PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
W takim razie kibicuję Wam i czekam na wyniki, a najlepiej na dwie kreseczki
Przynajmniej jeśli byłaby jedna, to wiadomo po prostu za wcześnie było, a pojawią się dwie kreski za 2-3 dni
A ja na pewno nie testuję, prócz zawrotów głowy i jest mi słabo nic wielkiego mi nie dolega a tym bardziej objawiające ciążę, zresztą nie wierzę w ten cykl.. ja testuje najwcześniej w niedzielęAsha, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dzięki dziewczyny. Jesteście kochane. Nie wierzę że może już coś wyjść, ale jestem przekorna i zrobię. Kupię po pracy. Właśnie dowiedziałam się że znajome w pracy rozmawiały że jakoś inaczej wyglądam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 18:18
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi w tym miesiącu nic nie wyjdzie
Przez te upały nie miałam nawet siły zeby zrobic co kolwiek wiec wszystko przeleciało mi koło nosa
Teraz jestem przed @ bo szyjka nisko a do tego jak nigdy nogi mam jak balony. Stopy mi strasznie spuchły tak ze mało ktory but jest dobry -
Dziewczyny macie piękne, książkowe wykresy i super nastawienie. Jestem pewna, że będzie groszek.
Powiedzcie mi, w którym dniu cyklu można zrobić, jakie badania, jakiego hormonu? Zanim załatwię wizytę u lekarza może sama co nieco sprawdzę. -
kluska wrote:Dziewczyny macie piękne, książkowe wykresy i super nastawienie. Jestem pewna, że będzie groszek.
Powiedzcie mi, w którym dniu cyklu można zrobić, jakie badania, jakiego hormonu? Zanim załatwię wizytę u lekarza może sama co nieco sprawdzę. -
Meg833 wrote:Mi w tym miesiącu nic nie wyjdzie
Przez te upały nie miałam nawet siły zeby zrobic co kolwiek wiec wszystko przeleciało mi koło nosa
Teraz jestem przed @ bo szyjka nisko a do tego jak nigdy nogi mam jak balony. Stopy mi strasznie spuchły tak ze mało ktory but jest dobryMeg833 lubi tę wiadomość
-
Meg833 wrote:Asha dzięki !!
Najbardziej to mnie te spuchniete nogi przerażają - kostki jak balonyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 19:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny