PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Koleżanka przed chwilą zobaczyła i też mówi że widzi.
-
nick nieaktualnyOstatnio mialam lekkie plamienie w środku cyklu przypadało to gdzies na 18-19 dc z tym , że miałam późno owulacje . i jakby kropelke krwi na bieliźnie. Myślałam , że to może zagnieżdżanie. Nie wiem
Podejrzewam , że okres się rozkręca niestety ;/ chociaż wczoraj mocniej było widać ślady niż dziś na papierze . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Nie no ja na pewno nie jestem w ciazy.. Nie mialam w ostatnich dniach sluzu czy cos.. I do tego niska temperatura.. Cos jest ze mna nie tak ale to na pewno nie ciaza .. Cholerka
-
nick nieaktualnyStaram sie mieć. Ostatnio świrowałam i tylko robiłam testy jeden po drugim , w tym miesiącu darowałam sobie wszystkiego . Uważania na siebie i takie tam , ale widzę , że nadal nic z tego , bo brzuch boli jak na okres;/ i tylko czekać aż się zacznie lać ;/
-
Nelly1507 wrote:Staram sie mieć. Ostatnio świrowałam i tylko robiłam testy jeden po drugim , w tym miesiącu darowałam sobie wszystkiego . Uważania na siebie i takie tam , ale widzę , że nadal nic z tego , bo brzuch boli jak na okres;/ i tylko czekać aż się zacznie lać ;/
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Jeszcze nie kupialm, jutro kupie.. Albo dzis wieczorem.. Ale wydaje mi sie ze on dziala dobrze.. Sama nie wiem co myslec.. Nienawidze niepewnosci..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 14:39
-
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:wiem , że mogą być takie same , ale nie chce się nastawiać mężowi powiedziałam już , że mam okres, żeby się nie nastawiał bo wiem , że znów nic z tego
różne głupie myśli są w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 14:44
-
Asha wrote:http://forum.gazeta.pl/forum/w,94641,105542785,112452917,Niedoczynnosc_niska_temp_ciala.html?v=2 to tylko jedna ze strosn, moze tu cos znajdziesz
Ja nie mam niedoczynnosci tarczycy, niedawno robialam badania i z moim zdrowiem wszystko jak najbardziej okej..