PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mi to naprawde już padło na mózg. Siedzę od 30 min i wgapiam się w ten test i mam omamy jakieś, wydaje mi się, że widzę taki cieeeeeeeeń, fantom dosłownie, że nawet zdjęciem nie będę się kompromitować, bo nic nie dojrzycie i mnie wyślecie już do jakiegoś zakładu...Ale jak bym chciała, żeby grubło to moje przewidzenie. Chore to
Asha lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Dziewczyny mi to naprawde już padło na mózg. Siedzę od 30 min i wgapiam się w ten test i mam omamy jakieś, wydaje mi się, że widzę taki cieeeeeeeeń, fantom dosłownie, że nawet zdjęciem nie będę się kompromitować, bo nic nie dojrzycie i mnie wyślecie już do jakiegoś zakładu...Ale jak bym chciała, żeby grubło to moje przewidzenie. Chore to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWalcze staram się mój mąż twierdzi , że nie walcze ... a ja cholernie sie staram...
tylko to nie jest takie łatwe zmienić lekarza, od nowa wszystko na nowo... to nie jest pokazanie zęba.. to trzeba najbardziej intymną część ciała pokazać... zmiana lekarza to nie jest taka latwa rzecz tylko faceci tego nie rozumieją te wszystkie badania dopochwowe to nic przyjemnego te pytania o śluzy , o okresu i chuje muje ;/ pamiętać kiedy ostatnia miesiączka , kiedy owulacja , kiedy to i tamto maasakra -
pompon wrote:Asha, poważnie mi powiedz, naprawde coś tam widzisz ?
-
nick nieaktualny
-
Asha, no wydaje mi się, że coś tam jest w takim bladziutkim różu,ale cholernie delikatne, ale może już widzę to co chcę zobaczyć Dziękuję Ci bardzo kochana! Bez nakręcania ( tak jakby się dało...) Czekam.
Nelly wiem o czym mówisz, na pewno musi Ci być trudno z tym wszystkim, bo to faktycznie bardzo intymne i prywatne. Ale w końcu się uda i to już nie będzie takie ważne, będzie sama radość
A mnie z nerwów aż zemdliło i coś mocno kłuje w podbrzuszu.Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno nic dziewczyny.. siedzeniem na forum nic nie zdzialam. Jadę z mamą na zakupy a potem wracam , zabieram wszystkie wyniki badań i jadę po mieście szukać lekarza który mnie przyjmie od razu .
Boje się , że nie moge mieć dzieci ;( , że cos jest na tyle poważnego , że sie nie uda mi nigdy być mamą może moje jajniki są do bani albo coś nie wiem ;( boje się .. tak po prostu -
nick nieaktualny