Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem taka zła, że ten miesiąc stracony jest.. zupełnie mnie to podłamało.
Jeszcze mąż z pretensjami wyskoczył, że seks jest planowany i jemu sie to nie podoba.. a mj sie podoba jezdzenie do lekarzy, branie garsci tabletek i wybudzanie sie w weekendy o 5 zeby temperature zmierzyc -
nick nieaktualnysummer86 wrote:ja jestem taka zła, że ten miesiąc stracony jest.. zupełnie mnie to podłamało.
Jeszcze mąż z pretensjami wyskoczył, że seks jest planowany i jemu sie to nie podoba.. a mj sie podoba jezdzenie do lekarzy, branie garsci tabletek i wybudzanie sie w weekendy o 5 zeby temperature zmierzyc
Kochana na pewno sie pogodzicie. Pewnie wyzucil z siebie wszystkie flusteacje. Moj M mnue juz przeprosil i jestem pewna ze i Twoj to przemysli i bedzie zgodaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 08:01
-
nick nieaktualnyUparciuszek wrote:Ja zastanawiam się czy testować 3 czy po prostu czekać na @ bo przy teście prawie wchodzę na zawał
Kochana jezeli tylko dasz rade wutrzymac to czekaj do @. Ja bym nie wytrzymala a dodatkowo musze brac luteine wiec zawsze robievtest w dniu odstawienia luteinki, i wtedy wiem czy dalej brac czy odstawic i czekac na @ -
Summer ja też jak się nie uda , jakoś wezmę to na spokojniej , i chyba zrobię sobie jakąś małą dietke może jak trochę schudne będzie lepiej, rzucę się w wir życia , czymś zajmę żeby o tym tak nie myśleć, marzy mi się jakieś zwierzątko , a jak się nie uda do końca roku to porobie badania hormonalne, a u CIebie jakieś badania porobione?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 09:43
11 cykl starań -
nick nieaktualnyUparciuszek wrote:Agniecha ciekawa jestem co lekarz ci mówi bo wyniki masz dobre a jaka przyczyną ? Podziwiam twoje nastawienie i siłę determinacji , i jakie nowe leczenie , leki Ci proponuje ?
Dziewczyny mnie tu determinuja !zreszta skoro raz sie udalo to musi sie teraz udac. Oby ze szczesliwym zakonczeniem tym razem. Jak na ten moment zostajemy przy standardzie od 3dc clo. Miedzy 10-12dc monitoring i zobaczymy co tam uroslo i bedziemy sie duzo przytulac z mezem
Polecam zwiwrzatko ja mam kota i sunie moje kochane dzieciaczki.
Smialam sie wczoraj do mojego gin ze udalo nam sie zaskoczyc w cyklu w ktorym wzielam moja kochana wtedy 6tyd Daisy moje mysli skupily sie na opiece na niej (z gory tez mowilam ze sie nie uda) a tu byla niespodzianka. Moze to jest sposob na sukcesWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 10:19
Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Agniechaaaa - widzę, że bierzesz clo tak samo jak ja Kiedy zaczęłaś ? Pijesz wino na endometrium ?
Jeszcze nie zaczelam. Tersz jestem na luteinie do niedzieli na wywolanie @
Pije, pije winkoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 10:25
-
zrobiłam lh i fsh 4dc:
LH :4,21
FSH : 5,14
co myślicie stosunek 0,81 nie za niski?
Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
nick nieaktualnyemi2016 wrote:oooo, to Ty trochę później niż ja Brałaś już kiedyś CLO ? Faktycznie przyspiesza owulację ? Kiedy zaczynasz pić winko ? Myślałam, żeby zacząć następnęgo dnia po ostatnim clo i pić po lampce do owulacji, dobrze będzie ?
Tak bralam jyz przez 3 cykle. Owulacje po clo mialam w 2 cyklach przy 2pecherzykach w 12dc, a w 3cyklu przy 4pecherzykach w dniu 16.
To moj pierwszy cykl z winkiem i ja bede pic do zaczecia brac clo i potem hak skoncze do podania zastrzyku ale bardziej niz winko szaleje z rybkami
A Ty kiedy zaczelas clo? -
Hej ho Nie było mnie kilka dni - musiałam chyba odetchnąć, zdystansować się, żeby nie oszaleć... no i pracy duuuużo, więc i myśleć nie było jakoś intensywnie kiedy. Próbuję nadrobić zaległości i przeczytać co tam u Was wszystkch, aaaale się rozgadałyście!
U mnie już 4dpo, od wczoraj biore Duphaston - po raz pierwszy w życiu. Może to pomoże uniknąć takiej sytuacji jak miesiąc temu, że dwoma kreskami cieszyłam się 3 dni...
Madziura12- to chyba dobry stosunek. Ja mam pl. 0,65 i podobno nie ma tragedii, więc 0,81 musi być już całkiem przyzwoiciemadziura12, emi2016 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Wczoraj zaczęłam To może zaopatrzę się dziś w butelkę Ale juto nie wypiję, bo mam nockę, no nic Damy radę i bez tego Rybki też jem, jutro rybami nadrobię brak wina
Jak się czujesz na tym clo ? Jakieś skutki uboczne ?
Mnie zawsze bolą jajniki.
A co do ryb tp jem ich tyle, że mi płetwy wyrosnąolka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytoto wrote:Hej ho Nie było mnie kilka dni - musiałam chyba odetchnąć, zdystansować się, żeby nie oszaleć... no i pracy duuuużo, więc i myśleć nie było jakoś intensywnie kiedy. Próbuję nadrobić zaległości i przeczytać co tam u Was wszystkch, aaaale się rozgadałyście!
U mnie już 4dpo, od wczoraj biore Duphaston - po raz pierwszy w życiu. Może to pomoże uniknąć takiej sytuacji jak miesiąc temu, że dwoma kreskami cieszyłam się 3 dni...
Madziura12- to chyba dobry stosunek. Ja mam pl. 0,65 i podobno nie ma tragedii, więc 0,81 musi być już całkiem przyzwoicie
Kochana! Tym razem cieszymy sie do konca! Musi tak byc ja moim malenstwem cueszylam sie ponat tydzien, a kilka dni wczesnuej bylam u gin i bylo wszystko idealnie -
Powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras z was biorac luteine dopochwowo prEd zblizajaca sie @ nie czula wogole piersi. Ja juz jestem 3 cykl nna luteinie i zero bólu piersi a wczesniej bedac na duphastonie lub bez jakiego kolwiek progesteronu bol piersi dopiero przed @ ustepowal. I nie mam pojecia skąd ta zmiana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 11:46
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
nick nieaktualnyKasiak621 wrote:Powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras z was biorac luteine dopochwowo prEd zblizajaca sie @ nie czula wogole piersi. Ja juz jestem 3 cykl nna luteinie i zero bólu piersi a wczesniej bedac na duphastonie lub bez jakiego kolwiek progesteronu bol piersi dopiero przed @ wystepowal. I nie mam pojecia skąd ta zmiana
Czesc widze, że staramy się obie od lipca zeszlego roku.
Niestety mi po luteinie nic nie bylo, zero objawów.