Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylily 333 wrote:Ja mam 33 dniowe cykle, dziś jestem w 28 dniu. ale mam przeczucie, ze pierwsza próba nie będzie owocna.
Czyli tak samo jak u mnie tez watpie zeby akurat miało sie udac za pierwszym podejściem.
Muszę sie poskarżyć strasznie dają mu czadu jajniki od wtorku cały cZas cos kłuje albo ciągnie wcześniej nigdy tak nie miałam. Moze po tym jak mnie przetkali na histeroskopi cos sie zmieniło :p -
Agniechaaaa wrote:Czyli tak samo jak u mnie tez watpie zeby akurat miało sie udac za pierwszym podejściem.
Muszę sie poskarżyć strasznie dają mu czadu jajniki od wtorku cały cZas cos kłuje albo ciągnie wcześniej nigdy tak nie miałam. Moze po tym jak mnie przetkali na histeroskopi cos sie zmieniło :p
Ją tak miałam w szczęśliwym cyklu cały czas coś bolało wiec to dobry znak już się nie mogę doczekać Twojego testowania trzymam mocno kciuki -
nick nieaktualnylily 333 wrote:a przy pierwszej ciąży zaskoczyło od razu?
Nie, staraliśmy sie długi potem pomoc lekarza wyszła hiperprolaktynemia, PCOS i okazało sie ze cykle bez owu... wiec decyzja o stymulacji i udało sie w 3 cyklu. Niestety trwało krótkoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 11:20
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Ją tak miałam w szczęśliwym cyklu cały czas coś bolało wiec to dobry znak już się nie mogę doczekać Twojego testowania trzymam mocno kciuki
Zubii jestes kochana :** dziekuje bardzo!!!! Ja tez Ci mocno kibicuje i wieże ze teraz sie uda pomino Twoich wątpliwości -
Testy kupione teraz czekam aż osiągną temp. pokojową i idę siusiać :p
Ale jakoś tak odkąd mam je w łapkach to z chęcią bym jeszcze poczekała :p
Laseczki, za pierwszym podejściem też można zajść w ciążę, więc nie ma co się nastawiać negatywnieUparciuszek lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Testy kupione teraz czekam aż osiągną temp. pokojową i idę siusiać :p
Ale jakoś tak odkąd mam je w łapkach to z chęcią bym jeszcze poczekała :p
Laseczki, za pierwszym podejściem też można zajść w ciążę, więc nie ma co się nastawiać negatywnie
czekamy czekamy i kciuki zaciskamy!
-
nick nieaktualnyWitam po przerwie Mnie w miarę skutecznie od oglądania wykresów odciąga praca i dzieciaki W tej chwili jestem 8 dpo (nie wiem jak udostępnić wykres), nie mam żadnych objawow ewentualnej ciąży, żadnych kłuć i ciągnięć. W poprzednim cyklu kłulo mnie jak w pierwszej ciąży, mialam wyczulony węch, byłam senna, mialam delikatne mdłości i byłam pewna na 95%, że jestem w ciąży - a tu na teście bialutko a później @ . Z tego wniosek, że bywa różnie, mówi się, że nie ma się co nakręcać - ale od teorii do praktyki długa droga Kaczorka - życzę dwóch kresek I wszystkim dziewczynom I sobie równieź - tak, aby jeszcze przed wakacjami powiększyć rodzinkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
evve wrote:Witam po przerwie Mnie w miarę skutecznie od oglądania wykresów odciąga praca i dzieciaki W tej chwili jestem 8 dpo (nie wiem jak udostępnić wykres), nie mam żadnych objawow ewentualnej ciąży, żadnych kłuć i ciągnięć. W poprzednim cyklu kłulo mnie jak w pierwszej ciąży, mialam wyczulony węch, byłam senna, mialam delikatne mdłości i byłam pewna na 95%, że jestem w ciąży - a tu na teście bialutko a później @ . Z tego wniosek, że bywa różnie, mówi się, że nie ma się co nakręcać - ale od teorii do praktyki długa droga Kaczorka - życzę dwóch kresek I wszystkim dziewczynom I sobie równieź - tak, aby jeszcze przed wakacjami powiększyć rodzinkę
Fajnie, że to napisałam :* daje to jakaś nadzieję. Powodzenia ! -
nick nieaktualny