PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzeba czekać i to jedyny w tej sytuacji. Wiem ,że to tak się tylko piszę ,bo to strasznie trudne. Ja sama już po ścianach zaczynam chodzić. Non stop mi w głowie tylko te testy, zakręcona jak świński ogon już jestem. Muszę iść zaraz na poczte i znając życie jakaś apteka przede mną wyrośnie, a jak już kupię to się przecież nawet do jutra nie powstrzymam i taka to robota z tym wszystkim...Boże daj mi cierpliwość bo oszaleję!
Trzymaj się Czarna! Nelly może jest jeszcze szansa, ale jeśli nie tym razem to trzymam kciuki za następny ! -
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Trzeba czekać i to jedyny w tej sytuacji. Wiem ,że to tak się tylko piszę ,bo to strasznie trudne. Ja sama już po ścianach zaczynam chodzić. Non stop mi w głowie tylko te testy, zakręcona jak świński ogon już jestem. Muszę iść zaraz na poczte i znając życie jakaś apteka przede mną wyrośnie, a jak już kupię to się przecież nawet do jutra nie powstrzymam i taka to robota z tym wszystkim...Boże daj mi cierpliwość bo oszaleję!
Trzymaj się Czarna! Nelly może jest jeszcze szansa, ale jeśli nie tym razem to trzymam kciuki za następny ! -
nick nieaktualny
-
Ależ dziś na tym forum postów jak na taśmie produkcyjnej;P
A ja ściskam kciukasy bo mają być kropki i kropka!
Mi lekarz powiedział,, że ten cykl jest obiecujący, ale gdyby nie wyszło, to stymulację trzeba będzie rozwarzyć, bo po hormonach stwierdził, że te różne dł cyklów z pracy jajników wynikają ehhh... ale póki co ładne endometrium i pęchcerzyk 16 mm więc do dzieła ostro się trzeba zabrać
Rudzia lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ja też już jak wariatka się zachowauję...
Iza75, anucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny