Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    To testujemy razem :D <3
    O tak, i ani dnia wcześniej - bilans na ten cykl to 2 testy i ani jednego więcej :D

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    O tak, i ani dnia wcześniej - bilans na ten cykl to 2 testy i ani jednego więcej :D

Inna ! Nie poznaję Cię ! ;) Ale oby tak było ! Albo nawet jeden, bo po poztywnym po co więcej testować ? ;P

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi wystarczy jeden z dwoma kredeczkami <3 wielce nie potrzebuje do szczęścia.

Potem tylko bardzo nudnej ciazy pragnę

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w niedziele bede miala 11 dpo wg lekarza a wg mnie 10 dni. Okaze ske co z tego wyjdzie. Musi sie udac nie ma innego wyjscia :)

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę na wykładach i zastanawiam sie czemu co chwila kłuje mnie lewy jajnik :/ czy to dobrze czy złe czy o co kaman

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam dziewczynki kciuki za Wasze testowanie :)
    Im nas więcej tym weselej :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam jeszcze trochę czekania :p ale zleci :) ja do 16 na wykładach a wieczorem robię pizzę bedzie uczta dla meza :D

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    No ja mam jeszcze trochę czekania :p ale zleci :) ja do 16 na wykładach a wieczorem robię pizzę bedzie uczta dla meza :D
    Mój za spisanie się w tym cyklu dostanie gulasz z jelenia :D a co tam, należy mu się. :D

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Mój za spisanie się w tym cyklu dostanie gulasz z jelenia :D a co tam, należy mu się. :D

o kurka, takie wykwintne dania, a u mnie dzisiaj tylko lasagne, ale dla mojego to i tak uczta :D haha

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba na obiadek zrobie frytki z kurczakiem. Uwielbiam kurczaka.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Ja chyba na obiadek zrobie frytki z kurczakiem. Uwielbiam kurczaka.

Kochana przeżuć się na indyka mniej hormonów zdrowiej dla Ciebie i przy staraniach

Izape91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana przeżuć się na indyka mniej hormonów zdrowiej dla Ciebie i przy staraniach

To chyba intuicja u mnie zadziałała, bo wynalazłam dziś mielone z indyka i chciałam wrzucić do lazani zamiast zwykłego mielonego wieprza :) i tak zrobię!

Dziewczyny, czuje się jak 80-letnia babcia:( niczego nie mogę podnieść, ruszać rękami też nie mogę,o głowie nie wspomnę. Raczej mnie nie przewiało, a nie wiem skąd to się wzięło.... No chyba, że z pracy od patrzenia w laptopa i złej postawy... Boli jak cholera.

Mam chwilę relaksu,piję kawkę i maluję paznkocie. Czeka mnie trochę sprzątania dziś i nauki. Jak ja nienawidzę się uczyć!!!! Brrrrr.....Kiedy to się skończy !

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Ja w niedziele bede miala 11 dpo wg lekarza a wg mnie 10 dni. Okaze ske co z tego wyjdzie. Musi sie udac nie ma innego wyjscia :)

Dzisiaj wybieram się na zakupy testowe do rossmanaa,skoro Agniechaaa mówi, że promocja:D A teraz muszę się czymś zająć żeby szybko to zleciało.

U mnie dzisiaj 9 dpo, jutro 10, zobaczymy czy coś wyjdzie... Ewela a czemu taka rozbieżnośću Ciebie ?:)

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki! Gratuluję nowym zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy! ;-) Mam nadzieję, że Wasze początki z ciążą będą latwiejsze :-) ja już 7 tc, w czwartek widzialam serduszko, ale czuję się tak źle jak nigdy, mdłości męczą po całości... Także duuuzo cierpliwości!

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSY wrote:
    Dziewczynki! Gratuluję nowym zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy! ;-) Mam nadzieję, że Wasze początki z ciążą będą latwiejsze :-) ja już 7 tc, w czwartek widzialam serduszko, ale czuję się tak źle jak nigdy, mdłości męczą po całości... Także duuuzo cierpliwości!

podobna cola wypita z rana pomaga na mdłości :) spróbuj, siostra mojej bratowej też ciężko przechodziła ciąże i jej to pomagało

ja zmykam trochę ogarnąć dom, bo z moim ruchami to może mi długo zejść :D heee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 12:32

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSY wrote:

Czyli jest szansa, że 9.11. też coś zobaczę ^^

Póki co ćmi mi prawy jajnik i aż do nogi promieniuje. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Izolda90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkim zafalskowanym ;*

Widzę że dużo z was w tym cyklu odczuwa bóle/kłócia/ ciągnięcia jajników. Dokładnie jak ja ;) Ja powinnam dostać dzisiaj @, ale od wczoraj mam brązowe plamienia. Jak mi się nie rozkręci to jutro testuję.

Na nudności to nie wolno od razu się zrywać z łózka, tylko trzeba chwilę jeszcze poleżeć, można pić wodę z imbirem, podobno sobie chwalą ciężarne ;)

gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście moge rzygac dalej niż widzieć byle by sie udało :p

91Ewela09, Izape91, Pampcia, emi2016 lubią tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Dzisiaj wybieram się na zakupy testowe do rossmanaa,skoro Agniechaaa mówi, że promocja:D A teraz muszę się czymś zająć żeby szybko to zleciało.

U mnie dzisiaj 9 dpo, jutro 10, zobaczymy czy coś wyjdzie... Ewela a czemu taka rozbieżnośću Ciebie ?:)
    Lekarz twierdzi ze owu byla wieczorem w środę, a ja czulam ze w czwartek rano wiec dzis wg lekarza 10 dpo.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 października 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Osobiście moge rzygac dalej niż widzieć byle by sie udało :p
    Ja tez,aby tylko sie udalo :)

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ