce się mieć dziewczynkę i na odwrót :) :)

Będę trzymać kciuki nadal:) :) :)

Dokładnie :)

Zmykam, muszę się wyspać, jutro śmigam na rajd. Mam nadzieję że się zrelaksuje, bo dziś był dół i się rozkleilam.
    Dobranoc i miłej soboty :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Pewnie ze cudowna, i byłabym równie szczęśliwa, ale wiecie o co chodzi. Ale znając siebie i moje podejście do niepowodzenia czyli totalny dół, to pewnie z każdym dniem bliżej owu będzie to może dziś jeszcze raz :)
    no i dobrze :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Dokładnie :)

Zmykam, muszę się wyspać, jutro śmigam na rajd. Mam nadzieję że się zrelaksuje, bo dziś był dół i się rozkleilam.
    Dobranoc i miłej soboty :)
    dobranoc :*

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja liczę, że jeszcze jestem przed ovu i leczę się winkiem :) mąż jest dziś wyjątkowo miły, więc może jeszcze nie wszystko stracone...

Magula lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Magula lubi tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Uciekaj gwalcowac męża a nie tu piszesz hehe jeszcze nic nie jest stracone walcz kochana walcz!!
    teraz to ważniejszy jest mecz ;(

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• juwelka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kahaśka - na pewno potrafisz go odciągnąć od meczu :D

Każda ma jakieś sposoby !:)

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juwelka wrote:
    kahaśka - na pewno potrafisz go odciągnąć od meczu :D

Każda ma jakieś sposoby !:)

kochana, to jest awykonalne, na szczęście zaraz koniec, więc się odmeldowuję. Życzę spokojnej nocki i do jutra (znając życie) :)

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ