Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Dziewczyny zaczynam wariować: przypomnijcie mi dlaczego nie warto robić testu w 10 dpo Tak mnie kusi.... chociaż beta to byłby 13 dzień po pregnylu 5000 - więc powinno być wiarygodne.....
Raczej wiarygodny by był ja po 10000 pregnylu miałam juz dodatni test. Wiec znając mnie ja bym juz zrobiła ja testuje zawsze dzien w którym powinnam odstawić Luteine
P.s. U mnie dziwnie ovitralle podane we wtorek dzis nadal mega duzo śluzu (przezroczystego i ciągnącego) i zaczął bolec mnie brzuch -
emi2016 wrote:Dziewczyny zaczynam wariować: przypomnijcie mi dlaczego nie warto robić testu w 10 dpo Tak mnie kusi.... chociaż beta to byłby 13 dzień po pregnylu 5000 - więc powinno być wiarygodne.....
Pewnie dlatego, że może być negatywny pomimo zagnieżdżającej się ciąży walcz ze swoją słabością! Za 3-4 dni będzie bardziej wiarygodnie
Izape91, nadzieja umiera ostatnia może akurat dlatego, że nic nie czujesz, to coś będzie.
Balladyna26 - jesteś dentystką czy asystentką? -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Pewnie dlatego, że może być negatywny pomimo zagnieżdżającej się ciąży walcz ze swoją słabością! Za 3-4 dni będzie bardziej wiarygodnie
Izape91, nadzieja umiera ostatnia może akurat dlatego, że nic nie czujesz, to coś będzie.
Balladyna26 - jesteś dentystką czy asystentką? -
balladyna26 wrote:Jestem asystentką
Fajnie też kiedyś myślałam o tym zawodzie ale na myśleniu się skończyło.
Heh, chciałam chwilę temu sięgnąć po coś z pozycji leżącej i jak mnie jajnik (albo jelito) pociągnął!! Normalnie myślałam, że wyrwałam.. mam nadzieję, że nic sobie nie uszkodziłam. Ciekawe co to było -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Fajnie też kiedyś myślałam o tym zawodzie ale na myśleniu się skończyło.
Heh, chciałam chwilę temu sięgnąć po coś z pozycji leżącej i jak mnie jajnik (albo jelito) pociągnął!! Normalnie myślałam, że wyrwałam.. mam nadzieję, że nic sobie nie uszkodziłam. Ciekawe co to było -
nick nieaktualnyJa już po lekarzu i przy okazji zakupach. W zasadzie żadnej nowości nie powiedziała mi Pani doktor. Przepisała eutyrox 25 i jod. Noi zwróciła uwagę, żebym pilnowała sobie tego mojego nieszczęsnego żelaza. Może jak się podleczę, to następny miesiąc będzie tym szczęśliwym !
W poczekalni było przynajmniej wesoło. Rzadko kiedy ktoś zagaduje w kolejce do lekarza, a akurat koło mnie usiadł sobie taki fajny miły Pan i sobie porozmawialiśmy chwilę. A takiej starszej Pani strasznie przelewało się w żołądku, haha wszyscy zaczęli się śmiać, a ona taka biedna zaczęła się tłumaczyć ale też później śmiała.Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
Też nie byłam zadowolona, że 7.10. zrobiliśmy wolne. Ale trudno, jak plemniczki są mocne to dadzą sobie radę
Heh, a ja już prawie dotrwałam do tego piątku. Jeszcze tylko trochę i wszystko będzie jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 20:24
-
Uparciuszek wrote:mam wyrzut że 18 odpuściłam
14,16,17 to mało ? Zobacz u mnie ;P Ja chyba nie wytrzymam i zrobię sikańca jutro Do teściów jedziemy na weekend i nie chcę tam przeżywać
Najwyżej w poniedziałek powtórzę ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 20:26
Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
Też bym zrobiła jutro,ale ich nie mam :p a zanim się bujnę do apteki to już południe będzie i z porannego testowania nici. Więc zostaje sobotni poranek
I później niech się dzieje wola nieba! Z nią się zawsze zgadzać trzebaemi2016 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Też bym zrobiła jutro,ale ich nie mam :p a zanim się bujnę do apteki to już południe będzie i z porannego testowania nici. Więc zostaje sobotni poranek
I później niech się dzieje wola nieba! Z nią się zawsze zgadzać trzeba
I to jest metoda żeby nie testować za wcześnie -
nick nieaktualny