PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Hehe a się narobiło;P
Asha jaki piękny skoczek:D wręcz podręcznikowo to wygląda!
I tak patrzę I u Małej czarnej i u Justinki też niczego sobie:) no kochane będzie tu dużo pozytywnych emocji na koniec lipca:DWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:10
-
Za wcześnie żebym coś czuła:) jajniczki zazwyczaj zaczynają pogrywać, jak się rozchodzę hmmm myślę, że owulację będę miała między niedzielą a wtorkiem, a to jeszcze duuuuuuuuuużo czasu;) całe szczęście codziennie oprócz pracy coś zaplanowane, więc może nie będę tak rozmyślać. Za to jak kładę się spać, to te wszystkie myśli nie dają mi zasnąć i aż w środku mnie nerwówka trzęsie:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ale jakos mi za wczesnie na to wszystko, to raczej niemozliwe
Może i za wcześnie, ale różnie organizm może reagować, oby to było jednak na kropka
Ale powiem Wam, że ja wczoraj już prawie mdlałam dziś też to mam, jest mi właśnie słabo, ale cały czas myślę że to przez duchotę no i za wiele nie jem -
nick nieaktualny
-
bianka wrote:Hehe a się narobiło;P
Asha jaki piękny skoczek:D wręcz podręcznikowo to wygląda!
I tak patrzę I u Małej czarnej i u Justinki też niczego sobie:) no kochane będzie tu dużo pozytywnych emocji na koniec lipca:D
Byłoby naprawde cudnie ale i tak jest u Was multum pozytywnych emocji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja już przestałam się doszukiwać objawów... zgłupiałam okropnie i to mnie pogrążyło. Strasznie się zdołowałam i nie wiem czy uda mi się podnieść...chyba dopiero odżyję jak zobaczę znowu dwie kreseczki
Ściskam Was kochane i wiem, że będzie zielooooono jak na wiosnęLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018