PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to ja się wypowiem po pierwsze doszukujcie się cieni i cieni cienia, na moim teście był cień mniejszy niż u Czarnej, a dzień później beta potwierdziła ciążę, po drugie żaden test sikany nie wykryje ciąży w 5dpo, bardzo rzadko zdarza się żeby wykrył w 9 dpo. W porządnym laboratorium każdy powie, że betę robi się najwcześniej w 9-10 dpo. A poza tym wszystkim zafasolkowanym gratuluję!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 16:26
pompon, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja czuję się tak sobie, mdli mnie, głową mnie boli, a o senność już nie wspomnę, ale cieszy mnie to, bo w poprzedniej ciąży tej z maja nie miałam żadnych objawów. Umówiłam się dzisiaj do ginki na 1.08. A co do Ciebie Czarna to kurcze mam takie przeczucie, że będzie jak u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 17:32
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Jak ja wytrzymam do poniedziałku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 17:37
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wzdęcie, ból brzucha, ciągnięcie jajnika, ból piersi przy dotykaniu, wysyp
pryszczy ( zdarza się u mnie tylko na owulację a tu masz ), ból w krzyżu, zmęczenie, spadek apetytu rano, apetyt na słodycze wieczorem, dziś rano mdłości i saanie w żołądku. Szyjka dość nisko, raczej miękka i zamknięta. Śluz kremowy i wodnisty, na bieliźnie żółty. Tak to u mnie wygląda.
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Byłam u lekarza.. może nie jest najmilszy i jakos rozgadany, ale mega rzeczowy.
Wyjaśnił mi co trzeba zrobić jeszcze , podobno moje badania nie są złe, nie potrzebuje brac leków na tarczyce - a mój poprzedni gin mi kazał brać.
Mąż ma zrobić badanie nasienia, mnie ma zbadać dopochwowo...
Jest opcja , że albo mamy hlamydię, albo mąż cos z nasieniem albo moje pęcherzyki coś z nimi nie tak.
W najgorszym przypadku będę miała badaną drożnośc jajników.. Co to ? Boli ? jak to wygląda?
Z wizyty jestem zadowolona i chyba zmienię lekarzaAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:U mnie wzdęcie, ból brzucha, ciągnięcie jajnika, ból piersi przy dotykaniu, wysyp
pryszczy ( zdarza się u mnie tylko na owulację a tu masz ), ból w krzyżu, zmęczenie, spadek apetytu rano, apetyt na słodycze wieczorem, dziś rano mdłości i saanie w żołądku. Szyjka dość nisko, raczej miękka i zamknięta. Śluz kremowy i wodnisty, na bieliźnie żółty. Tak to u mnie wygląda.MalaCzarna, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:Hej
Byłam u lekarza.. może nie jest najmilszy i jakos rozgadany, ale mega rzeczowy.
Wyjaśnił mi co trzeba zrobić jeszcze , podobno moje badania nie są złe, nie potrzebuje brac leków na tarczyce - a mój poprzedni gin mi kazał brać.
Mąż ma zrobić badanie nasienia, mnie ma zbadać dopochwowo...
Jest opcja , że albo mamy hlamydię, albo mąż cos z nasieniem albo moje pęcherzyki coś z nimi nie tak.
W najgorszym przypadku będę miała badaną drożnośc jajników.. Co to ? Boli ? jak to wygląda?
Z wizyty jestem zadowolona i chyba zmienię lekarzaMalaCzarna lubi tę wiadomość