Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Żaden ekspert ze mnie, ale myślę, że Twoje jest wystarczające05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Mam nadzieje ponoc po dupki moze jeszcze urosnac. Poki co ponad 8 mialam we wtorek szalu nie ma... Ale niby te minimum jest?
Ale wyprodukowalyscie dzisiaj ledwo nadrobiłam
Ja spakowana do szpitala. Jutro wyjazd chwile po 6 rano. Trzymajcie kciuki zeby dobrze poszło, jajnika mi uratowali i wszystko ładnie poczyscili.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Tak, 8 to juz jest ok a tak jak mówisz, jeszcze do czasu zagnieżdżania podrośnie
Ale wyprodukowalyscie dzisiaj ledwo nadrobiłam
Ja spakowana do szpitala. Jutro wyjazd chwile po 6 rano. Trzymajcie kciuki zeby dobrze poszło, jajnika mi uratowali i wszystko ładnie poczyscili.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja Was powiem ze straciłam juz nadzieje.nie boli mnoe to take bardzo no man juz dwa skarbusie ktorym oddaje sie cala I may pewnosc ze now brakuje I'm and milosci and mojego czasu Co przy 3 dzieci Pewnie bylo trudge. Staram sie pocieszac zycze Was wszystkim powodzenia I only had najszybciej Wam sie Udalo,tak jak I mi do tej pory.
Jester z Wami I glowki do gory.co sie odwlecze to now uciecze -
nick nieaktualny
-
a ja mam nerwy....
mierzę tą temperaturę i co...
dzisiaj jak na złośc mąż o 5 wstawał, tak się tłukł, że to już nie spanie i zmierzyłam tą temperaturę o 5.30 ale wydaje mi się, że o 5 powinnam bo byłam zaraz po przebudzeniu.... bu.....05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
balladyna26 wrote:Witam. Ja jeszcze nie zaczelam dobrze pracy a juz odliczam godziny do konca..od 13 zaczynam weekend:-P czas na odpoczynek.
Zycze milego dnia..
Dobrze,że ja jeszcze dziś i jutro mam L4, bo podejrzewam, że praca by mi nie szła :p a tak mogę sobie na spokojnie schizować -
Witam, wracam po krótkiej przerwie. U mnie juz tydzien po owulacji i tydzien do okresu. Najgorszy czas przede mna. Dam rade, chyba...
Jak Wam dziewczyny dzien mija?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:36
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Witam, wracam po krótkiej przerwie. U mnie juz tydzien po owulacji i tydzien do okresu. Najgorszy czas przede mna. Dam rade, chyba...
Jak Wam dziewczyny dzien mija?
U mnie niemoc :p leje... dzis ostatni dzien działań około owu od jutra luteina dowcipna czyli czas oczekiwania i trzeba sobie zorganizować zajęcie -
U mnie końcówka oczekiwań i dłuży mi się strasznie.. Brzuch boli prawie cały czas i co chwilę mam wrażenie, że już @ przylazła, bo jakoś tak mokro się robi. Kusi mnie, żeby iść po te testy, ale z drugiej strony sobie myślę, że pewnie jak tylko je kupię to okres przylezie..