Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś wrote:
    Moje drogie Panie u mnie beta pozytywna, właśnie kończę 3 tydzień ciąży :D

Gratulacje!!!!
    I właśnie, napisz który dpo, bo jak 3 tydzień, to bardzo wcześnie Ci wyszedł pozytywny test

Uparciuszek, Natuś lubią tę wiadomość

• Brychra Koleżanka

Wysłany: 18 października 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny lekarz stwierdził cykl bezowulacyjny. Lub możliwość wcześniejszej owu. Byłam w 13 dc. Tylko że ja mam straszny bol piersi od tygodnia. Nie mogę się nawet dotknąć. Odrzuca mnie id palenia i mam okropna zgage. Może się lekarz jednak pomylił i była ta owulacjie jednak. Do tego zero sluzu Sahara aż mnie wszystko piecze w srodku. Czekam cierpliwie do 26 października..

Brychta
  • Brychra Koleżanka

Wysłany: 18 października 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natus gratulacje

Natuś lubi tę wiadomość

Brychta
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    ciasto dla M i obiadek z duża ilością jajek (hihi) tez jest! Ta Noc należy do Nas :D

Mój twierdzi, że orzechy włoskie pobudzają jego libido ;) mimo, że i tak ma wysokie :p

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Agniechaaaa czyżbyś zaserwowała barszczyk biały ?:D czy też jajecznica?:D

Barszcz biały jest! Ale nie wiem czy sie skusi wiec na 2danie jest jajeczko w koszulce panierowane ;) hihi jestem zapobiegawcza żona :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Mój twierdzi, że orzechy włoskie pobudzają jego libido ;) mimo, że i tak ma wysokie :p

Mój nie lubi orzechów :P a jaja tak zapobiegawczo bo On zawsze chętny ;D

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie jedzenia to naszła mnie ochota na hot dogi :p

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • think_positive Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

dołączam się, będę testować 25 pażdziernika :) czyli jeszcze cały tydzień przede mną...można zwariować :)

f2w33e3ktamljwlx.png

20tc - nasz aniołek
  • Brychra Koleżanka

Wysłany: 18 października 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    think_positive wrote:
    Hej dziewczyny :)

dołączam się, będę testować 25 pażdziernika :) czyli jeszcze cały tydzień przede mną...można zwariować :)
    Hej to testujemy razem:) ja 26 rano. Bo biorę dupka. A masz jakieś przeczucia ?

Brychta
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Gratuluję :) jaki wynik?

Dziękuję Kochane <3 Wynik 1938,8 mIU/ml w 17 dpo.

emi2016, bertha lubią tę wiadomość

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Gratuluje ;) i jak zawsze zazdroszczę <3

Kochana wysyłam ciepłe i jeszcze świeże ciążowe wiruski :*

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Dokladnie mam tak samo :):)

Natuś, gratulacje!! jaka beta w ktorym dpo?

Dziękuję <3 Wynik 1938,8 mIU/ml w 17 dpo :)

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Dokladnie mam tak samo :):)

Natuś, gratulacje!! jaka beta w ktorym dpo?

Wynik 1938,8 mIU/ml w 17 dpo :) Dziękuję Kochane <3

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Natuś Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Gratulacje!!!!
    I właśnie, napisz który dpo, bo jak 3 tydzień, to bardzo wcześnie Ci wyszedł pozytywny test

Wynik 1938,8 mIU/ml w 17 dpo, wiecie już sama nie wiem jak liczyć te tygodnie, dzidzia ma niecałe 3 a belly mówi że to koniec 5... Już sama zgłupiałam, czy naprawdę 1 dzień ciąży to 1 dzień ostatniej miesiączki?

8328a7ae5e.png
    a4f4f6cb77.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś wrote:
    Wynik 1938,8 mIU/ml w 17 dpo, wiecie już sama nie wiem jak liczyć te tygodnie, dzidzia ma niecałe 3 a belly mówi że to koniec 5... Już sama zgłupiałam, czy naprawdę 1 dzień ciąży to 1 dzień ostatniej miesiączki?

No niestety takie jest to pokręcone ;)

Swoją drogą gratuluję :) i zazdroszczę :p

Natuś lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • justa. Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś wrote:
    Gratulacje!!! Ciążę liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki, przy założeniu że cykle są 28 dniowe. Przy tym założeniu (14+ 17) byłabyś w 4 tyg 3 dniu ciąży.

Natuś lubi tę wiadomość

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • Pampcia Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosia2323 wrote:
    Cześć, jestem tu nowa. Jestem obecnie w 21 dniu cyklu (zwykle mam 26-28). Nie wiem kiedy dokładnie miałam owulacje bo nie prowadzę takich dokładnych obserwacji jak większość z Was. Już od ponas wóch tygodni zdarza mi się takie krótkotrwałe kłucie jajników. Wczoraj chwilowo tak mocno mnie złapalo, że aż promieniowalo na plecy. W zeszłym tygodniu kilka razy zakręciło mi sie w głowie, muszę wstawać w nocy do toalety,mam wzdęcia, piersi stały się większe i bolą przy dotyku (zawsze przed @ tak mam). Oprócz tego od 2-3 dni zdarza mi się poczuć ból brzucha jak na @ i ból krzyża. Myślicie że te objawy mogą świadczyć o ciąży? Kusi mnie żeby zrobić test bo mam jakieś przeczucie, że w tym cyklu mogło się udać, ale wiem że jest jeszcze za wcześnie. Planuję w piątek najszybciej zrobić

cześć! a co Ci szkodzi zatestować? :) może miałaś owulację wczesniej i jesteś w gronie szcześliwców którym objawy pojawiają się bardzo szybko? :P
    ja miałam dokładnie takie same objawy jak byłam w ciąży, plus jeszcze niesamowite zmeczenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:46

f2w3dqk3604phf94.png
  • Pampcia Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brychra wrote:
    Hej to testujemy razem:) ja 26 rano. Bo biorę dupka. A masz jakieś przeczucia ?

no to jest nas 3! ;) byle do środy... :P

f2w3dqk3604phf94.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pierwsza noc po ovitralle za Nami :) od piątku luteina dopochwowa ;) i Zacznie sie "w oczekiwaniu na testowanie" pierwszy raz po poronieniu, długo czekałam na ten moment, i wiele przeszłam zeby w końcu nadszedł a tu totalny spokój wewnętrzny.

bertha lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa, ja w czasie działań też spokojna byłam, bo pewnie mi się wydawało, że mam nad wszystkim jakąś kontrolę. A im bliżej terminu @ tym bardziej robię się niecierpliwa :p
    Ale Tobie życzę spokoju aż do końca cyklu :)

Mi dziś temp. poszła trochę w dół.. ale ogólnie ostatnio mam jakieś problemy ze spokojnym snem. Brzuch już 3 dzień męczy. Piersi bolą coraz bardziej. Już zaczynam się wkurzać, że jak ma ta @ przyjść to niech przyjdzie, a nie tylko męczy i męczy :/

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ