PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvia i MałaCzarna po cichu gratki dla Was i cieszę się razem z Wami. Trzymam kciuki za jutrzejsze testerki i poz. testy.
bianka ja też nadal czekam na owu, u mnie myślę że będzie nd-wt, chociaż śluz już jest całkiem niezły.
Oby u wszystkich nas się zazieleniło.MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Sylvia i MałaCzarna po cichu gratki dla Was i cieszę się razem z Wami. Trzymam kciuki za jutrzejsze testerki i poz. testy.
bianka ja też nadal czekam na owu, u mnie myślę że będzie nd-wt, chociaż śluz już jest całkiem niezły.
Oby u wszystkich nas się zazieleniło.
No to fajniuśnie:D powodzenia w działaniach:) u mnie śluzu brak:/ jedynie lepka wydzielina jak zasze:( -
Klaudia90 wrote:Mam ogromną nadzieję. Kurcze staramy się dopiero pierwszy miesiąc a ja już tak przeżywam...
Ja miałam tak samo;) teraz 3 cykl starań i po owulacji też będę przeżywać, bo bardzo się chce i wiadomo jak to jest. A Tobie powodzenia życzę
-
bianka wrote:A tak właściwie dziewczyny to jak oceniacie swój śluz? Po tym co jest na papierze po siusianiu, czy inaczej jakoś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 22:28
-
kluska wrote:Ja zazwyczaj sięgam z głębi, po poronieniu i zabiegu mój śluz jest bardzo skąpy. Kiedyś to był łatwy do zaobserwowania tak go było dużo. Teraz przed owu będzie ze 3 dni ok a potem zgęstnieje jak będzie owu. Tak miałam poprzednie dwa cykle. U mnie chyba coś nie działa poprawnie bo śluz płodny znika przed owu. A jak u Ciebie bianka i u Was dziewczyny?
-
kluska wrote:Ja zazwyczaj sięgam z głębi, po poronieniu i zabiegu mój śluz jest bardzo skąpy. Kiedyś to był łatwy do zaobserwowania tak go było dużo. Teraz przed owu będzie ze 3 dni ok a potem zgęstnieje jak będzie owu. Tak miałam poprzednie dwa cykle. U mnie chyba coś nie działa poprawnie bo śluz płodny znika przed owu. A jak u Ciebie bianka i u Was dziewczyny?
Dla mnie śluz to coś śliskiego, a u mnie zawsze tylko biała lepka wydzielina, zazwyczaj tylko w środku, ujawnia się kilka dni po owu wypływając na zewnątrz:/ pół roku temu lekarz powiedział, że mam bardzo dużo wydzieliny pochwowej z pałeczkami kwasu mlekowego i myślę, że to co obserwuję to właśnie to, a płodnego w ogóle:(