PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:kurcze. zastanawiam sie czemu faza lutealna sie przedluza skoro nie mam okresu a testy negatywne, czy to mozliwe zebym miala w innym terminie owulacje -a moze wcale jej nie bylo?? po czy poznałas ze moze przytjsc @? moze to mnie jakos na kierunkuje? po miesiacu staran jestem ciagle w lesie, wiec w nastepnym cyklu chcialabym byc chociaz krok do przodu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marlencia wrote:amelia- z tempki nie wynika, że dziś lub jutro @ przyjdzie. Jak długo u ciebie trwają cykle?
Iza75 dzięki za pocieszenie- ja już świruje codziennie wykonuję sobie samokontrolę piersimarlencia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Dziewczyny a czy zaobserwowałyście może, że Wasze sutki się zmieniły?? bo moje są jakby jaśniejsze na czubkach...nie wiem,czy miałam tak w poprzednich ciążach...hmm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja postanowałam sobie, że wytrzymam do 27 dc z testowaniem, w poprzedniej ciąży właśnie w tym dniu zatesowałam i ujrzałam cień drugiej kreseczki. Z moimi piersiami kompletnie nic się nie dzieje. poprzednio to sutki mi "dęba stały"
Normalnie żadnych objawów- nawet tempka mi się dziś nie podoba 36,75 (24 dc)
Asha nie jestes samaAsha lubi tę wiadomość