Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekającanacud wrote:Dzień dobry dzis 12dpo test bobo strumien biel wizira a nordest plytkowy czulosc tez 10 pokazal cień cienia po 20 minutach.... chyba jak na 12dpo to cien cienia za malo powinna byc już jaks kreska wiec pewnie to wada testu
Beta prawde ci powie
Agniechaaa, a kiedy odstawilas luteine? Ja ostatniego dupka wzielam w niedziele rano i czekam na @ jeszcze. Dzisiaj to juz powinna byc.. Myslalam, ze wczoraj bedzie.czekającanacud lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bulkaasia wrote:Dzień dobry Kobitki
Dziś miałam piękny sen... Byłam u ginka i zrobił mi usg a tu co? Mówi ciąża, 6 tydzień. Ehhhh... Obudził mnie ból prawego jajnika i tempka mega spadła
Bulkaasia, moze to implantacyjny spadek!! Kciuki! Taki sen nie moze sie zmarnowacbulkaasia lubi tę wiadomość
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Jechac na bete?a w ogóle robiliście kiedyś test nordest? Ja chyba odpuszcze te bete... mysle ze to jednak szara kreska... poza tym ponoc ten bobo test jest taki czuly i wyszedl negatywny w 100%...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:00
-
Ja mam raczej niepopulaena tu opinie i jestem przeciwniczka bety. Jezeli absolutnie nie mozesz wytrzymac i ten dzien czy dwa czekania dluzej Cie zezra stresem to jedz i rob.
Ale z tego co zauwazylam na forum robienie bety wiaze sie z duzym stresem - czekajac na wynik, potem powtorke, potem analiza czy to na pewno dobrze przyrasta, a niech nie daj bog przyrosnie "tylko" 70% i zjadanie paznokci gotowe.
Mi lekarz nie zlecil bety i nie robilam jej w ogole.Dagn_, zubii lubią tę wiadomość
-
czekającanacud wrote:Jechac na bete?a w ogóle robiliście kiedyś test nordest? Ja chyba odpuszcze te bete... mysle ze to jednak szara kreska... poza tym ponoc ten bobo test jest taki czuly i wyszedl negatywny w 100%...
emi2016, czekającanacud lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybertha wrote:Niekoniecznie przeciez niektorym wychodza testy kilka dni po terminie @ dopiero
Beta prawde ci powie
Agniechaaa, a kiedy odstawilas luteine? Ja ostatniego dupka wzielam w niedziele rano i czekam na @ jeszcze. Dzisiaj to juz powinna byc.. Myslalam, ze wczoraj bedzie.
W niedziele wieczor mialam ostatnią dawke (bralam luteine pod jezyk prsez 5 dni 2xdziennie po 2tab) -
Agniechaaaa wrote:W niedziele wieczor mialam ostatnią dawke (bralam luteine pod jezyk prsez 5 dni 2xdziennie po 2tab)
Gina musze z dzisiaj jednak odwolac, przesunac na 2dc (mysle, ze jutro) jak sie da..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
nick nieaktualny
-
bertha wrote:Nordtest jest ponoc bardzo czuly.
-
czekającanacud wrote:Dzięki za info. Jednak podeszlam do tego zdrowo rozsądnie i mysle ze to tylko wada testu. Poza tym to jest faktycznie szary odcień a tak już naprawdę szczerze to 12dpo prawie niewidzialna kreska na mega czulym tescie to i tak nie wróży nic dobrego...
Nie wierz tak w te domowe testy bo są zawodne ! Koleżanka robiła w 12 dpo jedną kreska poleciała na bete i jest ciąża ! W pierwszej test jej wyszedł w 14 dpo. Czasami do zagniezdzeniu dochodzi na ostatnią chwilę i testy nie wychodzą tak szybko pozytywne. Dlatego wg npr po 18 dniach wysokich temperatur jest duże prawdopodobieństwo że to ciąża.
U mnie dziś 25 dc i ni widu ni słychu owulki...także testowanko w 12.10 jest nie realne....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:51
czekającanacud lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Nie wierz tak w te domowe testy bo są zawodne ! Koleżanka robiła w 12 dpo jedną kreska poleciała na bete i jest ciąża ! W pierwszej test jej wyszedł w 14 dpo. Czasami do zagniezdzeniu dochodzi na ostatnią chwilę i testy nie wychodzą tak szybko pozytywne. Dlatego wg npr po 18 dniach wysokich temperatur jest duże prawdopodobieństwo że to ciąża.
U mnie dziś 25 dc i ni widu ni słychu owulki...także testowanko w 12.10 jest nie realne....
Kichana to zatestujesz poznuej spokojnie nie ma co sie smucic damy rade!! -
nick nieaktualny