PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No ale to troche pracy mnie kosztowalo...oeparol, syrop, woda, marchewka...nie ma nic za darmo
To brakuje mi jesszcze czasu, marchewki i syropu;) a byłam dziś w aptece i tak myślałam, że coś jeszcze miałam kupić- flegaminke;) skleroza!
Asha lubi tę wiadomość
-
Sylvia gratulacje !!! Obyście razem z Czarną zapoczątkowały letni wysyp fasol tutaj. Jeszcze raz mocno zaciskam kciukasy za wszystkie testujące, będę zaglądać i liczę na same dobre wieści. Dziewczyny wszystkie - nie dołujcie się i nie załamujcie, jestem przekonana, że są nam dane te kropki i będziemy wszystkie szczęsliwymi mamuśkami. Jak nie w tym cyklu to w kolejnym. Nosy do góry, łeb do słońca ! Ja nie kupiłam testu więc jutro odpuszczam, czekam na rozwój wydarzeń, do 36 dnia chociaż, a może i wytrwam do 40, jak @ nie przyjdzie (tfu, tfu, OBY!!! Trzymajcie za to też paluchy) Owocnego testowania kochane
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewuszki...co tam slychac gdzie to testujace nasz e panny sie podziewaja? Czarna nie smutaj jeszcze bo jest wczesnie, a te testy moga byc kiepskie sama mowilas...u mnie temp poszla w dol, moze po whiskaczu? Jak wam sie zdaje? Test oczywiscie negatywny ale one kiepskie sa wiec luz...cycuszki nadal duze i bola wiec , Klaudia to nie ladnie tak wpadac i forum rozwalac, ale gratuluje...a co tam u was?