Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po pregnylu to niestety inna historia bo pregnyl podnosi bete i sie utrzymuje nawet i parenascie dni jeszcze w organizmie...Natomiast podbijam watek kiedy mozna najwczesnjej wykonac bete z krwi i test ciazowy z moczu po? moj przypadek Dzis 11 dpo i nie wyszla ani beta przedwczoraj (lekarz kazal tak dziwnie wczesnie) ani z moczu porannego pre test dzis Pewnie zamiast pieknej ciazy wyhodowalam pieknego torbiela Z drugiej jednak strony najlepiej wychodzi jak sie o tym nie mysli...moj przyklad z kwietnia jak niestety poronilam niespodziewalam sie cieszy i wtedy poszlo wsystko pieknie po kolei najpierw brak miesiaczki Dopiero po 5 dniach spoznienia testy i pozytywne i tez objawy dalo sie wyczuc ale prawdziwe juz wtedy a nie takie co sobie wszystkie biedne staraczki jak ja wszywamy od 1 dpo ehhh smutne to chcialoby sie naturalnie ale w naszych prYpadkach sie nie da...ani oddac w rece natury bo np ja bym sie chyba ju cala zamienila w jedna wielka chodzaca torbiel ani podejsc na luzie...bo jak kiedy musisz pilnowac dat lekow wizyt itd
-
nick nieaktualnyNola wrote:Po pregnylu to niestety inna historia bo pregnyl podnosi bete i sie utrzymuje nawet i parenascie dni jeszcze w organizmie...Natomiast podbijam watek kiedy mozna najwczesnjej wykonac bete z krwi i test ciazowy z moczu po? moj przypadek Dzis 11 dpo i nie wyszla ani beta przedwczoraj (lekarz kazal tak dziwnie wczesnie) ani z moczu porannego pre test dzis Pewnie zamiast pieknej ciazy wyhodowalam pieknego torbiela Z drugiej jednak strony najlepiej wychodzi jak sie o tym nie mysli...moj przyklad z kwietnia jak niestety poronilam niespodziewalam sie cieszy i wtedy poszlo wsystko pieknie po kolei najpierw brak miesiaczki Dopiero po 5 dniach spoznienia testy i pozytywne i tez objawy dalo sie wyczuc ale prawdziwe juz wtedy a nie takie co sobie wszystkie biedne staraczki jak ja wszywamy od 1 dpo ehhh smutne to chcialoby sie naturalnie ale w naszych prYpadkach sie nie da...ani oddac w rece natury bo np ja bym sie chyba ju cala zamienila w jedna wielka chodzaca torbiel ani podejsc na luzie...bo jak kiedy musisz pilnowac dat lekow wizyt itd
Kochana u mnie te 13dp podaniu to juz nie był zakłamany wynik tylko ciaza, niestety rownież ją straciłam. I tez to było w cyklu w którym z góry mówiłam, ze sie nie uda. Wiec faktycznie nie spinanie sie daje efekty. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny jutro do mnie wielki dzien! Wizyta u gin... Dostanę wyniki wycinka z macicy i juz wtedy wszystko bedzie jasne. Opracujemy na nowo plan działania. Trochę sie boje ale i cieszę no nareszcie ruszymy do przodu.
Z moim M jeszcze nie rozmawiałam ale do weekendu na pewno jakos sie dogadany
No to kochana trzymam dzisiaj kciuki :* -
Uparciuszek wrote:Zubii to na wesoło z tymi 35 punktami:) hehe faktycznie to się nie sprawdza hehe.
Klaudia N. gratulacj:) Dajesz nadzieję po tylu dniach starań. Wszystkiego dobrego
Co więcej to było najmniej punktów które kiedy kolwiek na ovu dostalam a byłam tu od 8 cykli. W tym cyklu myślałam że się nie uda bo tz był 500 km od domu a wrócił jak się okazuje 2 dni przed owulka myślałam wtedy ze już po ptakach. Więc do dzisiejszego dnia smiejemy sie że mamy wpadke kontrolowana -
Viola999 wrote:Kochane powiedzcie mi jedną rezcz zaczełam plamić w sobotę, krwawić w poniedziałek... cykl liczyć od krwawień, czy od plamienia?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:No to zbieram sie do gin dam znac po wizycie co i jak.
Czekamy
Ja zaczęłam dziś brać CLO (3 dc), mam duże nadzieje związane z tym cyklem - no ale zobaczymy Wstępnie wpisałam się na 30.10, ale zobaczymy po monitoringu czy nie wyjdzie wcześniej/późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 14:45
-
nick nieaktualnyDziewczyny a wiec
Wyniki wycinka idealne!!! To są super wiadomości.
Usg endometrium 7.3mm bez szału ale teraz wywołujemy okres od dzis przez 5dni 2x2 tab luteiny pod język. I jemy duzo ryb i pijemy winko
Oczywiście od 3dc zaczynamy clo o miedzy 10-12dc monitoring pęcherzyka
Juz nie moge doczekać sie @chyba pierwszy raz w życiu
OFICJALNIE OGŁASZAM ROZPOCZĘCIE STARAŃ NA NOWO YUPIbertha, Basik83, tutusia, balladyna26, summer86, Kasiak621, Anet85, bulkaasia, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa, bardzo się cieszę, że wyniki wyszły dobre Teraz szybko przyjdzie @ i będziecie mogli brać się do roboty
Jutro z samego rana wyjeżdżam, więc będzie mnie tu mniej przez najbliższe 3 dni. Mam nadzieję, że plan z porannym seksem się uda.
Testy owu póki co negatywne.. może jednak owu się przesunie? Albo to wina testów, bo zmieniłam w tym cyklu. Miała któraś z Was testy LH Vitam? Do tej pory zawsze rossmanowskich używałam. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a wiec
Wyniki wycinka idealne!!! To są super wiadomości.
Usg endometrium 7.3mm bez szału ale teraz wywołujemy okres od dzis przez 5dni 2x2 tab luteiny pod język. I jemy duzo ryb i pijemy winko
Oczywiście od 3dc zaczynamy clo o miedzy 10-12dc monitoring pęcherzyka
Juz nie moge doczekać sie @chyba pierwszy raz w życiu
OFICJALNIE OGŁASZAM ROZPOCZĘCIE STARAŃ NA NOWO YUPI
Wspaniałe wieści i teraz tylko bedzie lepiej
Ja też dziś zaliczyłam wizytę u ginka.,też wszystko tam w porządku, powiedział, że owulka była
Macica - normalnie, endometrium 13 mm grubości, jajniki ok. Prawy - 28x19mm, lewy - 49x22mm z ciałkiem żółtym. Niewielka ilość płynu (krwi) w zatoce Douglasa.
Także jestem dobrej myśli
summer wypoczywaj i relaksuj z mężem
zubii lubi tę wiadomość