Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy progesteron w 9.47 w 7 dpo w poprzednim cyklu który był na duphastonie trzeba by było skonsultować z lekarzem? Mam owu w 15 dc przy 24 dniowych cyklach bez dupka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 21:40
Brychta -
Ahata wrote:U mnie znów nic z tego, 26. dzień cyklu i drugi test negatywny. Czekam na @, pewnie będzie w czwartek. Normalnie miałabym @ 25. dnia, ale brałam Duphaston. Ehh, same nerwy, już mnie zastanawia czy w ogóle mam szansę
Dostałam Duphaston na wydłużenie cyklu, biorę od 16. do 25. dnia cyklu. Czy to oznacza, że organizm całkowicie się przestawia? że owulacja też się opóźnia? Zastanawia mnie to, bo plamiłam dokładnie w tym dniu, gdy miałabym @ bez Duphastonu. HELP
Gratulacje dla wszystkich pozytywnych wyników! Pięknie widzieć tyle szczęścia
PS Nie mierzę temp. i nie sprawdzam szyjki, korzystam z aplikacji Mój Kalendarzyk.Brychta -
summer86 wrote:Marlena94, my niestety nie możemy tego stwierdzić spróbuj możliwie szybko umówić się do ginekologa. Możesz też zrobić betę, będziesz miała jasną sytuację.
Dziewczyny, zaczyna się schizowanie u mnie, OF jeszcze nie wyznaczył owulacji, ale już raczej była. Znów dopadają mnie wahania nastrojów przez oczekiwanie.. raz jestem pelna nadziei a raz łapię doła i myślę, że nigdy się nie uda. Jeszcze ta jesienna aura dodatkowo potęguje zły nastrój. -
Inna u Ciebie to na prawdę dziwna sprawa z tymi testami ja bym generalnie ufała bardziej becie z krwi niż sikaczom... ogólnie na prawdę sikacze sa chyba dla Ciebie złośliwe sam fakt pozytywnego testu w 7dpo przy biochemie jest dziwny... ja nie mam pomysłu o co moze chodzić
-
Wiosenka wrote:Witajcie dziewczyny,
Ja dziś zrobiłam test (dzień po spodziewanej @)ale wyszła tylko jedna kreska.
@ sie na razie nie zapowiada, więc nie wiem o co chodzi
Może to przez to że czekam zbyt intensywnie.
u mnie też jedna kreska okresu brak... -
Cześć Dziewczyny, OF w koncu wyznaczył owulację, niby była w niedziele (14 dc), więc na tyle na ile mogliśmy w tym cyklu, wcelowaliśmy z .
Pierwszy raz odkąd jestem na OF owu jest tak późnoe, zawsze był to 11-12 dc.Chyba sprawka Ovarinu, mam nadzieję, że może dzięki temu owu była lepsza. Teraz długie 10 dni czekania... Testowanie też się przesunie z 14.10.
Miłej środy! -
nick nieaktualny
-
Panan, ale w ktorym dniu pęcherzyki miały 1 cm? Z wykresu moim zdaniem wynika, że owu już była i co miało to pękło. Napisz więcej informacji.
-
nick nieaktualnyMisiaimis wrote:Ja caly czas sie jednak boje, ze beta 123,2 jest za mala na termin tydzien po @.
Nie denewuj sie to na pewno nie pomoze kropkowi. Wiem, ze latwo mi tak mowic, ale tu tylko czas moze Nam pomoc. Moze podjedz do swojego gin i niech Cie przebada... -
Agniechaaaa wrote:Nie denewuj sie to na pewno nie pomoze kropkowi. Wiem, ze latwo mi tak mowic, ale tu tylko czas moze Nam pomoc. Moze podjedz do swojego gin i niech Cie przebada...
Narazie nie chce mnie widziec, bo mowi, ze i tak nic nie zobaczy i po co ma mnie denerwowac. Kazal w piatek powtorzyc bete...i dzwonic.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
summer86 wrote:Panan, ale w ktorym dniu pęcherzyki miały 1 cm? Z wykresu moim zdaniem wynika, że owu już była i co miało to pękło. Napisz więcej informacji.
Wczoraj miały 1 cm. A przez infekcje mogła mi się podnieść temperatura ? Zawisło mi pęcherz i się wygrzewalam. Gin nie widziała cialka żółtego mówiła że nie było owulacji . Później wam zdjęcia wyśle z USG i ocenicie. Tam wyglądało na środek cyklu. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobitki
Dziś miałam piękny sen... Byłam u ginka i zrobił mi usg a tu co? Mówi ciąża, 6 tydzień. Ehhhh... Obudził mnie ból prawego jajnika i tempka mega spadła
Zubii to teraz nogi do góry i dzialajcie!!!
Summer to super, kciuki by ta owulka była tą brzemienną
Agniechaaaa no nareszcie jest, także teraz to już do przodu
Misiaimis musisz być dzielna i uzbroić się w cierpliwość. Nic nie poradzisz wcześniej, trzeba czekać. Będzie dobrze
Czas do pracy.
-
panan12 wrote:Wczoraj miały 1 cm. A przez infekcje mogła mi się podnieść temperatura ? Zawisło mi pęcherz i się wygrzewalam. Gin nie widziała cialka żółtego mówiła że nie było owulacji . Później wam zdjęcia wyśle z USG i ocenicie. Tam wyglądało na środek cyklu.
Panan, pewnie że infekcja mogła podnieść temperaturę. Skoro gin tak mówi to pewnie owu nie było jeszcze, ja bazowałam tylko na wykresie masz możliwość iść raz jeszcze wkrótce na USG żeby podejrzeć czy pęcherzyki rosną?