Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Triss trzymam mocno kciuki żeby wyniki wszystkie były bardzo dobre, ale muszę to napisać: mi złe wyniki tarczycy dały sporo luzu, wiedziałam, że znam powód dla którego się nie udawało i że być może będę musiała dać sobie trochę więcej czasu na starania. Zresztą ja nie lubię stać w miejscu, a tak to wiedziałam, że trzeba się za siebie wziąć, może bardziej zadbać o dietę, a już na pewno systematycznie łykać leki, mam jakiś plan i mogę działać, wiem na czym stoję.
Morwa co się dzieje, że urolog? #mam kciuki żeby wszystko było ok! -
Martika myślę dokladnie tak jak Ty! lepiej znać powod tego, że się nie udaje. U mnie to w sumie dopiero dwa miesiące starań, niby nic, ale...
Morwa to nieźle.... przypilnuj go żeby bocznym wyjsciem nie uciekł mam nadzieje ze wszytsko ok jednak bedzie
-
Morwa, powodzenia. Powiedz koniecznie że się staracie, może da skierowanie na jakieś inne badania.
Aniu, też mam problem z ocenianiem śluzu, raz jest już płodny, a następnego dnia kleisty i potem znów płodny A po serduszkowaniu to po jakim czasie można sprawdzać?
-
Morwa oby to nie było nic poważnego i wymagającego długiej rekonwalescencji
patrycja trzymam kciuki zeby nie przyszła @
a ja czekam az sie @ rozkręci, wzięłam sobie dzisiaj luteine, może przyspieszy, bo jak do tej pory jakieś farfocle małe tylko są ;P -
_analiza wrote:Hej - czy któraś z Was korzystała może z allegrowych testów owulacyjnych i ciążowych? Warto im ufać? cena 1 zł zachęca w porównaniu do rossmanowskich - 9 zł to śmiech. Macie do nich zaufanie, nie zakłamują, wychodzą?
też jestem ciekawa jak te testy, czy wiarygodne -
ainer85 wrote:też jestem ciekawa jak te testy, czy wiarygodne
ja też mam testy z allegro i np ciążowe zawsze pokazywały jedną kreskę -więc ok:(
a owu jak narazie pokazują bladziochy i chyba też ok, bo żadnych innych objawów owu nie mam, temperatura jeszcze w górę nie idzie więc czekam, a tu już 17DC ;( ciekawe ile on będzie trwał...ainer85 lubi tę wiadomość