PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że na bank nie było, bo jak patrzę na wykresy dziewczyn to oceniam mój jako bezowulacyjny, temu jestem zła, bo czekam na @ żeby zacząć nowy cykl i nowe starania, a tu nic
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Myślę, że na bank nie było, bo jak patrzę na wykresy dziewczyn to oceniam mój jako bezowulacyjny, temu jestem zła, bo czekam na @ żeby zacząć nowy cykl i nowe starania, a tu nic
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:witam. Asha pliz, spójrz proszę na mój wykres i powiedz mi co w tym cyklu było nie tak. chciałabym przy następnym być mądrzejsza i trochę więcej już wiedzieć a nie mam się kogo spytać. nie chce wiedzieć wyjdzie czy nie, bo to juz odpuściłam.
-
amelia straszne wahania tempki w pierwszej fazie cyklu, ale teraz tempa utrzymuje sie na wyzszym poziomie, ale teścik negatywny szkoda-zawsze masz takie długie cykle?
dziewczyny wcześnie zaczynacie testować, ja myślalam o pierwszym teście w 27 dc hmm, a teraz nie wiem -
kurcze. zastanawiam sie czemu faza lutealna sie przedluza skoro nie mam okresu a testy negatywne, czy to mozliwe zebym miala w innym terminie owulacje -a moze wcale jej nie bylo?? po czy poznałas ze moze przytjsc @? moze to mnie jakos na kierunkuje? po miesiacu staran jestem ciagle w lesie, wiec w nastepnym cyklu chcialabym byc chociaz krok do przodu
-
mam cykle nieregularne 28- 40 dni. sama bylam w szoku, kiedy ovu wyznaczył mi owulacje i skrócił mi cykl. wcześniej się nie obserwowałam, wiec nie mam porównania, czekałam na @ i tyle. zrobiłam tsh bo to jak nie ciąża to tarczyca mi zatrzymywała okres, ale wyniki mam idealne. nie wiem - nie liczyłam- ile trwała moja faza lutealna, bo czymś takim zaczęłam interesować się dopiero, kiedy postanowiliśmy powiększyć rodzinkę