Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha89 wrote:Witam się w moim wielkim dniu,
gratuluję zafasolkowanym świeżym mamusiom!
Ja czekam jak na zbawienie. Cykle 27-28 ale badane od czerwca tylko (wcześniej anty). Dziś 28dc okresu brak. brzuch ćmi. ale szyjka i śluz nie zapowiadają nic. Chyba,ze nagle wystrzeli okres;/ jeśli za 2h nie przyjdzie nagle to podjadę po test... Co do zabiegów ja mam brwi już drugi raz i kreski górne. Ale makijaż mi się trzyma krótko więc efekt jest delikatny. Usta zrobię z cieniowaniem. Buziaki!Mama trzylatka. Podwójna macica. 26l. -
nick nieaktualnyMagda24 wrote:Witam się ze szpitala. Wieczorem zaczęłam plamić wiec poszłam na izbę przyjęć. Zostawili mnie na obserwacji. Plamienie póki co ustało, a było spowodowane niskim progesteronem (12,3). Dostaje duphaston, jutro powtórka bety i zobaczymy co dalej.
Tule mocno,bedzie dobrze jestem z Tobą -
nick nieaktualnyKaja3 wrote:czekamy na wyniki testu !!! trzymam kciuki mocno. Ale mnie kusicie tymi kreskami... jak jest ladnie delikatnie zrobione to wyglada pieknie. Niektore kosmetyczki krzywdza kobiety przerysowanymi brwiami strasznie..
Ja mam dosc ciemno ale ja mam ciemne wlosy i ciemna oprawe oczu za 1razem zrobilaj jasniejszym pigmentem, wygladalo jak hym brwi nie miala hihuhu a teraz cudnieKaja3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha89 wrote:no niestety czar prysł.. test negatywny znów. ból brzucha jest. okresu brak. pewnie zaleje mnie jak pojedziemy na zakupy. szyjka wysoko i zamknięta. a sąd tyle boleści w cyklu? chyba mnie czeka ginekolog....
Ej poki nie ma@ to nic nie przesadzone!!! -
a ja sobie obiecałam ze jak nie uda sie z ciążą to w sobotę robie keratynowe prostowanie włosów w domu, tylko musze domowników wygonic na kilka godzin z domu bo podobno strasznie to smierdzi
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
nick nieaktualnyelinkagd wrote:a ja sobie obiecałam ze jak nie uda sie z ciążą to w sobotę robie keratynowe prostowanie włosów w domu, tylko musze domowników wygonic na kilka godzin z domu bo podobno strasznie to smierdzi
Smierdzi... i to bardzo. Ja robue u fryxjera ale zapach jest zawsze -
Ja robiłam raz keratynowe u fryzjera. Użyłam wcześniej maski mlecznej kallosa, która ma intensywny zapach budyniu. Fryzjerka się pytała podczas prostowania dlaczego zapach budyniu się przebija przez smród preparatu Smrodku nie zabije, ale może ciut uprzyjemnić zabieg
-
innamorata88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8528680e7b04.jpg
Widzicie coś?Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
bulkaasia wrote:Dzień dobry wszystkim
Inna ja widzę cień cienia, także rób powtórkę testu
Czekajacnacud glowa do góry, jeszcze nic straconego
Misiaimis leć kochana zrobić jeszcze raz betę!!
Malka zdrówka życzę!!! Luknełam na Twój wykres i mi to wygląda na zagnieżdzenie, kto wie
Czas wstawać do pracy, ehhh... dziś do 22-giej, cały dzień.
No może zagnieżdżenie. Ale jakoś wcześnie by to było. No i żeby aż tak na dół ta tempka poszła?!
-
Ruda Paskuda wrote:Dzień dobry.
Inna widać krechę, słabo bo słabo ale widać. Trzymam kciuki i czekamy na zdjęcie mocniejszej .
Malka ja miałam dokładnie tak samo 2 dni temu. Też mi tempka gwałtownie spadła i to do poziomu sprzed "niby-owulacji", bo ciągle nie wiem czy ją miałam. Ale wczoraj i dzisiaj znowu w górę.
No mam nadzieję, że jutro skoczy tak jak Tobie. Raczej niemożliwe żeby tak szybko @ miała przyjść.
-
Magda24 wrote:Witam się ze szpitala. Wieczorem zaczęłam plamić wiec poszłam na izbę przyjęć. Zostawili mnie na obserwacji. Plamienie póki co ustało, a było spowodowane niskim progesteronem (12,3). Dostaje duphaston, jutro powtórka bety i zobaczymy co dalej.
Magda 3maj się! Mam nadzieję, że jakoś to opanują u Ciebie! Trzymam kciuki!
-
Inna, jak sytuacja u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 16:36