Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zio0malka wrote:Jutro chcę zrobić bete z krwi. Mam nadzieję, ze te plamienia to implantacja trochę temperatura mnie martwi.. zobaczymy
Czemu martwi? Bo skacze czy że za niska?
Moja też jakaś taka dziwna, ale ja chyba z reguły mam niską. Gorączki to już od lat nie miałam -
Zio0malka wrote:Wydaje mi się, za niska.. chociaż ja generalnie mam niską
Zawsze sie człowiek czegoś doszukuje
A Ty kiedy testujesz?
Najprawdopodobniej w sobotę jutro dopiero wybiorę się do apteki po testy. Pewnie gdybym miała bliżej to już bym poleciała :p -
Kaczorka wrote:Najprawdopodobniej w sobotę jutro dopiero wybiorę się do apteki po testy. Pewnie gdybym miała bliżej to już bym poleciała :p
-
Zio0malka wrote:ja juz też sie nie mogę doczekać ale boję się rozczarować kolejny raz. Ten cykl mam z CLO, wiec pokładam w tym środku duże nadzieje wcześniej cykle miałam bezowulacyjne
Myślę, że każda z nas boi się rozczarowania. Ale co poradzić - trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu
I trzymam kciuki, żeby tych rozczarowań już nie było -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Witam, wracam po krótkiej przerwie. U mnie juz tydzien po owulacji i tydzien do okresu. Najgorszy czas przede mna. Dam rade, chyba...
Jak Wam dziewczyny dzien mija?
Teraz czas na ksiazke koc i ciepla herbatke -
nick nieaktualnya ja już po pracy, w domku, obiad zjedzony, nawet czekolade znalazłam na ławie, nie wiem skąd się tam wzięła, więc zjadłam Zaraz idę się zbierać do endokrynologa, bo chcę zeby mi te tabletki przepisała. ZObaczymy co powie. Dzisiaj 24 dc i 7 dpo, ale czuję, że to nie jest TEN cykl. Nic się nie dzieje. To jest podejrzane ! za 4 dni @.
-
emi2016 wrote:Dziewczyny zaczynam wariować: przypomnijcie mi dlaczego nie warto robić testu w 10 dpo Tak mnie kusi.... chociaż beta to byłby 13 dzień po pregnylu 5000 - więc powinno być wiarygodne.....
Wiem, że łatwiej się mówi niż robi, bo mnie też korcie żeby jak najszybciej sprawdzić.