Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:No ja mam jeszcze trochę czekania :p ale zleci ja do 16 na wykładach a wieczorem robię pizzę bedzie uczta dla mezaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Kochana przeżuć się na indyka mniej hormonów zdrowiej dla Ciebie i przy staraniach
To chyba intuicja u mnie zadziałała, bo wynalazłam dziś mielone z indyka i chciałam wrzucić do lazani zamiast zwykłego mielonego wieprza i tak zrobię!
Dziewczyny, czuje się jak 80-letnia babcia:( niczego nie mogę podnieść, ruszać rękami też nie mogę,o głowie nie wspomnę. Raczej mnie nie przewiało, a nie wiem skąd to się wzięło.... No chyba, że z pracy od patrzenia w laptopa i złej postawy... Boli jak cholera.
Mam chwilę relaksu,piję kawkę i maluję paznkocie. Czeka mnie trochę sprzątania dziś i nauki. Jak ja nienawidzę się uczyć!!!! Brrrrr.....Kiedy to się skończy ! -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Ja w niedziele bede miala 11 dpo wg lekarza a wg mnie 10 dni. Okaze ske co z tego wyjdzie. Musi sie udac nie ma innego wyjscia
Dzisiaj wybieram się na zakupy testowe do rossmanaa,skoro Agniechaaa mówi, że promocja:D A teraz muszę się czymś zająć żeby szybko to zleciało.
U mnie dzisiaj 9 dpo, jutro 10, zobaczymy czy coś wyjdzie... Ewela a czemu taka rozbieżnośću Ciebie ? -
Dziewczynki! Gratuluję nowym zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy! Mam nadzieję, że Wasze początki z ciążą będą latwiejsze ja już 7 tc, w czwartek widzialam serduszko, ale czuję się tak źle jak nigdy, mdłości męczą po całości... Także duuuzo cierpliwości!Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Dziewczynki! Gratuluję nowym zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy! Mam nadzieję, że Wasze początki z ciążą będą latwiejsze ja już 7 tc, w czwartek widzialam serduszko, ale czuję się tak źle jak nigdy, mdłości męczą po całości... Także duuuzo cierpliwości!
podobna cola wypita z rana pomaga na mdłości spróbuj, siostra mojej bratowej też ciężko przechodziła ciąże i jej to pomagało
ja zmykam trochę ogarnąć dom, bo z moim ruchami to może mi długo zejść heeeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 12:32
-
AgaSY wrote:Dziewczynki! Gratuluję nowym zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy! Mam nadzieję, że Wasze początki z ciążą będą latwiejsze ja już 7 tc, w czwartek widzialam serduszko, ale czuję się tak źle jak nigdy, mdłości męczą po całości... Także duuuzo cierpliwości!
Czyli jest szansa, że 9.11. też coś zobaczę ^^
Póki co ćmi mi prawy jajnik i aż do nogi promieniuje. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe -
Gratuluję wszystkim zafalskowanym ;*
Widzę że dużo z was w tym cyklu odczuwa bóle/kłócia/ ciągnięcia jajników. Dokładnie jak ja Ja powinnam dostać dzisiaj @, ale od wczoraj mam brązowe plamienia. Jak mi się nie rozkręci to jutro testuję.
Na nudności to nie wolno od razu się zrywać z łózka, tylko trzeba chwilę jeszcze poleżeć, można pić wodę z imbirem, podobno sobie chwalą ciężarne -
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:Dzisiaj wybieram się na zakupy testowe do rossmanaa,skoro Agniechaaa mówi, że promocja:D A teraz muszę się czymś zająć żeby szybko to zleciało.
U mnie dzisiaj 9 dpo, jutro 10, zobaczymy czy coś wyjdzie... Ewela a czemu taka rozbieżnośću Ciebie ?