Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo tak wg mnie powinno być
że każdy będzie miał dziecko wtedy gdy sobie zaplanuje;)
Dobrej nocy dziewczyny, idę już do łóżka - mam nadzieję , że jutro wstawię na wykres hehe;)
no i liczę na wyższą temperaturę jutro ;(
dobranoc !!!
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
u mnie krwawienie się rozkręca więc już na nic nie liczę . za testuje tego 27.10 dla świętego spokoju a jak wyjdzie jedna krecha to sie upije. ooo tak tego mi trzeba i koncze ze staraniami . nie chce zeby było tak jak przy staraniach o córę bo cierpiało na tym moje małżeństwo w pewnym momencie . zaszłam w pierwszą ciążę , zaszłam w drugą to i w trzecią kiedyś zajdę. Najważniejsze że mam już jedno dziecko . Za was kochane trzymam mocno kciuki
-
Dziewczyny błagam Was pomóżcie mam straszny problem z ocenianiem śluzu... dzisiaj rano zauważyłam na bieliźnie normalnie mokrą plamę jakbym polała majtki 2 porządnymi kroplami wody podczas ,,grzebanka,, ten śluz ani nie jest śliski jest koloru kremowego nie wiem jak go określić jak się ocenia typy śluzu?
-
Ania24 wrote:Dziewczyny błagam Was pomóżcie mam straszny problem z ocenianiem śluzu... dzisiaj rano zauważyłam na bieliźnie normalnie mokrą plamę jakbym polała majtki 2 porządnymi kroplami wody podczas ,,grzebanka,, ten śluz ani nie jest śliski jest koloru kremowego nie wiem jak go określić jak się ocenia typy śluzu?
Ania jak czasem mam taki śluz kremowo wodnisty, zaznaczam go jako kremowy. Bo czasem mam taki typowo wodnisty (przezroczysty - jak woda) najczęściej przed okresem jakoś. -
nick nieaktualnyRozgadana wrote:Ania jak czasem mam taki śluz kremowo wodnisty, zaznaczam go jako kremowy. Bo czasem mam taki typowo wodnisty (przezroczysty - jak woda) najczęściej przed okresem jakoś.
Zawsze zaznacza się najbardziej płodny. Czyli jak masz kremowo-wodnisty to zaznacza się wodnisty. -
Hej - czy któraś z Was korzystała może z allegrowych testów owulacyjnych i ciążowych? Warto im ufać? cena 1 zł zachęca w porównaniu do rossmanowskich - 9 zł to śmiech. Macie do nich zaufanie, nie zakłamują, wychodzą?
19.07.2016 r. Aleksander
-
Ania24 wrote:Dziewczyny błagam Was pomóżcie mam straszny problem z ocenianiem śluzu... dzisiaj rano zauważyłam na bieliźnie normalnie mokrą plamę jakbym polała majtki 2 porządnymi kroplami wody podczas ,,grzebanka,, ten śluz ani nie jest śliski jest koloru kremowego nie wiem jak go określić jak się ocenia typy śluzu?
Ania wczoraj serduszkowaliście więc nie powinnaś raczej teraz oceniać śluzu, bo łatwo go pomylić. To co widziałaś na majtkach mogło być np. (nie musiało) pozostałością nasienia wymieszaną z Twoim śluzem z podniecenia. Zobaczysz jaki śluz będzie wieczorem jeżeli w kolorze i gęstości przypomina dosyć rzadki balsam do ciała to jest to śluz kremowy, jeżeli lepi się między palcami to lepki, u mnie wodnisty jest przezroczysty i lejący, bardziej go czuję niż widzę. -
martika wrote:Ania wczoraj serduszkowaliście więc nie powinnaś raczej teraz oceniać śluzu, bo łatwo go pomylić. To co widziałaś na majtkach mogło być np. (nie musiało) pozostałością nasienia wymieszaną z Twoim śluzem z podniecenia. Zobaczysz jaki śluz będzie wieczorem jeżeli w kolorze i gęstości przypomina dosyć rzadki balsam do ciała to jest to śluz kremowy, jeżeli lepi się między palcami to lepki, u mnie wodnisty jest przezroczysty i lejący, bardziej go czuję niż widzę.
-
Witam się i ja
byłam dziś na pobraniu krwi żeby zbadać hormony, wieczorem będę miała wyniki.
Pani wierciła mi dziurę w zyle przez 15 minut, po czym stwierdziła ze nic z tego wkuła się ponownie, jakoś poleciało pani beztrosko poinformowała mnie że zyła sobie pękła i na pewno za mało rano piłam, dlatego krew nie chciała lecieć... siniak na pół ręki, 250zł zostawione w kasie czego się nie robi oby tylko te wyniki wyszły ok...