Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykahaśka wrote:A mój totalna załamka, wczoraj się dupą wypiął, bo on tak nie może na zawołanie i wogóle. ehhhh sama sobie tego bejbika nie zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 20:59
Zetka lubi tę wiadomość
-
kusiczka wrote:no tak, faceci to lubią płatać psikusy- kiedy trzeba, to się nie da.
ja mojemu nie mówię, że to już, że musimy.
Staram się zachęcać go w taki sposób, żeby nie czuł się jak maszynka chociaż to też wcale nie takie proste...
no właśnie. A mój wrócił z delegacji, ovu na niego zaczekała i chciałam to wykorzystać a tu dupa. -
U mnie w nocy przyjdzie @, bu już w środku maleńkie brązowe paprochy.
Dziewczyny, jak wtedy zapisujecie @ tak jak data, czy jak w nocy to jeszcze dziś? Zakładając że w nocy a najpóźniej rano przyjdzie @ to jak sądzicie, kiedy była owu? Możecie zerknąć na mój wykres? Mi chyba się wydaje że nawet dzień po bólu owulacyjnym, a bolało mnie 2 dni. Juz samą nie wiem, bo my na dziewuszke celowalismy no i za wcześniej.
-
nick nieaktualnyZetka wrote:U mnie w nocy przyjdzie @, bu już w środku maleńkie brązowe paprochy.
Dziewczyny, jak wtedy zapisujecie @ tak jak data, czy jak w nocy to jeszcze dziś? Zakładając że w nocy a najpóźniej rano przyjdzie @ to jak sądzicie, kiedy była owu? Możecie zerknąć na mój wykres? Mi chyba się wydaje że nawet dzień po bólu owulacyjnym, a bolało mnie 2 dni. Juz samą nie wiem, bo my na dziewuszke celowalismy no i za wcześniej. -
nick nieaktualnyZetka wrote:U mnie w nocy przyjdzie @, bu już w środku maleńkie brązowe paprochy.
Dziewczyny, jak wtedy zapisujecie @ tak jak data, czy jak w nocy to jeszcze dziś? Zakładając że w nocy a najpóźniej rano przyjdzie @ to jak sądzicie, kiedy była owu? Możecie zerknąć na mój wykres? Mi chyba się wydaje że nawet dzień po bólu owulacyjnym, a bolało mnie 2 dni. Juz samą nie wiem, bo my na dziewuszke celowalismy no i za wcześniej. -
25staraczka25 wrote:a i co do celowania w dziewczynkę bo to przykuło teraz moją uwagę to lepiej nie probowac tak za każdym razem Będziesz się starać 3 dni przed 2 dni ale nie wiesz czy plemniory sobie dożyją do tej owulki . Lepiej serduszkować częściej , przede wszystkim od kilku dni przed aż do samej owulki a nawet i dzień po i "ryzykować" chłopca niż zawdodzić się miesiąc w miesiąc ale to tylko moje przemyślenie nic nie narzucam żebyś źle mnie nie odebrala
Wiem, wiem, też mam takie obawy
Z synkiem nam się udało za pierwszym razem, dzień przed owu serduszko wannie. I taki rozrabiaka, że nie weim czy podolalabym drugiemu )) no i marza mi się te sukieneczka, lalki, bo teraz ciągle ninjago )
Ale tak na serio to planuje w tym cyklu jednak częściej. Akurat jak owu miałam ta mąż miał 3 dni delegacji.
-
25staraczka25 wrote:a i co do celowania w dziewczynkę bo to przykuło teraz moją uwagę to lepiej nie probowac tak za każdym razem Będziesz się starać 3 dni przed 2 dni ale nie wiesz czy plemniory sobie dożyją do tej owulki . Lepiej serduszkować częściej , przede wszystkim od kilku dni przed aż do samej owulki a nawet i dzień po i "ryzykować" chłopca niż zawdodzić się miesiąc w miesiąc ale to tylko moje przemyślenie nic nie narzucam żebyś źle mnie nie odebrala
tu się trochę zgadzam, bo nikt nam niestety nie zagwarantuje, że uda nam się wycelować 2 lub 3 dni przed owulką, bo nagle się okaże, że spłata nam figla i wystąpi 5 dni po albo w te dni i albo nie będzie nic... albo chłopczyk. Przy czym chłopczyk- to cudowna nowina -
nick nieaktualnyZetka wrote:Wiem, wiem, też mam takie obawy
Z synkiem nam się udało za pierwszym razem, dzień przed owu serduszko wannie. I taki rozrabiaka, że nie weim czy podolalabym drugiemu )) no i marza mi się te sukieneczka, lalki, bo teraz ciągle ninjago )
Ale tak na serio to planuje w tym cyklu jednak częściej. Akurat jak owu miałam ta mąż miał 3 dni delegacji.
Będę trzymać kciuki nadal:)Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykusiczka wrote:tu się trochę zgadzam, bo nikt nam niestety nie zagwarantuje, że uda nam się wycelować 2 lub 3 dni przed owulką, bo nagle się okaże, że spłata nam figla i wystąpi 5 dni po albo w te dni i albo nie będzie nic... albo chłopczyk. Przy czym chłopczyk- to cudowna nowina
Zetka, kahaśka, Morwa lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:zawsze tak jest jak się ma już chłopca to chce się mieć dziewczynkę i na odwrót
Będę trzymać kciuki nadal:)
Dokładnie
Zmykam, muszę się wyspać, jutro śmigam na rajd. Mam nadzieję że się zrelaksuje, bo dziś był dół i się rozkleilam.
Dobranoc i miłej soboty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny