Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Czyli chyba wszystkie Nas cos kłuje i ciągnie :p z tym ze ja brałam owitralle we wtorek i to za wcześnie zeby cos mogło oznaczać!!! Co innego u Was! Trzymam mocno kciuki

mnie ciągnęło i kłuło od 11 dc do 18 dc codziennie i bardzo intensywnie, a teraz cisza, może przez popołudnie z 4-5 dni temu coś tam czułam lekkie ukłucia, ale teraz cisza.

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez wzgledu na wszystko jutro testuje. Jak bedzie negatyw to trudno, powtorka we wtorek :) a pozniej w czwartek, a co mi tam, raz sie żyje ;)

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Pampcia Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    oo ja też 9 dpo, test już kupiony, ja powiem tak: jak tempka jutro nie poleci na łeb na szyję, to zatestuje :) ale nadzieji nie mam, bo chyba mnie coś rozkłada powoli, więc temperatura może być podwyższona przez to, poza ty mam takie objawy, że ich nie mam, ale @ zbliżającej też nie czuję, więc co mi szkodzi.

to w takim razie tylko mnie nic ni kłuje? :(

z tym "rozkładaniem" to też różnie może być, uczucie początków przeziębienia też może być brane za początki ciąży

zubii lubi tę wiadomość

f2w3dqk3604phf94.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie, spokojnie Pampcia ja ostatnio tez narzekalam ze nic mnie nie boli, a tego samego dnia na wieczor bol jajnika byl niedowytrzymania. A brak objawow to tez objaw.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki ja uciekam bo maz juz sie wykapal i idzie spac. Jutro rano melduje sie z wynikiem test. Oby pozytywnego, trzymacje kciuki ;)
    Buziaki, dobrej nocki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 20:33

Pampcia, Uparciuszek, zubii lubią tę wiadomość

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pampcia wrote:

z tym "rozkładaniem" to też różnie może być, uczucie początków przeziębienia też może być brane za początki ciąży

ale od owulacji nic nie kłuje, więc raczej powinno :D bo tydzień przed owu ostro zaczęły dawać o sobie znać, a dzień po przestały,a właściwie przestał, bo już 3 cykl odzywa się tylko prawy jajnik. Lewy mnie chyba nigdy nie bolał.

Pampciaa kark mnie tak boli od wczoraj, że nie mogę ruszać głową i rękami, bo promieniuje na łopatki, a muszę iść jeszcze robić jedzenie, brrrr. Starość nie-radość!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Dobra dziewczynki ja uciekam bo maz juz sie wykapal i idzie spac. Jutro rano melduje sie z wynikiem test. Oby pozytywnego, trzymacje kciuki ;)
    Buziaki, dobrej nocki :)

Ewelina my tak wczoraj z mężem poszliśmy spać, to obudziliśmy się dziś przed 6 i się nudziliśmy haha :P

• Pampcia Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Pampciaa kark mnie tak boli od wczoraj, że nie mogę ruszać głową i rękami, bo promieniuje na łopatki, a muszę iść jeszcze robić jedzenie, brrrr. Starość nie-radość!

weź pogoń swojego faceta, jak chce przedłużenia rodu to niech masuje! :D powiedz że to pomaga w zagnieżdzaniu :D jeśli jest zielony w TYCH tematach jak większość, to uwierzy :D

bertha lubi tę wiadomość

f2w3dqk3604phf94.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pampcia wrote:
    weź pogoń swojego faceta, jak chce przedłużenia rodu to niech masuje! :D powiedz że to pomaga w zagnieżdzaniu :D jeśli jest zielony w TYCH tematach jak większość, to uwierzy :D

O i nie zapomnijcie o drapaniu po pleckach :D :D

• Pampcia Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:
    O i nie zapomnijcie o drapaniu po pleckach :D :D

cisza na forum, to chyba łyknął :D

f2w3dqk3604phf94.png
  • zubii Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:
    Mnie i kłują i ciągną i mdłości mam.... pytanie z ciążą, czy leki źle działają.... wykres mam obiecujący i wciąż mam nadzieje... ostatnio na luteinie w 9 dniu plamilam i szyjka była miękka a teraz twarda i nie plamie. NO nic, jutro nie testuje wytrzymam do poniedziałku chyba ze @ mnie uprzedzi.. trzymam za Was kciuki jutro !!! Chcę same :) widzieć na pierwszej stronie ! :)

Ją tak samo jak Ty :) a wiec kochana trzymam za ciebie kciuki ja coś czuję, że jutro albo tempka spadnie albo przyjdzie wredota ale jak nie to test w poniedziałek.

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pampcia wrote:

Pampcia, mnie też nic a nic - 9 dpo , za to w ubigłym cyklu mialam mnostwo objawów (w tym klucie) i nici tzn. @ :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wszystkim, idę spac dalej. Negatyw, ale wcale mnie to nie dziwi, tempka wysoka. mam nadzieje ze reszcie się powiedzie. Czekam na @ i listopad bedzie mój:) trochę podlecze tarczy e i bedzie pięknie.

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 23 października 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez negatyw. We wtorek powtorka. Do okres jeszcze 4/5 dni. Nie poddajemy się ;) bedzie dobrze.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • channah Autorytet

Wysłany: 23 października 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana.
    A ja Wam powiem ,ze totalnie odpuściłam w tym miesiacu. Cykl chyba znowu jakis krótszy , bo sluz plodny był wczesniej. do tego lekkie plamionka okolo 9-10 dp przypuszczalnej owu :) ,za dwa dni ma byc @. juz mnie zaczyna korcić chcociaz i tak widze minimalne szanse widze :) Dobrze ,ze u mnie caly czas sie cos dzieje bo nie mam czasu myslec

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny póki nie ma @. To wieże, ze moze sie ufać!! Ja wczoraj po tych kluciach itp padłam całkowicie o 21 a teraz niestety muszę wstawać zbierać sie na wykłady :(

• zubii Autorytet

Wysłany: 23 października 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jutro wszystko się wyjaśni albo @ albo kolejny tescior bo tempka od 7 dpo odbiła a zawsze przed @ mi spada od 8 dc....

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 23 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pampcia wrote:
    Dobre!! Ale sie uśmiałam! :D

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • justa. Autorytet

Wysłany: 23 października 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też negatyw, więc czekam na @ i witam się z listopadem.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pampcia wrote:
    we mój się nie da :D musiałabym czymś szczególnie zaskarbić żeby mnie pomaspwal i podrapał :D to jest kawal lenia!

‹‹ 113 114 115 116 117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ