PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Plamienie mialam.. dlatego myslalam ze juz mi sie zaczyna .. i brzuch bardzo bolal na @. No wlasnie tez zaczynam myslec ze termometr jest jakis lewy..
-
Rudzia wrote:Plamienie mialam.. dlatego myslalam ze juz mi sie zaczyna .. i brzuch bardzo bolal na @. No wlasnie tez zaczynam myslec ze termometr jest jakis lewy..
-
Rudzia wrote:Ale czemu tak? Nigdy nie mialam problemow z @ ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 10:58
Rudzia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny muszę wam się do czegoś przyznać... Tak na prawdę zobaczyłam dziś na teście dosłownie cień cienia cienia... Widać to tylko pod mocne światło. Nie pisałam bo sama nie wiem czy sobie uroiłam, czy to moja wyobraźnia, czy rzeczywiście coś tam jest. Sama nie wiem. Bardzo bardzo bardzo słabo widoczne, ale tak jakby coś jednak było. Nie chcę się nakręcać i później rozczarować.
Asha, Iza75, bianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doskonale Cie rozumiem, bo też jak robiłam ostatnio test to przyglądałam mu sie z godzine, z każdej strony, pod każdym kątem, w różnym świetle i świrowałam, ale ostatecznie nic nie dojrzałam, ale czekam pełna nadziei dalej. U Ciebie jest duża szansa, naprawdę. Nie ma opcji, musisz troche poczekac i powtorzyc. Będzie dobrze !
-
hej czarna ja miałam tak samo, z tym, że testowałam troche poźniej niż ty i mam raczej długie cykle. zobaczylam cień i niedługo potem byłam u lekarza i mi powiedział że nieważne jakie byle były 2 krechy!
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Zastanawiam się czy to nie jest po prostu ten pasek kontrolny w którym zachodzi reakcja chemiczna. Pewnie tak jest, dlatego wcześniej nie pisałam, ale nie daje mi to spokoju.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny