PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia pocieszyłaś mnie- szkoda że nie wziełam testu do pracy- może by się coś zmieniło
A wicie może jaką czułośc mają te testy bobo ?
Najgorsze, że jutro mam wieczór panieński kuzynki, a co się z tym wiąże oczywiście alkohol, na który wcale nie mam ochoty tylko jak się od niego wywinąć- gdybym ujrzała cień drugiej kreseczki to bym wiedziałasylvia007 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
A u mnie nadal brak @ .. nawet nie czuje ze przyjdzie.. dzis 30 dzien.. 4 dni spoznienia ..
Mialam tylko 2 dni malutkich plamien w dzien @.. i tyle.. nie wiem co sie dzieje.. wykluczam cisze jedynie przez te niskie temperatury.. -
marlencia wrote:Sylwia pocieszyłaś mnie- szkoda że nie wziełam testu do pracy- może by się coś zmieniło
A wicie może jaką czułośc mają te testy bobo ?
Najgorsze, że jutro mam wieczór panieński kuzynki, a co się z tym wiąże oczywiście alkohol, na który wcale nie mam ochoty tylko jak się od niego wywinąć- gdybym ujrzała cień drugiej kreseczki to bym wiedziała -
nick nieaktualnyU mnie okres ;/ na razie rozkręca się pomału aż dziwne , bo nastawiłam się na lanie z rana jak wstanę ,a tu delikatnie wręcz rzekłabym okres na sucho. Ale to dopiero początek jakże wspaniałego dnia z @...
Mam dość !! ;( 8 cykl przede mną co ja mogę jeszcze zrobić dodatkowego w tym cyklu ?? ;(
CLo było
estrofen mitte było
infolik pity
Androvit dla męża na nasienie łykany
Concecive plus żel do stosunku dodawany
Kurwaaa co jeszcze ?? ;(
Czarna - oby ta blada kreseczka była tym na co czekasz :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiedziałam:-) Czarna super wieści z samego rana. Ja czuję, że Ty i Asha na bank jesteście zafasolkowane
U mnie nadal @ brak i temp. niska. Chyba nawet tej spóźnionej owu się nie doczekam:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny