Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lily wg mnie i 10ki i 25ki sa ok. Moze 10tki czesciej sa niejednoznaczne (tzn. dziwne cienie cienia sie pokazuja, zwlaszcza po czasie). Ja w 10dpo robilam 10ke i mialam mega bladziocha - prawie zwid, tak watpliwy, ze uznalam za negatyw. 11dpo wieczorem tez negatyw na 10tce (po kilku h pojawila sie kreska), a 12dpo rano na 10tce i 25tce mialam takie same blade, ale widoczne kreski. Podejrzyj moj wykres, w komentach wrzucilam zdjecia tych testow z 12dpo (na zdjeciach sa bledsze niz byly na zywo, zwlaszcza ze foty robione po jakiejs minucie od zrobienia testu). Wiec wg mnie nie ma co sie przejmowac czuloscia - jak juz bedzie czas to oba testy Ci pokaza pozytyw
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytutusia wrote:Lily wg mnie i 10ki i 25ki sa ok. Moze 10tki czesciej sa niejednoznaczne (tzn. dziwne cienie cienia sie pokazuja, zwlaszcza po czasie). Ja w 10dpo robilam 10ke i mialam mega bladziocha - prawie zwid, tak watpliwy, ze uznalam za negatyw. 11dpo wieczorem tez negatyw na 10tce (po kilku h pojawila sie kreska), a 12dpo rano na 10tce i 25tce mialam takie same blade, ale widoczne kreski. Podejrzyj moj wykres, w komentach wrzucilam zdjecia tych testow z 12dpo (na zdjeciach sa bledsze niz byly na zywo, zwlaszcza ze foty robione po jakiejs minucie od zrobienia testu). Wiec wg mnie nie ma co sie przejmowac czuloscia - jak juz bedzie czas to oba testy Ci pokaza pozytyw
-
lily 333 wrote:91 ewela ja też mam chyba 11 dzień po owu. A jakie masz długie cykle?
Ja tez mam 25 z apteki juz miesiac czeka w łazience. -
nick nieaktualny
-
A ja tak bardzo chcialam bolu jajnika z którego byla owu,ze zaczął mnie bolec,a moze raczej kluc albo tak jakby dziurę ktos mi tam wiercił. Nigdy czegoś podobnego nie czułam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 19:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dalej w lozku... Kręgosłup szyjny tak mnie boli, ze nie mogę kręcić głowa:( aż do łopatek . Nie wiem z czego to wynika. Wczorajb rano tez bolał ale w pracy mnie puściło. Poszłam spać normalna a budzę sie znowu w takim stanie.... Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 08:01
-
nick nieaktualny