Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Haha, to ja mam tak samo!! :p najpierw wmawiałam sobie, że ta zniżka po owu. to implantacja. Zwłaszcza, że wtedy mi jajniki pulsowały.
A teraz się gapię na całość i nie wiem co chcę tam zobaczyć
Żeby tak oczami można było czarowaćemi2016 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Haha, to ja mam tak samo!! :p najpierw wmawiałam sobie, że ta zniżka po owu. to implantacja. Zwłaszcza, że wtedy mi jajniki pulsowały.
A teraz się gapię na całość i nie wiem co chcę tam zobaczyć
Żeby tak oczami można było czarować
Będziemy wiedziały co myśleć jak będziemy patrzeć na pozytywne testy za klika dni ;P -
Kaczorka Emi2016 ja też próbuje wyczarować pozytywny wynik testu przez wyszukiwanie info w internetach o skokach temperatury i innych objawach. Trzymam kciuki za wszystkie starające się. Przy pierwszej ciąży wynik był u mnie po 12 snach od owu (czułość 25 um). Dziś mam 10 dzień po owu i czekam na zamówione testy (czułość 10). Stres jest.
-
Ja już nic nie wyczaruję w tym cyklu, chociaż pocieszające jest to, że mijej kuzynce testy w ogóle nie wychodziły a w ciąży była:-) dopiero beta jej pokazała ciążę. Życzę wam dziewczyny dwóch kresek (i sobie też)
Przyszła Mama 03, emi2016 lubią tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualny
-
o tutaj masz na początku samym napisane: https://bazalekow.mp.pl/lek/53792,Duphaston-tabletki-powlekane#info
" Nie wywołuje efektów androgenizacji ani wirylizacji, nie hamuje owulacji i nie zwiększa podstawowej temperatury ciała."bertha lubi tę wiadomość
-
Boziu...
I love you
emi2016 wrote:o tutaj masz na początku samym napisane: https://bazalekow.mp.pl/lek/53792,Duphaston-tabletki-powlekane#info
" Nie wywołuje efektów androgenizacji ani wirylizacji, nie hamuje owulacji i nie zwiększa podstawowej temperatury ciała."05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
emi2016 wrote:Nie ma za co Jestem bardzo w temacie, pielęgniarstwo skończyłam, wiele leków znam jeszcze z farmakologii
uff ale super
kurczę żeby się tylko udało...
sądząc po intenstywności to myślę, że w owu się wbiliśmy...emi2016 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Poczekaj do dnia @ - może akurat Niektórym dziewczynom sikańce wychodzą pozytywne tydzień po spodziewanej @ Może tym razem miałaś owu trochę później ??
Ja się niepotrzebnie nakręcam, wchodzę co chwilę na wykres i patrzę w niego jakby coś miało z niego wyskoczyć ;P Wczoraj miałam ładny spadeczek i już sobie wkręcam że może implantacyjny ;/ Dziewczyny ratunku ! ;(
Też tak mam, siedzę patrzę na ten wykres jakby coś miało z niego wyniknąć hahaemi2016 lubi tę wiadomość