PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Felinka94 wrote:Kraszixp u mnie w czwartek będzie 5t 1d zastanawiam się czy sens jest iść 🤔 może powinnam po nowym roku, jak już skończę 6 tydzień? 🤔
Wjedzma chyba sobie zapisze w kalendarzu te 8 dni 😁 pamiętaj u mnie 10dpo rano była biel potem sine cycki i wieczorem cień cienia 🙈🙈 bądź czujna 🤗🤗
Dwójka patrz piętro wyżej co napisałam ☝️😋
Monia od tego jesteśmy, trzeba się wspierać nawzajem 🤗
Dziękuję za wszystkie kciuki ❤️❤️
No to widze że jesteśmy na bardzo bardzo podobnym etapie 😁
Ja też jakoś 10 dpo zrobiłam test,biel aż przykro więc myślę sobie no trudno ...... 23 no najpóźniej 24 grudnia okres, 4 stycznia monitoring i kolejny miesiąc zabawy,a tu 23 nic, 24 nic, 25 nic ...... coś nie tak .....🤭.
-
Wjedzma wrote:Felinka, będę bardzo czujna, zapas testów jest, pozostaje tylko (nie)cierpliwie czekać szczerze to chyba zatestuję już w sylwestra, żeby wiedzieć czy mogę się napić, no ale to tylko dla spokoju ducha, szanse że coś wyjdzie są bardzo małe
Dwójka testuj i dawaj nam zdjęcie!
Monia ❤️ ❤️ ❤️Wjedzma lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dwójka wrote:No to widze że jesteśmy na bardzo bardzo podobnym etapie 😁
Ja też jakoś 10 dpo zrobiłam test,biel aż przykro więc myślę sobie no trudno ...... 23 no najpóźniej 24 grudnia okres, 4 stycznia monitoring i kolejny miesiąc zabawy,a tu 23 nic, 24 nic, 25 nic ...... coś nie tak .....🤭.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
O tak jest bladzioch widoczny, super ❤️
Ja się nie mogę doczekać żeby pójść do ginekologa, ale powiedział, że teraz nie ma sensu żebym przychodziła. Stres jest nie powiem. Oby serduszko już bilo za tydzień/półtora. 😇Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 19:35
rock16 lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Mam pytanie dotyczące testów. Zaraz jak pasek testowy nasiąka i pojawia się testowa kreska, to czy długo czeka się na drugą kreskę? Czyli czy jak już pojawi się testowa i obok pusto, to należy jeszcze poczekać kilka minut? Ja dzisiaj zrobiłam test, i jak tylko pojawiła się testowa to uznałam że znowu nic z tego i test wyrzuciłam. 32 dzień cyklu, nie wiem kiedy była i czy była owulacja. Nie chciałam się nakręcać i jak tylko pojawiła się testowa to uznałam że nie będę się nakręcać pewnie dostanę @ do wieczora. Ale jak jej nie ma tak nie ma. Cykle najkrótsze jakie miałam to 24 dni najdłuższe 31. -
rock16 wrote:Cześć,
Mam pytanie dotyczące testów. Zaraz jak pasek testowy nasiąka i pojawia się testowa kreska, to czy długo czeka się na drugą kreskę? Czyli czy jak już pojawi się testowa i obok pusto, to należy jeszcze poczekać kilka minut? Ja dzisiaj zrobiłam test, i jak tylko pojawiła się testowa to uznałam że znowu nic z tego i test wyrzuciłam. 32 dzień cyklu, nie wiem kiedy była i czy była owulacja. Nie chciałam się nakręcać i jak tylko pojawiła się testowa to uznałam że nie będę się nakręcać pewnie dostanę @ do wieczora. Ale jak jej nie ma tak nie ma. Cykle najkrótsze jakie miałam to 24 dni najdłuższe 31.
Przy C jest kontrolna, T jest testowa jeśli jest tylko jedna kreska np przy T to test nieważny jeśli jest tylko przy C negatywny.
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
rock16 hej! Ja zawsze patrzę jeszcze do tych regulaminowych 10 min czy coś się nie pojawia. Powyżej 10 min już nie patrzę, bo test wysycha i fabryczna kreska testowa może się uwydatnić. Zerknij sobie na testy Dwójki na stronie 1132 ostatni post, jej się kreseczki pojawiły się po 5-8 minutach
rock16 lubi tę wiadomość
-
Kraszixp wrote:Przy C jest kontrolna, T jest testowa jeśli jest tylko jedna kreska np przy T to test nieważny jeśli jest tylko przy C negatywny.
Tak tak, pomyliłam się. Chodziło mi o kontrolną. Czy jak pojawia się kontrolną to testowa też, czy testowa dopiero po czasie ? -
Rock dokładnie tak jak piszą dziewczyny
rock16 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
rock16 wrote:Tak tak, pomyliłam się. Chodziło mi o kontrolną. Czy jak pojawia się kontrolną to testowa też, czy testowa dopiero po czasie ?
Zerkaj do czasu określonego w teście, po czasie nie ważnyrock16 lubi tę wiadomość
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
Rock jak Ci leci barwnik po pasku to możesz sprawdzić do czasu określonego w ulotce jeśli jest to 5 minut to zerkasz po 5 i wyrzucasz. Potem może się pojawić Fabryczna kreska która Ci zrobi mętlik. A jeśli myślisz ze to ciąża to po prostu zrób betę z krwi wyjdzie na pewno
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Nie wiem czy się po raz kolejny nakręcać i rozczarować czy może przyjąć do wiadomości że bardziej prawdopodobna jest menopauza. Nie lubię tej sieczki która robi się w głowie gdy @ nie przychodzi. A potem jednak przychodzi i człowiek sobie myśli że znowu jestem głupia.jeden dzień spóźnienie od najdłuższego cyklu a ja już przedszkole wybieram
Już dzisiaj postanowiłam że spokojnie poczekam, dzień się nie skończył a ja znowu wertuję to forum i czytam o najwcześniejszych z wczesnych objawów, o mylących się testach, o krwawieniu implantacyjnym o okresie do 6 miesiąca ciąży.... i się łudzę znowu i znowu. I wiem że test trzeba za 2 dni powtórzyć, zrobić betę w razie wątpliwości iść do lekarza i każda z Was, Nas to wie. A mimo wszystko łudzimy się i sprawdzamy do 5 minut majty Pozdrawiam dziewczyny.Kraszixp, MartaMi92 lubią tę wiadomość
-
rock16 wrote:Nie wiem czy się po raz kolejny nakręcać i rozczarować czy może przyjąć do wiadomości że bardziej prawdopodobna jest menopauza. Nie lubię tej sieczki która robi się w głowie gdy @ nie przychodzi. A potem jednak przychodzi i człowiek sobie myśli że znowu jestem głupia.jeden dzień spóźnienie od najdłuższego cyklu a ja już przedszkole wybieram
Już dzisiaj postanowiłam że spokojnie poczekam, dzień się nie skończył a ja znowu wertuję to forum i czytam o najwcześniejszych z wczesnych objawów, o mylących się testach, o krwawieniu implantacyjnym o okresie do 6 miesiąca ciąży.... i się łudzę znowu i znowu. I wiem że test trzeba za 2 dni powtórzyć, zrobić betę w razie wątpliwości iść do lekarza i każda z Was, Nas to wie. A mimo wszystko łudzimy się i sprawdzamy do 5 minut majty Pozdrawiam dziewczyny.
A majty faktycznie sprawdzam co chwilę czy przypadkiem @ przyszła.
rock16 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a tak pytanie poza tematem objawów i testów - jak spędzacie sylwestra? Idziecie na jakąś imprezę? Czy może w domu? Wiadomo bez %% ewentualnie winko 0% czy tam piwko 0%. Ale czy porywacie się na jakąś imprezę? Ja się trochę cykam, bo jestem tak strasznie zmęczona non stop. 21 ja do spania. Więc gdzie ją do 24 wytrwam 😂
-
rock16 wrote:Nie wiem czy się po raz kolejny nakręcać i rozczarować czy może przyjąć do wiadomości że bardziej prawdopodobna jest menopauza. Nie lubię tej sieczki która robi się w głowie gdy @ nie przychodzi. A potem jednak przychodzi i człowiek sobie myśli że znowu jestem głupia.jeden dzień spóźnienie od najdłuższego cyklu a ja już przedszkole wybieram
Już dzisiaj postanowiłam że spokojnie poczekam, dzień się nie skończył a ja znowu wertuję to forum i czytam o najwcześniejszych z wczesnych objawów, o mylących się testach, o krwawieniu implantacyjnym o okresie do 6 miesiąca ciąży.... i się łudzę znowu i znowu. I wiem że test trzeba za 2 dni powtórzyć, zrobić betę w razie wątpliwości iść do lekarza i każda z Was, Nas to wie. A mimo wszystko łudzimy się i sprawdzamy do 5 minut majty Pozdrawiam dziewczyny.rock16 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
A ja chyba spędzę go w łóżku 🤔 jakoś nie mam chęci imprezować..
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
U nas teściowa robi sylwestra, ale my chyba zakamuflujemy się na górze u siebie 🤔
MartaMi92 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.