PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:A może jeszcze nie może uwierzyć w to co widzi:-)
Asha, a jak u Ciebie? Widzę, tempka pięknie poszła w górę -
Asha - piękna temperaturka - wyyyyyyyysoko oby tak dalej to kropek na pewno będzie
A MalaCzarna gdzie się podziewa mówiła że o 7 się zamelduje, hmmmm
U mnie dziś lekkie zawahanie przy mierzeniu, mąż wstawał o 6.. a budzik miał głośno więc się przebudziłam zmierzyłam o 6:30 gdzie raczej drzemałam a nie spałam, te ostatnie 30 min więc nie wiem jaka dokładnie temp by była gdybym mierzyła jak zwykle... ale mój wykres nic nie wróży -
Asha ja przez Was nie śpię już od 6:-)
Nie martw się, pewnie jeszcze za wcześnie na testowanie. Jestem pewna, że i tak będą 2 kreski:-)MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Asha ja przez Was nie śpię już od 6:-)
Nie martw się, pewnie jeszcze za wcześnie na testowanie. Jestem pewna, że i tak będą 2 kreski:-) -
Justinka wrote:dzięki ale ja nie jestem do niego przekonana bardziej mi się wykres asha podoba
Mi też się jej wykres podoba:-)Justinka, Asha lubią tę wiadomość
-
dzięki! Jesteście kochane
A wcozraj pokazałam wykres mężowi i pytam - i jak wygląda na ciążowy?
a on - nie wiem, nie znam się, wróżką nie jestem...
ja tak samo myślę, więc okaże się wszystko za tydzień
a tym czasem MalaCzarna bierze nas na przetrzymanie, hmmm -
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:dzięki! Jesteście kochane
A wcozraj pokazałam wykres mężowi i pytam - i jak wygląda na ciążowy?
a on - nie wiem, nie znam się, wróżką nie jestem...
ja tak samo myślę, więc okaże się wszystko za tydzień
a tym czasem MalaCzarna bierze nas na przetrzymanie, hmmm -
hej kobietki chciałabym do was dołączyć, bo sama już nie radzę cobie ze stresem przed testowaniem. Powiedzcie mi kobietki czy wszystkie macie wrażliwe piersi???? bo u mnie zero objawów. W lutym poroniłam i jak wtedy się udało zaraz po owulce bolały piersi, a po zabiegu czyli już 5 m-cy po w ogóle nie mam wrażliwych piersi wszystko się poprzestawiało. Wasze wykresy wyglądają tak obiecująco. ściskam was goraco