Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Czyli chyba wszystkie Nas cos kłuje i ciągnie :p z tym ze ja brałam owitralle we wtorek i to za wcześnie zeby cos mogło oznaczać!!! Co innego u Was! Trzymam mocno kciuki
mnie ciągnęło i kłuło od 11 dc do 18 dc codziennie i bardzo intensywnie, a teraz cisza, może przez popołudnie z 4-5 dni temu coś tam czułam lekkie ukłucia, ale teraz cisza. -
Izape91 wrote:oo ja też 9 dpo, test już kupiony, ja powiem tak: jak tempka jutro nie poleci na łeb na szyję, to zatestuje ale nadzieji nie mam, bo chyba mnie coś rozkłada powoli, więc temperatura może być podwyższona przez to, poza ty mam takie objawy, że ich nie mam, ale @ zbliżającej też nie czuję, więc co mi szkodzi.
to w takim razie tylko mnie nic ni kłuje?
z tym "rozkładaniem" to też różnie może być, uczucie początków przeziębienia też może być brane za początki ciążyzubii lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczynki ja uciekam bo maz juz sie wykapal i idzie spac. Jutro rano melduje sie z wynikiem test. Oby pozytywnego, trzymacje kciuki
Buziaki, dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 20:33
Pampcia, Uparciuszek, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPampcia wrote:to w takim razie tylko mnie nic ni kłuje?
z tym "rozkładaniem" to też różnie może być, uczucie początków przeziębienia też może być brane za początki ciąży
ale od owulacji nic nie kłuje, więc raczej powinno bo tydzień przed owu ostro zaczęły dawać o sobie znać, a dzień po przestały,a właściwie przestał, bo już 3 cykl odzywa się tylko prawy jajnik. Lewy mnie chyba nigdy nie bolał.
Pampciaa kark mnie tak boli od wczoraj, że nie mogę ruszać głową i rękami, bo promieniuje na łopatki, a muszę iść jeszcze robić jedzenie, brrrr. Starość nie-radość!
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Dobra dziewczynki ja uciekam bo maz juz sie wykapal i idzie spac. Jutro rano melduje sie z wynikiem test. Oby pozytywnego, trzymacje kciuki
Buziaki, dobrej nocki
Ewelina my tak wczoraj z mężem poszliśmy spać, to obudziliśmy się dziś przed 6 i się nudziliśmy haha -
Izape91 wrote:Pampciaa kark mnie tak boli od wczoraj, że nie mogę ruszać głową i rękami, bo promieniuje na łopatki, a muszę iść jeszcze robić jedzenie, brrrr. Starość nie-radość!
weź pogoń swojego faceta, jak chce przedłużenia rodu to niech masuje! powiedz że to pomaga w zagnieżdzaniu jeśli jest zielony w TYCH tematach jak większość, to uwierzybertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emi2016 wrote:Mnie i kłują i ciągną i mdłości mam.... pytanie z ciążą, czy leki źle działają.... wykres mam obiecujący i wciąż mam nadzieje... ostatnio na luteinie w 9 dniu plamilam i szyjka była miękka a teraz twarda i nie plamie. NO nic, jutro nie testuje wytrzymam do poniedziałku chyba ze @ mnie uprzedzi.. trzymam za Was kciuki jutro !!! Chcę same widzieć na pierwszej stronie !
Ją tak samo jak Ty a wiec kochana trzymam za ciebie kciuki ja coś czuję, że jutro albo tempka spadnie albo przyjdzie wredota ale jak nie to test w poniedziałek. -
nick nieaktualnyPampcia wrote:to w takim razie tylko mnie nic ni kłuje?
z tym "rozkładaniem" to też różnie może być, uczucie początków przeziębienia też może być brane za początki ciąży -
nick nieaktualny
-
Witam się z rana.
A ja Wam powiem ,ze totalnie odpuściłam w tym miesiacu. Cykl chyba znowu jakis krótszy , bo sluz plodny był wczesniej. do tego lekkie plamionka okolo 9-10 dp przypuszczalnej owu ,za dwa dni ma byc @. juz mnie zaczyna korcić chcociaz i tak widze minimalne szanse widze Dobrze ,ze u mnie caly czas sie cos dzieje bo nie mam czasu myslec -
nick nieaktualny
-
Pampcia wrote:weź pogoń swojego faceta, jak chce przedłużenia rodu to niech masuje! powiedz że to pomaga w zagnieżdzaniu jeśli jest zielony w TYCH tematach jak większość, to uwierzyhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnyPampcia wrote:weź pogoń swojego faceta, jak chce przedłużenia rodu to niech masuje! powiedz że to pomaga w zagnieżdzaniu jeśli jest zielony w TYCH tematach jak większość, to uwierzy