Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape91 wrote:True story za miesiąc znowu pewnie będzie ta sama sytuacja
ja to nawet żartuję że se z kimś innym zrobię hehe to zawsze działa:P:P ale ja mam ugodowego męża hehe w naszym związku to ja mam ADHD:dIzape91 lubi tę wiadomość
11 cykl starań -
Powiem Wam że mi jakoś ten miesiąc leci szybko, już jest 20 , także za 8 dni @ albo brak, nie kupuję w tym miesiącu testu poprostu będe czekać. Mam dużo zajęć i fajnie czas leci i nawet lepiej bo się tak nie stresuję hehe może to zaleta tabletek:D Z natury jestem raczej optymistką ale jakoś w tym miesiącu przy tych dwóch okresach chorobowo przeziębieniowych czuję że lipa z tego miesiąca, może dlatego jestem taka spokojna hehe dobranoc11 cykl starań
-
Kaczorka wrote:Dziewczyny, a myślicie, że jak jutro mam 14 dpo to test mógłby wyjść wieczorem? Czy lepiej jednak poczekać do sobotniego poranka?
Heh, zaczyna mnie kusić, żeby szybciej spróbować :p
może wyjść już ale lepiej rano11 cykl starań -
zubii wrote:Hej babolu jak jutro tempka będzie wyżej to testuje a jak spadnie to czekam grzecznie na @ u mnie dziś 40 dc a 8/9 dpo wg mnie 9 a że mam krótka fazę to zawsze 11dpo mam już @.
A czy ja już dzisiaj mogę odpuścić bzykanko jak myślisz ?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
emi2016 wrote:Dziewczyny zaczynam wariować: przypomnijcie mi dlaczego nie warto robić testu w 10 dpo Tak mnie kusi.... chociaż beta to byłby 13 dzień po pregnylu 5000 - więc powinno być wiarygodne.....
emi2016 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Witam się w piątkowy poranek, na szczęście weekend za pasem.
Mam do Was pytanie. Co robicie po pracy albo w wolnej chwili by nie myśleć o wykresach, temperaturach, śluzie itp. Jak macie zainteresowania?
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:A u mnie niska ta temperatura wuec ten miesiac za pewne na straty... :'(
Ty nie nastawiaj się tak negatywnie! Uszy do góry i czekaj cierpliwie
A w wolnym czasie, żeby nie myśleć to niestety myślę :p moja podzielność uwagi nie daje mi spokoju i pomimo że robię coś innego to i tak w głowie mam wykresy i objawy :p
U mnie dziś temp. znów trochę w górę a nie w dół. Brzusio dalej nie daje o sobie zapomnieć. Ale okresu jeszcze nie ma, więc po śniadanku trzeba się będzie ogarnąć i do apteki po testy -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Ty nie nastawiaj się tak negatywnie! Uszy do góry i czekaj cierpliwie
A w wolnym czasie, żeby nie myśleć to niestety myślę :p moja podzielność uwagi nie daje mi spokoju i pomimo że robię coś innego to i tak w głowie mam wykresy i objawy :p
U mnie dziś temp. znów trochę w górę a nie w dół. Brzusio dalej nie daje o sobie zapomnieć. Ale okresu jeszcze nie ma, więc po śniadanku trzeba się będzie ogarnąć i do apteki po testy
Brzmi obiecująco !!! Biegnij i daj znac co wyszło -
Kaczorka wrote:Ty nie nastawiaj się tak negatywnie! Uszy do góry i czekaj cierpliwie
U mnie dziś temp. znów trochę w górę a nie w dół. Brzusio dalej nie daje o sobie zapomnieć. Ale okresu jeszcze nie ma, więc po śniadanku trzeba się będzie ogarnąć i do apteki po testy
A jakas jestem zrezygnowana eh czemu spada....05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:A jakas jestem zrezygnowana eh czemu spada....
Kobieto jesteś świeżo po owu ! Jeszcze będzie piąć się do góry ! Wyluzuj bo z lekką przesadzasz
U mnie dupa co prawda nie spadła ale i tak to nie na ciążę czekam na @ i przenoszę się do listopadowego wątku. -
no tak racja, racja
a robiłaś test?zubii wrote:Kobieto jesteś świeżo po owu ! Jeszcze będzie piąć się do góry ! Wyluzuj bo z lekką przesadzasz
U mnie dupa co prawda nie spadła ale i tak to nie na ciążę czekam na @ i przenoszę się do listopadowego wątku.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:no tak racja, racja
a robiłaś test?
Nie robiłam bo szkoda marnować i tak będzie jedna kreska. Mam porównanie z wykresem gdy się udało w pierwszą ciążę zajść tam cały czas rosła tempka a tu nie rosnie
https://ovufriend.pl/graph/2fac44d39bbca20a58179068c0ea22c4Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 09:32
-
nick nieaktualny
-
ja bym zrobiła
masz pięknty wykres
zubii wrote:Kobieto jesteś świeżo po owu ! Jeszcze będzie piąć się do góry ! Wyluzuj bo z lekką przesadzasz
U mnie dupa co prawda nie spadła ale i tak to nie na ciążę czekam na @ i przenoszę się do listopadowego wątku.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....