Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze u mnie nie wiadomo co testy pokazują coraz grubszą krechę, a beta poniżej 1,2. Gin kazała ją powtórzyć, jeśli jutro znowu coś będzie widać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb75c2f741e1.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dagn_ wrote:Noo, ja też czekam, Innamorata naprawdę mamy blisko apteki. To nie tak, że musisz lecieć na piechotę na WaryńskiegoMikołaj 25.04.2011
-
justa. wrote:A miałaś robione usg? Podobo przy ciąży mnogiej jak obumiera jeden zarodek beta może chwilowo spadać. Dodatkowo jak mówi mój lekarz, natura jest nieprzewidywalna. Trzymam kciuki!
Nie bylam na usg jeszcze. Mialam czekac na, bo beta w pt spadla z 74,5 na 69,9...
UWAGAA! Dzisiaj beta 123,2!bertha, 91Ewela09, Agniechaaaa, emi2016, Wojcinka, mycha89 lubią tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
U mnie znów nic z tego, 26. dzień cyklu i drugi test negatywny. Czekam na @, pewnie będzie w czwartek. Normalnie miałabym @ 25. dnia, ale brałam Duphaston. Ehh, same nerwy, już mnie zastanawia czy w ogóle mam szansę
Dostałam Duphaston na wydłużenie cyklu, biorę od 16. do 25. dnia cyklu. Czy to oznacza, że organizm całkowicie się przestawia? że owulacja też się opóźnia? Zastanawia mnie to, bo plamiłam dokładnie w tym dniu, gdy miałabym @ bez Duphastonu. HELP
Gratulacje dla wszystkich pozytywnych wyników! Pięknie widzieć tyle szczęścia
PS Nie mierzę temp. i nie sprawdzam szyjki, korzystam z aplikacji Mój Kalendarzyk.
-
tutusia wrote:Misia! Cudowne wiesci! Czy z lekarzem sie juz kontaktowalas? Co powiedzial?
Czekam na tel od lekarza. A nie za mała ta beta nawet jeśli? boję się, że m9j kropuś przyczepił sie gdzies, gdzie nie powinien
Duphaston odstawilam w czwartekBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Innamorata, na obu widzę kreski Dziwna sprawa, że z krwi taka niska beta a na testach kreski.
Misiaimis, no oby teraz rosła ta beta ładnie! Trzymam kciuki!
Kaja, u mnie jutro 10dc i też mnie kusi testowanie, tym bardziej że mam prawie 30 allegrowych testów... w sumie, co to za problem zmarnować jedenStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Marlena94 wrote:Witajcie dziewczyny test zrobilam 2.10 wyszła jedna kreska okresu brak , caly wrzesień nie miałam teraz tez się nie zapowiada na okres. Ost @ była 18.08 dodam ,że staralismy się. Mam tylko plamienie lekkie.
Witaj, kochana biegusiem do ginka!!!mycha89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marlena94, my niestety nie możemy tego stwierdzić spróbuj możliwie szybko umówić się do ginekologa. Możesz też zrobić betę, będziesz miała jasną sytuację.
Dziewczyny, zaczyna się schizowanie u mnie, OF jeszcze nie wyznaczył owulacji, ale już raczej była. Znów dopadają mnie wahania nastrojów przez oczekiwanie.. raz jestem pelna nadziei a raz łapię doła i myślę, że nigdy się nie uda. Jeszcze ta jesienna aura dodatkowo potęguje zły nastrój. -
nick nieaktualny
-
A ja nie wytrzymalam. 8dpo i do tego wieczorem zrobilam pink test 10 ul czuly. Negatyw ale musialam zaspokoic swoja ciekawosc jak to jest ze niektorym juz w 8 wychodzi cokolwiek hehh. Ale przypominam ze w pierwszej ciazy test pozytywny wyszedl mi dopiero TYDZIEN PO spodziewanej @. Czekam dalej
innamorata88, bertha lubią tę wiadomość
Mama trzylatka. Podwójna macica. 26l. -
Kaja3 wrote:A ja nie wytrzymalam. 8dpo i do tego wieczorem zrobilam pink test 10 ul czuly. Negatyw ale musialam zaspokoic swoja ciekawosc jak to jest ze niektorym juz w 8 wychodzi cokolwiek hehh. Ale przypominam ze w pierwszej ciazy test pozytywny wyszedl mi dopiero TYDZIEN PO spodziewanej @. Czekam dalej
Ewela2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011