PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:aaa bo tak chciałam sprawdzić
sikam bez przerwy a mało co piłam .. aa głupia jestem
na dodatek mąż powiedział , że mi sie przytyło dość, bo się przestalam ruszać ;(
ahh płakać i wyc mi się chce !! ;( -
Rudzia wrote:A ja sie naczytalam o niskim progesteronie i jestem zalamana.. juz sobie wbilam w glowe ze nie bede mogla zajsc w ciaze..
-
Dzis mnie boli brzuch na okres ale ani sladu a wczoraj pare plamek.. Czytalam ze pomimo niskiej temperatury moze to byc ciaza.. Sama nie wiem.. Bola mnie piersi, jestem zmeczona a jak wstaje to czuje sie slabo.. Nie wiem czy robic jutro test czy nie potrzebnie..
-
Rudzia wrote:Dzis mnie boli brzuch na okres ale ani sladu a wczoraj pare plamek.. Czytalam ze pomimo niskiej temperatury moze to byc ciaza.. Sama nie wiem.. Bola mnie piersi, jestem zmeczona a jak wstaje to czuje sie slabo.. Nie wiem czy robic jutro test czy nie potrzebnie..
-
Rudzia wrote:No niby nie.. Ale sie zalamie.. Jezeli ja na prawde nie moge miec dzieci? Kiedys lekarz mi to wlasnie powiedzial.. Ale przed staraniem o dzidzie to lekarz powiedzial ze wszystko okej i ze zyczy powodzenia..
-
Asha wrote:Tak ci powwiedzial? Ale czemu?
Okolo 4 lata temu mialam cyste na prawym jajowodzie.. Jajowod okrecic sie wokol wlasnej osi i byl bardzo zniszczony.. Mialam usuwana ja operacyjnie..Dlatego tak.. Ale mowie teraz jak bylam to lekarz powiedzial ze wszystko jest w porzadku..jestem mloda wiec sie wszystko zregenerowalo.. Ale sama nie wiem juz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 20:18
-
Rudzia wrote:Okolo 4 lata temu mialam cyste na prawym jajowodzie.. Jajowod okrecic sie wokol wlasnej osi i byl bardzo zniszczony.. Mialam usuwana ja operacyjnie..Dlatego tak.. Ale mowie teraz jak bylam to lekarz powiedzial ze wszystko jest w porzadku..jestem mloda wiec sie wszystko zregenerowalo.. Ale sama nie wiem juz.
-
Asha wrote:Oj to tulam napewno kiepsko bylo cos takiego uslyszec wspolczuje
No ale wtedy jeszcze nie myslalam o dzieciach, stwierdzilam ze najwyzej zawsze bede mogla adoptowac .. A teraz nie wyobrazam sobie po prostu nie moc miec dzieci.. Nie moc miec dziecka ktore bedzie moje, ktore bedzie przez 9 miesiecy pod moim sercem.. Zwlaszcza kiedy moj chlopak tez tego pragnie.. Chcialby miec coreczke.. Nawet nie wiecie jak ja bardzo chcialabym mu to dac.. -
Asha wrote:No to musi byc denerwujace, raz ze nie wiadomo kiedy owu, do cholery czekania, ciagnie sie to wszystko...a co gin powiedzial, ze wporzo jest?
To porażka:/ ale dobrze, że chociaż owulacja jest. Lekarze nie zwracali na to większej uwagi. Więc teraz jak zaczęłam jeszcze siebie obserwować i nie zauważam płodnego śluzu poszłam do kliniki leczenia niepłodności zrobić badania, żeby na starcie wiedzieć co i jak. W poprzednim cyklu robiłam badania i jutro z wynikami idę na wizytę. Sama się zastanawiam co mi lekarz powie.
-
Asha wrote:Po 3 latach, tez juz bys tak podchodzila chyba, ze po prostu i tak sie nie uda i luzik...i sobie porobie testy a co mi tam a @ i tak przyjdzie i tak ale i tak sobie zrobie, czemu nie? Rozumiesz o co mi chodzi?
Rozumiem... Ale trzymam kciuki, żeby ten cykl był inny i wywinął Ci plusika;)kluska lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No niby nie.. Ale sie zalamie.. Jezeli ja na prawde nie moge miec dzieci? Kiedys lekarz mi to wlasnie powiedzial.. Ale przed staraniem o dzidzie to lekarz powiedzial ze wszystko okej i ze zyczy powodzenia..
Rudzia bądź pozytywnie nastawiona. Niedawno była tu Fretka oświadczyć, że zostanie mamą i pisała, że była zrezygnowana i miała ten, jak się później okazało szczęśliwy cykl, za przegrany, bo lekarka powiedziała, że endometrium za małe, żeby móc w ciąże zajść, więc odpuścili z mężem i zdołowali trochę, a tu taka nowina POMIMO, ŻE LEKARZ POWIEDZIAŁ, ŻE NIE TYM RAZEM! Mocno ściskam i mam nadzieję, że się uda:)
-
Rudzia wrote:No ale wtedy jeszcze nie myslalam o dzieciach, stwierdzilam ze najwyzej zawsze bede mogla adoptowac .. A teraz nie wyobrazam sobie po prostu nie moc miec dzieci.. Nie moc miec dziecka ktore bedzie moje, ktore bedzie przez 9 miesiecy pod moim sercem.. Zwlaszcza kiedy moj chlopak tez tego pragnie.. Chcialby miec coreczke.. Nawet nie wiecie jak ja bardzo chcialabym mu to dac..
-
bianka wrote:To porażka:/ ale dobrze, że chociaż owulacja jest. Lekarze nie zwracali na to większej uwagi. Więc teraz jak zaczęłam jeszcze siebie obserwować i nie zauważam płodnego śluzu poszłam do kliniki leczenia niepłodności zrobić badania, żeby na starcie wiedzieć co i jak. W poprzednim cyklu robiłam badania i jutro z wynikami idę na wizytę. Sama się zastanawiam co mi lekarz powie.
bianka lubi tę wiadomość
-
Coś czuję, że w tym cyklu owulka mnie odwiedzi w okolicach najbliższej niedzieli i z łóżka męża nie wypuszczę póki się nie powyprzytulamy:D a i do niedzieli potrenować trzeba będzie, żeby formę mieć na odpowiednim poziomie:D
Asha, Justinka lubią tę wiadomość
-
bianka wrote:Coś czuję, że w tym cyklu owulka mnie odwiedzi w okolicach najbliższej niedzieli i z łóżka męża nie wypuszczę póki się nie powyprzytulamy:D a i do niedzieli potrenować trzeba będzie, żeby formę mieć na odpowiednim poziomie:D
bianka lubi tę wiadomość