PIERWSZE OBJAWY
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyPójdę spokojnie w poniedziałek, już się nastawiłam na ten poniedziałek więc... Może akurat urośnie sporo.malu wrote:Czarna, to już dziś leć na betę! Jak na teście wychodzi, to tym bardziej wyjdzie z krwi.
 Mam nadzieję!!! 
Pech nie pech, podobno te Pepino potrafią pokazać blade kreski przy braku ciąży, było kilka przypadków.
 Oczywiście ludzie piszą też o negatywnych przy braku ciąży i bladych kreskach przy ciąży ale wiecie jak to jest. Człowiek myśli...
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 07:10
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyRób rób!!!Iza75 wrote:Chyba kupie dzis test i zrobie rano...dzis 24dc, nie wiem dokładnie kiedy byla owu, jakoś 10-13 lipiec, cykle 25-32dni...myslicie, ze mogę juz?
 Spróbować zawsze można!!! 
 A może akurat ten cykl miał mieć te 25 dni? 
 To już powinnaś. 

Iza75 lubi tę wiadomość
                                 - 

Czarna jest krechaMalaCzarna wrote:http://zapodaj.net/fd7e05e4b5975.jpg.html
i
http://zapodaj.net/08ee0859ea6e8.jpg.html
Dajcie znać czy działają linki i czy w ogóle coś widzicie, bo może sobie wkręcam.
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 07:21
                                    MalaCzarna lubi tę wiadomość
                                 - 

własnie nie wiem jakiej czułości, bo to były gratisy do testow owulacyjnych z allegro(nie wierze im). Jutro robie bobo-test.
Jak w styczniu byłam u gin na monitoringu to ona uparcie twierdziała, że trzeba odliczyć 15 dni od wystąpienia owulacji i dopiero zrobić pierwszy test. wtedy jej posłuchałam i wyszla pozytywna bladziocha (ale to był cykl stymulowany CLO) więc oby za wcześnie te testy ...
                                    MalaCzarna lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Spójrz na mój wykres, ja w 11dpo też miałam negatywny, dopiero gdzieś po 2 godz zobaczyłam, że na teście pojawił się cień, więc głowa do górymarlencia wrote:czarna ja na twoim miejscu tez bym dziś na betę leciała. tak jak Iza pisze 2 razy to nie przypadek.
u mnie żadnego cienia żadnej kreseczki- test negatywny- dół na cały dzień