Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny lekarz stwierdził cykl bezowulacyjny. Lub możliwość wcześniejszej owu. Byłam w 13 dc. Tylko że ja mam straszny bol piersi od tygodnia. Nie mogę się nawet dotknąć. Odrzuca mnie id palenia i mam okropna zgage. Może się lekarz jednak pomylił i była ta owulacjie jednak. Do tego zero sluzu Sahara aż mnie wszystko piecze w srodku. Czekam cierpliwie do 26 października..Brychta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:Gratulacje!!!!
I właśnie, napisz który dpo, bo jak 3 tydzień, to bardzo wcześnie Ci wyszedł pozytywny test
Wynik 1938,8 mIU/ml w 17 dpo, wiecie już sama nie wiem jak liczyć te tygodnie, dzidzia ma niecałe 3 a belly mówi że to koniec 5... Już sama zgłupiałam, czy naprawdę 1 dzień ciąży to 1 dzień ostatniej miesiączki? -
Natuś wrote:Wynik 1938,8 mIU/ml w 17 dpo, wiecie już sama nie wiem jak liczyć te tygodnie, dzidzia ma niecałe 3 a belly mówi że to koniec 5... Już sama zgłupiałam, czy naprawdę 1 dzień ciąży to 1 dzień ostatniej miesiączki?
No niestety takie jest to pokręcone
Swoją drogą gratuluję i zazdroszczę :pNatuś lubi tę wiadomość
-
Natuś wrote:Wynik 1938,8 mIU/ml w 17 dpo, wiecie już sama nie wiem jak liczyć te tygodnie, dzidzia ma niecałe 3 a belly mówi że to koniec 5... Już sama zgłupiałam, czy naprawdę 1 dzień ciąży to 1 dzień ostatniej miesiączki?
Natuś lubi tę wiadomość
-
Tosia2323 wrote:Cześć, jestem tu nowa. Jestem obecnie w 21 dniu cyklu (zwykle mam 26-28). Nie wiem kiedy dokładnie miałam owulacje bo nie prowadzę takich dokładnych obserwacji jak większość z Was. Już od ponas wóch tygodni zdarza mi się takie krótkotrwałe kłucie jajników. Wczoraj chwilowo tak mocno mnie złapalo, że aż promieniowalo na plecy. W zeszłym tygodniu kilka razy zakręciło mi sie w głowie, muszę wstawać w nocy do toalety,mam wzdęcia, piersi stały się większe i bolą przy dotyku (zawsze przed @ tak mam). Oprócz tego od 2-3 dni zdarza mi się poczuć ból brzucha jak na @ i ból krzyża. Myślicie że te objawy mogą świadczyć o ciąży? Kusi mnie żeby zrobić test bo mam jakieś przeczucie, że w tym cyklu mogło się udać, ale wiem że jest jeszcze za wcześnie. Planuję w piątek najszybciej zrobić
cześć! a co Ci szkodzi zatestować? może miałaś owulację wczesniej i jesteś w gronie szcześliwców którym objawy pojawiają się bardzo szybko?
ja miałam dokładnie takie same objawy jak byłam w ciąży, plus jeszcze niesamowite zmeczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:46
-
nick nieaktualnyDziewczyny pierwsza noc po ovitralle za Nami od piątku luteina dopochwowa i Zacznie sie "w oczekiwaniu na testowanie" pierwszy raz po poronieniu, długo czekałam na ten moment, i wiele przeszłam zeby w końcu nadszedł a tu totalny spokój wewnętrzny.
bertha lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa, ja w czasie działań też spokojna byłam, bo pewnie mi się wydawało, że mam nad wszystkim jakąś kontrolę. A im bliżej terminu @ tym bardziej robię się niecierpliwa :p
Ale Tobie życzę spokoju aż do końca cyklu
Mi dziś temp. poszła trochę w dół.. ale ogólnie ostatnio mam jakieś problemy ze spokojnym snem. Brzuch już 3 dzień męczy. Piersi bolą coraz bardziej. Już zaczynam się wkurzać, że jak ma ta @ przyjść to niech przyjdzie, a nie tylko męczy i męczy