PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy to nie jest za duża beta? W ogóle dziwni, bo test 10 wyszedł mi po południu ale blady, a ja we krwi mam już aż 70? Nie jest to zbyt dużo jak na taki moment ciąży? I te normy załączone z diagnostyki, od 200 dopiero ciąża? Jezu co ja rozmyślam 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2021, 15:44
-
Wjedzma wrote:Wydaje mi się, że najlepiej w 7 tygodniu, ale niech ktoś bardziej doświadczony potwierdzi
Nie wcześniej? Żeby zobaczysz czy tam wszystko ok? Wiadomo serduszko od 6 TC będzie słychać ale nie wiem czy dla własnej spokojnej głowy nie pójść w przyszłym tygodniu -
Nie wiem czy jest sens wcześniej, ja bym chyba nie szła tylko sprawdzała betę. Do wizyty będziesz się stresować, na wizycie może coś będzie konkretnego widać już, ale nie musi, obraz może być niejednoznaczny, później znów stres do kolejnej wizyty żeby usłyszeć serduszko... To tylko moje zdanie, oczywiście zrobisz jak uważasz
-
Monia pięknie ❤️❤️❤️❤️
Az się zmartwiłam że u mnie to wszystko jakieś niskie 🥺🥺
W poniedziałek razem badamy przyrost 💪
Mi ginekolog kazał przyjść 30.12 to u mnie będzie 5t+1dzienMonia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Monia pięknie ❤️❤️❤️❤️
Az się zmartwiłam że u mnie to wszystko jakieś niskie 🥺🥺
W poniedziałek razem badamy przyrost 💪
Mi ginekolog kazał przyjść 30.12 to u mnie będzie 5t+1dzien
Ja po poniedziałkowym przyroście też zadzwonię i spytam kiedy mam przyjść 🤗❤️Felinka94 lubi tę wiadomość
-
Monia01 wrote:Zacząć Brać jakieś witaminy prenatalne? Czy dopiero po wizycie u ginekolog zacząć brać jak zaleci?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Monia01 wrote:A folik odstawić wtedy? Czy brać razem z tym femibionem?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Ja biorę tylko te witaminki one raczej mają wszystko co trzeba 🤔
Ja właśnie czytałam gdzieś, że niby powinno się to łączyć bo jest większe zapotrzebowanie w ciąży na kwas foliowy i tak, a niektóre piszą, że biorą tak jak Ty, tylko witaminki. Ogłupiec można 🤭.Felinka94 lubi tę wiadomość