PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Pompon. jak ja cie rozumiem. nie mam @ , nie mam bóli @, tylko cycki urosły, ale nie bolą- chociaż tyle, testy negatywne, koszmary senne bo nie wiem co mam robić. jednak tak długo dopóki @ nie przyjdzie ma się nadzieję, ze się uda.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Amy gratulacje! kolejna fasolka na naszej grządce:)
Ależ dziś tu pioruny trzaskają;P najwyraźniej ciążowe humorki się udzielają byłam tu miesiąc temu, i przed @ nie było takich emocji, więc ta nasza grządka za tydzień powinna jeszcze bardziej zazielenieć od fasolek:D
życzę Wam malinowych podwójnych kreseczek, a Tobie Asho i MałaCzarna poczwórnych:D wcześnie jeszcze więc testy mogą figle płatać, a nasza babska wyobraźnia potrafi duuuuuuuuuuuuużo ubarwić i to w obie strony;) dlatego wyluzujcie w najbliższy weekend a po niedzieli głęboki oddech i wtedy już testy powinny być pozytywne;)
wiem, że ciężko wytrzymać, bo ja jestem na etapie owulki, pęcherzyk spory i na dodatek się odzywa, a ja czekam na razie na 2 kreski na teście owulacyjnym i też świrować zaczynam;)
Powodzenia dziąchy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 11:42
Iza75, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Mała Czarna nie rozumiem, dlaczego mnie atakujesz..
Każdy lekarz mi mówił, że ciąża która wypadłą dokładnie w potwierdzony dzień owulacji po 5 dniach jest wykrywalna testami... chyba, że owulacja wypadłą póżniej a ktoś myśli, że wcześniej i robi test po 5 dniach to nie ma siły żeby pokazało..
Pepino oszukało wiele kobiet nawet tutaj wiele z was o tym pisze.. dlatego uważam, że są do dupy i apteczne są zdecydowanie pewniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 12:52
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie chce byc niegrzeczna Amy i nie wiem ile sie staralas, ale ja np 3 lata i czlowiek sie chwyta poprostu kazdej nadzieji dlatego sie gapimy na te durne testy godzinami i wypatrujemy najjasniejszych kresek, nie wiem czy to zrozumiesz, ale dlatego i po to sie codziennie tesuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Mała Czarna - i tak dla sprostowania, bo odebrałaś to bardziej jakbym ci chciała powiedzieć, że nie jesteś w ciąży. Ja widzę u ciebie drugą kreskę ale same piszecie o tym felernym pepino i chyba sama nie masz pewności.
Jestem przekonana, że jak kupisz innej firmy test to on po prostu pokaże ci II kreski i będziesz się mogła spokojnie cieszyć )Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:No nie wypominki Asha bo chcę pokaząć drugą stronę medalu swoich wypowiedzi...
No taka jest prawda, że skoro test nie pokazuje nic tzn że nie pokazuje to jest jasne. Ja cykl do tyłu też robiłam testy i widziałąm cienie cieni bo sobie wmówiłam i ciąży nie było.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle nikt się od Ciebie nie odwraca, tylko obawiam się że twój ginekolog wkręca ci kity! Skoro do zagnieżdżenia doszło na przykład 7 dni po owulacji to jakim cudem test po 5 dniach od owulacji może pokazać ciążę? Niemożliwe! No chyba że go źle zrozumiałaś... Może miał na myśli 5 dni po zagnieżdżeniu?
A dowodem na to masz wykresy ciążowe większości dziewczyn tutaj. Testy robione do 10 dnia mniej więcej w 90% wychodzą negatywne a dopiero później pozytywne, to jakie to 5 dni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 12:56
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny