Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpiszcie mnie na 31 października, a co zamknę miesiąc, a potem jak cudem @ nie przyjdzie to testuje dopiero 6 listopada.
zubii lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny a gdzie Wy chodźcie robić betę? Bo próbuję się zorientować gdzie pójść, ale póki co wszystko jest czynne max do 12 a ja w tym czasie w pracy jestem..
Co najwyżej jedno miejsce, ale tam kroją 42 zł.. trochę ich chyba pogrzało -
91Ewela09 wrote:Ile dpo masz zamiar 1raz testowac?Mikołaj 25.04.2011
-
Kaczorka wrote:Dziewczyny a gdzie Wy chodźcie robić betę? Bo próbuję się zorientować gdzie pójść, ale póki co wszystko jest czynne max do 12 a ja w tym czasie w pracy jestem..
Co najwyżej jedno miejsce, ale tam kroją 42 zł.. trochę ich chyba pogrzałoMikołaj 25.04.2011
-
Kaczorka wrote:Zrobiłam dziś z rana test a kreska tak samo blada jak wczoraj - to normalne?
-
justa. wrote:Najważniejsze, że druga kreseczka nadal jest Moim zdaniem za szybko zrobiłaś drugi test. Beta rośnie szybko ale testy różnie to pokazują. Spróbuj za 2 dni powinna być już ciemniejsza. Robisz testy tej samej firmy czy różne? Jak szybko pojawia się druga kreska?
Testy tej samej firmy a kreska pojawia się już w pierwszej minucie. Tylko jest dość blada. Ale widoczna gołym okiem
Wiecie, tyle człowiek słyszy o tych ciążach biochemicznych i wczesnych poronieniach, że świrujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 10:07
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Testy tej samej firmy a kreska pojawia się już w pierwszej minucie. Tylko jest dość blada. Ale widoczna gołym okiem
Wiecie, tyle człowiek słyszy i tych ciążach biochemicznych i wczesnych poronieniach, że świruje