PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Mój też wspiera. Przytula. Najgorzej jak trzyma rękę na moim brzuchu z taką czułością a ja na drugi dzień mowię że nic z tego. Tak jak wczoraj i dziś... Ale mimo wszystko wkurza pytaniami i nie do końca rozumie...
-
nick nieaktualnyTylko , że oni chyba tego nie zrozumieją. Bo mysla , że to takie hop siup. A tu lipa. Oni tylko sie musza,,spuścić'' i mysla , że sprawa załatwiona.. a kobieta ma za wszystko myśleć , kiedy dni płodne , kiedy to kiedy tamto . jeszcze w między czasie do ginekologa badać się, inne badania też robic z krwi nie krwi .. ciule muje dzikie węże... a oni co ??
Kurwaa.. faceci maja dobrze !! ;/ -
nick nieaktualny
-
Aj dziewczyny:( Ja cały dzień prawie nie miałam dostępu do owu i czekałam z niecierpliwością co tam u Was.
MałaCzarna nie martw się, fasola na pewno jest na miejscu. Czuję, że mimo wszystko będziecie miały swoje upragnione 2 kreski.
Ja nadal czekam na @, ale może wcześniej doczekam się na spóźnioną owu niż na @, choć już wolę @ i mieć to czekanie i nerwy z głowy. Tylko, że śluzu rozciągliwego coraz więcej i szyjka wysoko, ale temp. nie wskazuje na to żeby to owu miało wystapićMalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze złapałam dodatkowo doła, bo dziś spotkałam się na ploty z koleżanką i dowiedziałam się, że jest w ciąży. Starali się 2 cykle i już dwie krechy.
-
nick nieaktualnyudało mi się dziewczyny.. Na prawdę nie wierzę do teraz. Nie mam żadnych objawów, przeczuć.. niczego Dzisiaj po pracy zrobilam test ktory mialam przygotowany na rano o ile by mi się temp utrzymała
Asha, malu, MalaCzarna, Rudzia, marlencia, Justinka, Iza75, Szania, bianka, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Kochana to cudna wiadomosc gratuluje a mowilas ze nie ma szans
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:19
-
Jeszcze na dodatek mega bolący prychol na brodzie. Jak wróciłam i poszłam sprawdzić do łazienki czy może @ przyszła, a tam nic to aż się poryczałam z tego wszystkiego, że ani jedno ani drugie i że mam już dość tej niepewności.
Dziś chyba nie jest nasz dobry dzień. Musimy wierzyć, że jutro na pewno będzie lepiejAsha, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Kochana to cudna wiadomosc gratuluje a mowilas ze nie ma szans
Nie było.
W moim mniemaniu nie było. Miałam 4 dni płodny śluz a mąż przyjechał jak on zrobił się kremowy... a wcześniejszy seks był 5 dni wcześniej wiec nawet nie miałam wq ovufriend dni płodnych a kiedy się kochaliśmy był już nie ten śluz.. i mimo wszystko się udało na takim śluzie..Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Nie było.
W moim mniemaniu nie było. Miałam 4 dni płodny śluz a mąż przyjechał jak on zrobił się kremowy... a wcześniejszy seks był 5 dni wcześniej wiec nawet nie miałam wq ovufriend dni płodnych a kiedy się kochaliśmy był już nie ten śluz.. i mimo wszystko się udało na takim śluzie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To jeszcze lepiej...ale temp piekna...odrazu bylo widac ze zielona tempka