PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Nie wiem jak to mozliwe.. przeciez mam niskie temperatury.. jejkuu.. ale sie ciesze .. i boje zarazem.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale moj lekarz sie zdziwi ze za pierwszym razem sie udalo w sumie .. tylko jeden stosunek byl bo nie bylo czasu na wiecej.. i mimo to sie udalo.. a zla chodzilam ze nic z tego nie bedzie i wolal z kumplami byc niz robic dzidziusia hihi
-
MalaCzarna wrote:Nie w takim przypadku, jak są tak wyraźne tłuste kreski! W moim przypadku jak jest cień cienia to tak, ale u Ciebie to nie ma wątpliwości.
Na prawde? Czyli to pewne juz? Jaaaaa! ))))MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia. Ale piekne krechy! Az mi sie ryjek cieszy do telefonu ) zazdroszcze jak skurczybyk ale i bardzo sie ciesze. Super informacja. Musza sie teraz posypac te krechy i u reszty, nie ma opcji. Spokojnej ciazy zycze.
I tak nawiasem mowiac to sprawnie wam poszlo, ja jak zaszlam w coaze to tez tylko jeden sosuek nie wiedzac nawet kiedy owulacja, taka wpadka kontrolowana.Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ale moj lekarz sie zdziwi ze za pierwszym razem sie udalo w sumie .. tylko jeden stosunek byl bo nie bylo czasu na wiecej.. i mimo to sie udalo.. a zla chodzilam ze nic z tego nie bedzie i wolal z kumplami byc niz robic dzidziusia hihi
My teraz mamy 8 cykl z czego 5 powiedzmy bardziej kontrolowanych i niestety nie może zaskoczyć
Dbaj o kropka a test w poniedziałek to tylko formalność przy takich tłustych kreskach na dodatek nie z porannego moczu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 14:47
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Kochana i Wam sie uda Zycze Wam tego :*
Ja to nie nastawialam sie nawet ze sie uda tak od razu i nawet cieszylam sie ze @ dostalam bo chcialam od nowa zaczac z temperatura itd. A tu bum okres zniknal po godzinie .. a ze jako takich obiawow ciazy nie mam oprocz braku okresu ciezkich piersi to myslalam ze ze mna cos nie tak ze nie mialam owulacji itd. Bylam pewna robiac dzis test ze bedzie jedna kreska..MalaCzarna, bianka lubią tę wiadomość