PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a ja się czytałam o wolno rosnącej becie i się zdołowałam, sama nie wiem dlaczego, bo przecież tylko raz robiłem, ale jestem po tych przejściach chyba przewrażliwiona:-(
Sylwia nie czytaj bo wszędzie dopatrzysz sie jakichś problemów, których pewnie w rzeczywistości nie ma. Glowa do goryWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPojawił się u mnie biały rozciągliwy. Dziś po prostu wszystkie śluzy jakie tylko mogą być... Rano wodnisty,później bardziej kremowy, później żółty z różowym, teraz biały i rozciągliwy. Pytanie, co to może oznaczać i jaki mam zaznaczyć na wykresie. Dodam że czuję się tam trochę mokra.
-
MalaCzarna wrote:Pojawił się u mnie biały rozciągliwy. Dziś po prostu wszystkie śluzy jakie tylko mogą być... Rano wodnisty,później bardziej kremowy, później żółty z różowym, teraz biały i rozciągliwy. Pytanie, co to może oznaczać i jaki mam zaznaczyć na wykresie. Dodam że czuję się tam trochę mokra.
-
nick nieaktualny
-
Nelly - wspieram! domyślam się jak możesz się czuć dla mnie nie są najgorsze negatywne testy... a fakt jak już @ się pojawi, bo wtedy koniec nadziei i jest płacz, że znowu się nie udało ale już niebawem na pewno się uda! Trzymaj się! A może @ się nie rozkręci...
Ja nie testuje... może wytrzymam chociaż do niedzieli... mam tylko jeden test, na dodatek ten allegrowy, któremu średnio wierzę... ale co tam, czasami wychodzą pozytywne
Wróciłam już do domu.. ale tak kiepsko się czuję, jest mi słabo, mam zawroty głowy i mnie mdli ale to chyba z przemęczenia... teraz czekam na mężusia bo jeszcze nie wrócił z delegacji dobrze że jeszcze jutro i weekendzik
Trzymam kciuki za wszystkie jutro testujące!MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Zawroty głowy i mdłości? Justinka nieźle.
Trzymam kciuki za jutrzejszy test -
nick nieaktualny