Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kochane! Dołączam do Was - testujących. Co prawda jeden mam już za sobą, ale było stanowczo za wcześnie. Więc nieśmiało wpisuję się na ostatni dzień października.. mam nadzieję, że szczęśliwy.
Pozdrawiam Was !!! Życzę testu zdanego pozytynie -
Agniechaaaa wrote:A moze ? Nie wiem skazałam cykl na niepowodzenia a z tylu głowy jakiś głosik mówi ze mogło sie uda!! Nie!! Nie chce sie nakrecac
Ja też tak na prawdę nie do końca się postarałam w tym cyklu z M, ale jakiś cień nadziei jest, nawet mimo już plamienia ;p jutro zrobię sikańca to będzie już czerwone na białym ;p -
Dziewczyny ja w czasie ovu dopadłam męża tylko raz!!! Wcześniej było conajmniej tydzień, bo pozniej wyjechał z kolegami. Jak wrócił to go dopadłam RAZ jak poszłam do ginekolog i powiedziała, ze wszystko wyglada ciazowo i zrobiłam test to nie wierzyłam w takiego farta. Serio, wcześniej męża gnebilam codziennie także nie myślcie czy sie dobrze przylozylyscie, w głowie ma być tylko to, ze zrobilyscie wszystko co sie dało i na pewno skończy sie na zielono trzymam kciuki, śle buziaki Ewela i czekam na Ciebie na fioletowej :*
Uparciuszek, 91Ewela09, Izape91 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja siedzę na wykładach i zastanawiam sie czemu co chwila kłuje mnie lewy jajnik czy to dobrze czy złe czy o co kaman11 cykl starań
-
Mnie i kłują i ciągną i mdłości mam.... pytanie z ciążą, czy leki źle działają.... wykres mam obiecujący i wciąż mam nadzieje... ostatnio na luteinie w 9 dniu plamilam i szyjka była miękka a teraz twarda i nie plamie. NO nic, jutro nie testuje wytrzymam do poniedziałku chyba ze @ mnie uprzedzi.. trzymam za Was kciuki jutro !!! Chcę same widzieć na pierwszej stronie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 21:34
Uparciuszek, zubii lubią tę wiadomość
-
Pampcia wrote:ja jeszcze dalej nie zrobilam testu bo sie boje
Mnie tez boli i ciagnie jajnik, momentami az w pachwinie i biodrze czuje bol. -
91Ewela09 wrote:Jutro zrobisz z Nami. W grupie razniej, co ma byc fo bedzie. Grunt to dobre nastaiwenie.
Mnie tez boli i ciagnie jajnik, momentami az w pachwinie i biodrze czuje bol.
a w sumie, raz się żyje. ale jak będzie negatyw to będzie Twoja wina
nie no, śmieje sie. wszystkie testujace jutro wklejają 2 kreski!
-
Ja jednak nie bede lepiej sugerować się tymi kluciami bo przy braniu inofemu tak po prostu mam, dziewczyny nie denerwujcie się przed testowaniem, na spokojnie , nie róbcie sobie presji , ja chyba nie testuje będę czekać na @ , jak nie przyjdzie porządny czas to zrobię a tak to czekam ,11 cykl starań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPannaNatalia wrote:hej! 32 dc, 9dpo cykle mam jednak mega rozregulowane od zawsze, więc trochę świruję..
No i te kłucie w jajniku. Jeszcze niepotrzebnie mnie nakręcacie
oo ja też 9 dpo, test już kupiony, ja powiem tak: jak tempka jutro nie poleci na łeb na szyję, to zatestuje ale nadzieji nie mam, bo chyba mnie coś rozkłada powoli, więc temperatura może być podwyższona przez to, poza ty mam takie objawy, że ich nie mam, ale @ zbliżającej też nie czuję, więc co mi szkodzi.