Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:Dzien dobry wszystkim Paniom ja leniuchuje w ostatnim dniu zwolnienia. Niestety od poniedziałku do pracy. Moze w niedzielę sprawdze czy zwolnienie i dwa tyg non stop z mezem przynioslo efekty
Hehe, też w poniedziałek wracam do pracy po 2 tygodniach wolnego. Nam zaowocowały
Oby tylko teraz wszystko dobrze było. Bo po wczorajszym ekscesie to mnie coś pobolewa w prawym boku. Ale już się zapisałam na wizytę do gina na 9.11.
Wiruski wysyłam :* -
No ja poczekałam do 14 dpo. Ale może i wcześniej by coś wyszło, bo druga kreska nie była z porannego sikania
A powiedzcie mi czy betkę mogę zrobić po południu? Bo będę miała możliwość tylko po pracy.Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:O kazdej porze dnia mozesz zrobic. We krwi od zagniezdzenia po ok. dobie zaczyna wzrastac hormon "ciazowy". Bynajmniej tak mowi moj gin. Trzymam kciuki
No i by się zgadzało ją czułam jak soe córka zagniezdza a na drugi dzień był już cień na tescie i to dość wyraźny. -
Kaczorka wrote:No ja poczekałam do 14 dpo. Ale może i wcześniej by coś wyszło, bo druga kreska nie była z porannego sikania
A powiedzcie mi czy betkę mogę zrobić po południu? Bo będę miała możliwość tylko po pracy.
Tak, betkę możesz zrobić o jakiejkolwiek godzinie
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
No i potwierdziła się plotka, że wargi sromowe w ciąży robią się sine :p
A jakby jeszcze komuś miało pomóc to nie bolały mnie całe piersi tylko sutki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:06
91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
gratulacje kochana
ale miałaś piękny wykres, u mnie będzie dupa czuje to... buuu...
Kaczorka wrote:No i potwierdziła się plotka, że wargi sromowe w ciąży robią się sine :p
A jakby jeszcze komuś miało pomóc to nie bolały mnie całe piersi tylko sutki.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kaczorka wrote:No i potwierdziła się plotka, że wargi sromowe w ciąży robią się sine :p
A jakby jeszcze komuś miało pomóc to nie bolały mnie całe piersi tylko sutki. -
91Ewela09 wrote:Z tymi wargami usmialam sie do lez
Ty się nie śmiej tylko sprawdzaj :p
KammaMara, Ty lepiej zacznij myśleć pozytywnie!! Co ma się nie udać skoro u mnie z endometriozą i macicą dwurożną coś wyszło
Oby tylko pozamacicznej nie było.. tylko takie mam leki. Ale 9.11. będzie już 7 tydz. Więc jakby co to będzie widać. -
ale widzisz kochana moją tempkę, masakra....
do tego endo małe bo coś ponad 8miało w 16dc....
może coś urosło?
Kaczorka wrote:Ty się nie śmiej tylko sprawdzaj :p
KammaMara, Ty lepiej zacznij myśleć pozytywnie!! Co ma się nie udać skoro u mnie z endometriozą i macicą dwurożną coś wyszło
Oby tylko pozamacicznej nie było.. tylko takie mam leki. Ale 9.11. będzie już 7 tydz. Więc jakby co to będzie widać.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:ale widzisz kochana moją tempkę, masakra....
do tego endo małe bo coś ponad 8miało w 16dc....
może coś urosło?
Ją cie kompletnie nie rozumiem....tempka rośnie wtedy gdy dojdzie do zagniezdzeniu a ty jesteś dopiero po owu ! Do zagniezdzeniu może dojść od 4 do 10 dc ! Za dużo o tym myślisz zajmi się czymś bo zwariujesz! To o wiele za wcześnie na panikowanie ! Wiem łatwo się mówi...ale na prawdę grubo przesadzasz a jesteś dopiero 3 dni po owu...Kaczorka, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
-
panikuje, bo już straciłam maluszka...
i zależy mi a wykres mam dopiero 1 raz
czy rozwiałam wątpilowści
tak wiem, panikara ze mnie okropna ))
zubii wrote:Ją cie kompletnie nie rozumiem....tempka rośnie wtedy gdy dojdzie do zagniezdzeniu a ty jesteś dopiero po owu ! Do zagniezdzeniu może dojść od 4 do 10 dc ! Za dużo o tym myślisz zajmi się czymś bo zwariujesz! To o wiele za wcześnie na panikowanie ! Wiem łatwo się mówi...ale na prawdę grubo przesadzasz a jesteś dopiero 3 dni po owu...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:panikuje, bo już straciłam maluszka...
i zależy mi a wykres mam dopiero 1 raz
czy rozwiałam wątpilowści
tak wiem, panikara ze mnie okropna ))
Dalej nie rozumiem...co ma piernik do wiatraka ? Rozumiałam bym gdybys była w ciąży i się martwila...gdybyś miała spadek przed @ ale po owu nie rozumiem...ją też jestem panikara ale się nie nakręcać bo to do niczego nie prowadzi :*
Nie jesteś jedyną każdej z nas bardzo zależy nie ważne czy się już ma dziecko czy nie