PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzeba czekać i to jedyny w tej sytuacji. Wiem ,że to tak się tylko piszę ,bo to strasznie trudne. Ja sama już po ścianach zaczynam chodzić. Non stop mi w głowie tylko te testy, zakręcona jak świński ogon już jestem. Muszę iść zaraz na poczte i znając życie jakaś apteka przede mną wyrośnie, a jak już kupię to się przecież nawet do jutra nie powstrzymam i taka to robota z tym wszystkim...Boże daj mi cierpliwość bo oszaleję!
Trzymaj się Czarna! Nelly może jest jeszcze szansa, ale jeśli nie tym razem to trzymam kciuki za następny ! -
nick nieaktualny
-
Nie czuj sie winna ani osamoyniona z tym testowaniem bo ja mam zryte na maksa i po calosci, 3 zrobilam dzisiaj...wiec to normalne, ze chcesz wiedziecpompon wrote:Trzeba czekać i to jedyny w tej sytuacji. Wiem ,że to tak się tylko piszę ,bo to strasznie trudne. Ja sama już po ścianach zaczynam chodzić. Non stop mi w głowie tylko te testy, zakręcona jak świński ogon już jestem. Muszę iść zaraz na poczte i znając życie jakaś apteka przede mną wyrośnie, a jak już kupię to się przecież nawet do jutra nie powstrzymam i taka to robota z tym wszystkim...Boże daj mi cierpliwość bo oszaleję!
Trzymaj się Czarna! Nelly może jest jeszcze szansa, ale jeśli nie tym razem to trzymam kciuki za następny !
-
nick nieaktualny
-
Ależ dziś na tym forum postów jak na taśmie produkcyjnej;P
A ja ściskam kciukasy bo mają być kropki i kropka!
Mi lekarz powiedział,, że ten cykl jest obiecujący, ale gdyby nie wyszło, to stymulację trzeba będzie rozwarzyć, bo po hormonach stwierdził, że te różne dł cyklów z pracy jajników wynikają
ehhh... ale póki co ładne endometrium i pęchcerzyk 16 mm więc do dzieła ostro się trzeba zabrać
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Bo to wszystko ryje beret.....a my jeszcze facetow chronimy zeby przypadkiem sie nie wzruszyl ...wkurwia mnie to powiem wam, bo to my przechodzimy przez to wszystko, oni nie robia zadnych testow, nie musza gapic sie na sluz i szyjki, chodzic po ginach, jedyne to bzykac nas musza...a my do tego wszystkiego jeszcze ich dupy chronimy zeby przypadkiem sie nierozczarowali jak negatyw bedzie...ja pierdole co my robimy...a o nas kto pomysli...on nas nie przytuli bo nawet nie bedzie wiedzial co sie stalo...tak nie moze byc, ze bierzemy wszystkko na siebie, bo potem kto ma depresje...no my a nie oni i w alkoholizm popadamy, nie oni tylko my..a dlaczego? Bo my im dupy chronimy jak dzieciom....sorry ale szlag mnie trafiaMalaCzarna wrote:Ja też już jak wariatka się zachowauję...
Iza75, anucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny