PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki Felinka za ciebie i twojego kropusia. Musi być taki tyci, że go nie widać jeszcze 😇
Jutro zapewne będzie u mnie to samo co u Ciebie, normalnie mam przeczucie, że to za szybki na wizytę ale już trudno. Nie będę odwoływać dzień przed
Nika, to był mój pierwszy cykl starań. Szczerze mówiąc, to byliśmy w szoku, że się udało za 1 razem. Bo cykl wcześniej nie uznaje za starania, przy dwóch stosunkach w płodne 😂 Ale przy tym cyklu starań połączyłam i temperaturę i testy owulacyjne. Co prawda uczyłam się na tym cyklu tego wszystkiego i myślałam, że następny cykl będę już umiała te obserwacje prowadzić a tu bach - ciąża 🙈😅 -
Felinka ja miałam pusty pęcherzyk do 8-9 TC. Był faktycznie pusty a beta nie rosła prawidłowo. Dobiła do ok 4 tyś a przyrosty były około 50 %. U Ciebie wygląda, że musisz trochę poczekać
-
Monia01 wrote:Trzymam kciuki Felinka za ciebie i twojego kropusia. Musi być taki tyci, że go nie widać jeszcze 😇
Jutro zapewne będzie u mnie to samo co u Ciebie, normalnie mam przeczucie, że to za szybki na wizytę ale już trudno. Nie będę odwoływać dzień przed
Nika, to był mój pierwszy cykl starań. Szczerze mówiąc, to byliśmy w szoku, że się udało za 1 razem. Bo cykl wcześniej nie uznaje za starania, przy dwóch stosunkach w płodne 😂 Ale przy tym cyklu starań połączyłam i temperaturę i testy owulacyjne. Co prawda uczyłam się na tym cyklu tego wszystkiego i myślałam, że następny cykl będę już umiała te obserwacje prowadzić a tu bach - ciąża 🙈😅
Jej to super, bardzo szybko Wam się udało 😊Monia01 lubi tę wiadomość
-
Monia01 wrote:Trzymam kciuki Felinka za ciebie i twojego kropusia. Musi być taki tyci, że go nie widać jeszcze 😇
Nika, to był mój pierwszy cykl starań. Szczerze mówiąc, to byliśmy w szoku, że się udało za 1 razem. Bo cykl wcześniej nie uznaje za starania, przy dwóch stosunkach w płodne 😂 Ale przy tym cyklu starań połączyłam i temperaturę i testy owulacyjne. Co prawda uczyłam się na tym cyklu tego wszystkiego i myślałam, że następny cykl będę już umiała te obserwacje prowadzić a tu bach - ciąża 🙈😅➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Nikaaaa wrote:Jej to super, bardzo szybko Wam się udało 😊
Tak to prawda, teraz tylko żeby wszystko się tam dobrze rozwijało. Bardzo się stresuje pierwszym USG. Żałuję bardzo że się umówiłam na jutro, bo zapewne nic nie będzie widać oprócz jaja płodowego, a ja jestem panikara to zaraz milion domysłów.... no ale już trudno. Najwyżej 2 tygodnie do następnego USG będę jak na szpilkach jestem w 6tc (5tc+2d) -
Monia01 wrote:Tak to prawda, teraz tylko żeby wszystko się tam dobrze rozwijało. Bardzo się stresuje pierwszym USG. Żałuję bardzo że się umówiłam na jutro, bo zapewne nic nie będzie widać oprócz jaja płodowego, a ja jestem panikara to zaraz milion domysłów.... no ale już trudno. Najwyżej 2 tygodnie do następnego USG będę jak na szpilkach jestem w 6tc (5tc+2d)
Monia01 lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Eedzia11 wrote:Super 💛 Jesteś kolejnym przykładem, że w ciąży jednak ten wykres musi poszaleć a nie to co u mnie. Co spojrzę na czyjeś wykresy ciążowe to jak sztorm na morzu 🙃
Tak mój wykres to jak sztorm na morzu, dobrze powiedziane 😂❤️
Ale to mnie właśnie myliło, myślałam że jak ciąża to musi być wszystko uporządkowane, stałe. A tu się jednak okazuje że nie 😂😅
-
Moni to że u mnie tak się zadziało nie znaczy że u Ciebie też tak będzie daj koniecznie znac
Przepraszam że kiepsko się udzielam ale mam zjazd psychiczny przez tego lekarza i chyba po prostu zaraz pójdę spać...
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
madzia28 wrote:Felinka ja miałam pusty pęcherzyk do 8-9 TC. Był faktycznie pusty a beta nie rosła prawidłowo. Dobiła do ok 4 tyś a przyrosty były około 50 %. U Ciebie wygląda, że musisz trochę poczekać
Tule
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Moni to że u mnie tak się zadziało nie znaczy że u Ciebie też tak będzie daj koniecznie znac
Przepraszam że kiepsko się udzielam ale mam zjazd psychiczny przez tego lekarza i chyba po prostu zaraz pójdę spać...
Racja, ale wiesz jak to jest... Tym bardziej, że dzieli nas jakieś 3/4 dni to już w ogóle jestem jeszcze w młodszej ciąży. A może zmień lekarza? Pójdź za tydzień na wizytę do innego? Poszukaj po opiniach, może ten nie będzie taki zrezygnowany jak ten obecny 🤦🏻♀️
Dam Wam znać jutro na pewno, zapewne i tak będę się odzywać w dzień
Idź spać, sen to najlepszy regenerator, w ciąży tego dużo potrzeba ❤️ -
Monia01 wrote:Racja, ale wiesz jak to jest... Tym bardziej, że dzieli nas jakieś 3/4 dni to już w ogóle jestem jeszcze w młodszej ciąży. A może zmień lekarza? Pójdź za tydzień na wizytę do innego? Poszukaj po opiniach, może ten nie będzie taki zrezygnowany jak ten obecny 🤦🏻♀️
Dam Wam znać jutro na pewno, zapewne i tak będę się odzywać w dzień
Idź spać, sen to najlepszy regenerator, w ciąży tego dużo potrzeba ❤️
Krasz widzę że działa? 🤔Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.