PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:kurcze. zastanawiam sie czemu faza lutealna sie przedluza skoro nie mam okresu a testy negatywne, czy to mozliwe zebym miala w innym terminie owulacje -a moze wcale jej nie bylo?? po czy poznałas ze moze przytjsc @? moze to mnie jakos na kierunkuje? po miesiacu staran jestem ciagle w lesie, wiec w nastepnym cyklu chcialabym byc chociaz krok do przodu
... Co do wykresu...wydaje mi sie ze moglas miec owu dzien pozniej pomimo skoku...wiesz jak dlugie masz fazy lutealne? Mozliwe ze masz 16 dni a moze nawe dluzsze, cykl jest dlugi bo owu byla pozno to normalne... Skad wiedzialam? Hmmm. Intuicja i moze troche wiedzy....progeteron ci nie podniosl temp nawet po mozliwym zagniezdzeniu, ale to tez sie zdaza...wiec jak mowie...intuicja...byc moze jest za wczesnie i sie myle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marlencia wrote:amelia- z tempki nie wynika, że dziś lub jutro @ przyjdzie. Jak długo u ciebie trwają cykle?
Iza75 dzięki za pocieszenie- ja już świruje codziennie wykonuję sobie samokontrolę piersimarlencia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Dziewczyny a czy zaobserwowałyście może, że Wasze sutki się zmieniły?? bo moje są jakby jaśniejsze na czubkach...nie wiem,czy miałam tak w poprzednich ciążach...hmm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja postanowałam sobie, że wytrzymam do 27 dc z testowaniem, w poprzedniej ciąży właśnie w tym dniu zatesowałam i ujrzałam cień drugiej kreseczki. Z moimi piersiami kompletnie nic się nie dzieje. poprzednio to sutki mi "dęba stały"
Normalnie żadnych objawów- nawet tempka mi się dziś nie podoba 36,75 (24 dc)
Asha nie jestes samaAsha lubi tę wiadomość