PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ja nie widzialam. Cykl do tyłu miałam dokładnie takie same wysokie temp.. więc ten juz olałam w tamtym cyklu sie nastawilam i rozczarowałam, tym razem nie nastawilam sie w ogole zeby mnie nie bolaly niepowodzenia.. Zresztą nie bolą mnie piersi i to nie pozwolilo mi nawet na odrobinę podejrzeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:Amy dałaś nam nadzieję!!!
Moja poprzednia ciąża dała mi o sobie znać od początku. Od razu bolały piersi, brzuch bardzo dawał znać, zaraz miałam mdłości migreny a teraz ZUPEŁNIE NIC
wczoraj tylko miałam omamy węchowe ale to raz ale to nie był powód do podejrzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:35
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Moja poprzednia ciąża dała mi o sobie znać od początku. Od razu bolały piersi, brzuch bardzo dawał znać, zaraz miałam mdłości migreny a teraz ZUPEŁNIE NIC
wczoraj tylko miałam omamy węchowe ale to raz ale to nie był powód do podejrzeń -
Amy z całego serducha gratuluję, piękne dwie krechy. Ściskam i spokojnej ciąży życzę!
Ja wróciłam. Kupiłam dwa testy, jeden 10 bobo test i drugi 25 pink. Zrobiłam niedawno 10 i oczywista oczywistość. Raz myślę, że pierdzielę to wszystko w czapkę, na cholerę pieniądze wydaję i jak pokręcona się zachowuje, ale zaraz błysk nadziei, a to coś zakuje, a to cycek zaswędzi, a to gazy za przeproszeniem ;p i od razu, że może ciąża.Ech, nie dość, że mi na dyńkę wali to jeszcze na oczy chyba, bo a to pod takim kątem i takim światłem spojrzę z daleka to widze jakiś cień,a zaraz znowu i znika. Obłęd jakiś, moja wyobraźnia płata mi figle. Chyba jutro nie wytrzymam i siknę na ten drugi test, chociaż to bez sensu. Przez chwilę nawet miałam przecie, że chyba się udało, ale już mi przeszło, jakby miało coś być to chyba by było, bo się tak ciągnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny