Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Albo z rezygnujemy z tego badania przynajmniej w tym miesiacu, zrobimy je w listopadzie , albo w grudniu. Jak myślicie?
-
Morwa wrote:Ja cały tamten cykl albo mialam 1 albo miałam bladziochy a robiłam właśnie te owulacyjne z Allegro Także Ja Nie Wiem Czy Im Ufać Bo Na Moim Przypadku Się Nie Sprawdziły A zastosowalam Się Do wytycznych Żeby Robić JE O Odpowiedniej Porze I 2 Godziny Przed NIC Nie Piłam.
-
Morwa teraz jak ma zapalenie to te badanie będzie niewiarygodne, po antybiotykach też. W ogóle, żeby było wiarygodne to powinniście odczekać 3 miesiące od skończenia kuracji, także jeśli będziecie robić wcześniej i nie wyjdzie kolorowo to nie ma co się martwić, w zasadzie to ja bym nie wydawała kasy, bo to trochę na darmo, choroby i antybiotyki mogą bardzo osłabić nasienie.
Morwa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
O matko, ale tu się narobiło.
Ja bym też nie robiła tych badań teraz, bo skoro ma zapalenie to wyniki mogą odbiegać od stanu faktycznego. Szkoda kasy.
Trzymam kciuki, żeby leczenie pomogło i żeby szybko wrócił do formyMorwa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Powrocilam
Bylam u gina i we wtorek moj pecherzyk mial 16mm, gin stwierdzil ze owulka bedzie pewnie jutro, poradzil sie seksic co 2 dni, wiec tak robimy. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Polecil tez zbadac testosteron, wyniki w piatek, ale mama musi mi odebrac bo ja juz w UK.
Cos mam sluz kremowy biore ten wiesiolek i pije duzo wody, ale cos mi to nie pomaga w tym cyklu zakupilam zel Concive plus, moze to pomoze
Trzymam za Was kciuki :*25staraczka25 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa, przykro ze sie pokielbasilo, ale mam nadzieje, ze leczenie nie potrwa za dlugo :*
Martika dzieki i wzajemnie. A jak sie czuje maluszek Twojej kolezanki? :*
Patrycja trzymam kciuki , zeby nie przyszla :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf dziękuję, że pamiętasz:* Mały jest stabilny, wybudzili go więc się porusza, ale nadal jest podłączony do sprzętów podtrzymujących życie. Jeszcze bardzo długa droga przed nim, ale jest znaczna poprawa:)
Madlene84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość