Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:To moze lekarz? Da Ci lutke na wywolanie.
Badalas hormony??cykle zdecydowanie za dlugie
W tym cyklu bralam niepokalanek ale i dopiero co byłam chora więc myślę że przez to się wszystko pomieszało. Zwykle winne było tsh ostatnio moalam idealne 1,140 teraz może znowu podskoczylo. Zobaczymy jak do 30 dc nic to pójdę do lekarza. -
nick nieaktualnyzubii wrote:W tym cyklu bralam niepokalanek ale i dopiero co byłam chora więc myślę że przez to się wszystko pomieszało. Zwykle winne było tsh ostatnio moalam idealne 1,140 teraz może znowu podskoczylo. Zobaczymy jak do 30 dc nic to pójdę do lekarza.
To trzymam kciuki kochanazubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
ja będę testować, tak jak zostałam wpisana na koniec października...
tak się boje
to już mój 3 cykl po poronieniu...
daj boże żeby był to ostatni cykl..
nie wydole psychicznie...
proszę o wiruski...
dzisiaj 4dc...
we wtorek jadę na monitoring w 10dc, bo mam nieregularne miesiączki , a do tego
ostatnia przyszła 1.10 od 17 sierpnia wywołana przez luteinę...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Witam dziewczynki
ja będę testować, tak jak zostałam wpisana na koniec października...
tak się boje
to już mój 3 cykl po poronieniu...
daj boże żeby był to ostatni cykl..
nie wydole psychicznie...
proszę o wiruski...
dzisiaj 4dc...
we wtorek jadę na monitoring w 10dc, bo mam nieregularne miesiączki , a do tego
ostatnia przyszła 1.10 od 17 sierpnia wywołana przez luteinę...
Kochana widze, ze jestesmy w podobnej sytuacji
Ja poronilam 18.06.2016
Tez bede testowac pod koniec miesiaca z tym, ze to 1cs po poronieniu, bo robilam sporo badan po stracue. Trzymam za Nas mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 11:39
-
moja ciąża obumarła,
pryczyna nieznana
wyniki mam okej...
ale cykle rozjechały się konkretnie...
25 lipca dostałam 1 okres,
17 sierpnia kolejny,
i teraz po luteinie z sob/niedzielę
jadę we wtorek na pierwszy monitoring, dodatkowo zaczęłam prowadzić wykres,
itd...
wcześniej udało nam się w 1 cyklu...
a teraz.... ;(
Agniechaaaa wrote:Kochana widze, ze jestesmy w podobnej sytuacji
Ja poronilam 18.06.2016
Tez bede testowac pod koniec miesiaca z tym, ze to 1cs po poronieniu, bo robilam sporo badan po stracue. Trzymam za Nas mocno kciuki05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:moja ciąża obumarła,
pryczyna nieznana
wyniki mam okej...
ale cykle rozjechały się konkretnie...
25 lipca dostałam 1 okres,
17 sierpnia kolejny,
i teraz po luteinie z sob/niedzielę
jadę we wtorek na pierwszy monitoring, dodatkowo zaczęłam prowadzić wykres,
itd...
wcześniej udało nam się w 1 cyklu...
a teraz.... ;(
Mi tez sie wszystko rozjechalo po poronirniu ale medycyna jest po Naszej stroniev:) my starmy się od slubu ale z moim obecnym gin udalo sie juz w 3cyklu.
Ja zaczelam krwawic, przyczyna rowniez nieznana. Widocznie zarodki byly slabe lub chore.
Damy rade!!!:* -
Melduję się dziś, u mnie cisza.. ani okresu ani dolegliwości.
Brzuch jak bolał 2 tyg tak od wczoraj milczy. Śluz znikł. Wczoraj i przedwczoraj bzyk- zawsze wywoływały mi okres- od razu plamienie i na drugi dzień meisiączka- a tu cisza. pewnie małpa dziś zawita. jeśli nie jutro powtarzam test. wczoraj był Quick test. jutro spróbuję inny. o ile mnie nie zaleje.. -
mam nadzieję, że u mnie do 3 i ostatni
a bierzesz jakieś witaminki?
pokaż swój wykres?
Agniechaaaa wrote:Mi tez sie wszystko rozjechalo po poronirniu ale medycyna jest po Naszej stroniev:) my starmy się od slubu ale z moim obecnym gin udalo sie juz w 3cyklu.
Ja zaczelam krwawic, przyczyna rowniez nieznana. Widocznie zarodki byly slabe lub chore.
Damy rade!!!:*05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnymycha89 wrote:Melduję się dziś, u mnie cisza.. ani okresu ani dolegliwości.
Brzuch jak bolał 2 tyg tak od wczoraj milczy. Śluz znikł. Wczoraj i przedwczoraj bzyk- zawsze wywoływały mi okres- od razu plamienie i na drugi dzień meisiączka- a tu cisza. pewnie małpa dziś zawita. jeśli nie jutro powtarzam test. wczoraj był Quick test. jutro spróbuję inny. o ile mnie nie zaleje..
Trzymam kciuki zeby sie nie pojawila @, i zebys jutro zobaczyla ||
Mi udało dostać się do gin na 14.10 to bedzie 10dc i bedzie patrzyc co i jak tam uroslo -
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:mam nadzieję, że u mnie do 3 i ostatni
a bierzesz jakieś witaminki?
pokaż swój wykres?
Pije inofen i zarzyam norprolac na prolaktyne.
Nie mierze temp. mialam zaczac ale zdecydowalam, ze dopiero od listopada zaczneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 12:10
-
nick nieaktualny
-
ja 1 cykl mierze, ale mam nadzieje, że moje jajeczka pięknie rosną i jedno bądź dwa pięknie pękną cieszsyłabym się z bliźniaków
we wtorek się wszystko okaże jak na monitoringu wyjdzie o ile nie będzie z wcześnie bo będzie to dopiero 10 dzień cyklu ale ginka nie chce przeoczyć nic:)
Agniechaaaa wrote:Pije inofen i zarzyam norprolac na prolaktyne.
Nie mierze temp. mialam zaczac ale zdecydowalam, ze dopiero od listopada zaczne05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:ja 1 cykl mierze, ale mam nadzieje, że moje jajeczka pięknie rosną i jedno bądź dwa pięknie pękną cieszsyłabym się z bliźniaków
we wtorek się wszystko okaże jak na monitoringu wyjdzie o ile nie będzie z wcześnie bo będzie to dopiero 10 dzień cyklu ale ginka nie chce przeoczyć nic:)
Ja tez ide w 10dc tylko ja od piatku zaczynam brac clo wiedz raczej cos powinno byc widac
Tez bym sie cieszyla z blizniakow ale co tam wezme wszystko co mi los da byle zdrowe