Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak nazywa sie badanie spermy ? O co pytać w laboratorium ? Czy to jest Jedno badanie czy kilka w jednym i wiecie może jakie koszta mniej więcej ? I to chyba w pół godziny musi się tam znaleźć Hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 17:21
11 cykl starań -
Lekarz androlog, badania nasienia sa rozne w granicach 200-400 zl. Najlepiej pogadaj ze swoim ginekologiem. Mi moj polecil w Warszawie lekarza i ogol ie wizyte milo wspominam. Zaplacilismy 350 zl. W opisie sa te rzeczy: czas upłynnienia, objętość, lepkość, wygląd ejakulatu, pH, odsetek żywych i ruchliwych plemników, liczbę plemników na 1 ml nasienia, ogólną liczbę plemników w ejakulacje.
Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj rano plamienie, małpiszon zbliża się nieubłaganie. Za cholerę odczepić się nie chce ...jestem już jedną nogą w listopadowym. Jutro rano zatestuję, żeby już nie robić sobie nadziei.
Przede mną jeszcze dwa wspomagane cykle (letrozol+luteina), a później razem z ginem będziemy myśleć co dalej.
Uparciuszek mój M robił badanie nasienia, koszt 150 zł. U nas na badanie nie trzeba się zapisywać. Mąż poszedł do pokoju zwierzeń, zrobił co miał zrobić i tyle:) Wyniki chyba były na następny dzień.
20tc - nasz aniołek
-
think_positive wrote:Ja zadzwoniłam do kliniki niepłodności i przyjęli nas w ten sam dzień i też prywatnie.
Na badanie nasienia nie było kolejek. -
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:A ja chyba jutro wybiore soe na bete. Chociaz złudzeń sie pozbede i niepotrzebnych stresow. I tak juz prawie osiwialam.
To obie jutro będziemy wiedziały na cyzm stoimy Chyba, że z rana będzie przykre zaskoczenie ;/ Ale dziś szyjka wysoki i twarda, zamknięta.... Kurcze, mam nadzieję, że to jest TEN czas -
nick nieaktualny
-
Ja tez sie witam, nie dosc ze zle sie czuje, cycki mi zaraz wychuchna, wszystko mnie boli, zero humoru, kiepska noc, a o dole plecow nie wspomne dosłownie nie moge sie wyprostować. Zajade zzroie to badanie chociaż bede wiedziala czy moge sie bronic przed choroba.
Ja tez po powrocie z pracy ide spac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 07:06
-
KammaMarra wrote:U mnie widze miesiąc zapowiada sie na straty... Temperatury super eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 07:06