PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Myślicie, że skoro nie mam jeszcze @ to jest możliwość, że będę miała w tym cyklu jeszcze owulację? Dziś od południa bolą mnie jajniki i znów mam nadzieję, że może owu zawita, ale boję się, że jutro rano znów nadzieje zniknie jak zobaczę niską temp
Ja jakiś czas temu czytałam forum, na którym dziewczyna założyła wątek czy można zajść t ciążę mając bardzo długie cykle typu 50 dni i a dodatek nieregularne. Po kilku miesiącach wróciła na nieaktywny juz wątek i zaśmiał się, że ie spodziewała się że sama odpowie na własny post! Otóż zaszła w upragnioną ciążę w pięćdziesiątym którymś dc! A więc czekaj na swoją owulacjęAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha ja napiję się z Tobą dzisiaj, ale winka
A co do testowania, ja w ogóle się nie boję, jakoś je robię z nastawieniem że pewnie i tak będzie negatyw. Dla mnie jest mega rozpacz i dół jak @ jest.. ostatnio przyszła w nocy jak wróciliśmy z jakiejś imprezy... bosheee jak ryczałam... nie mogłam zasnąć... mimo że dobrze się bawiłam... a w tym cyklu nawet mnie nie ciągnie do testowania, bo jakoś wiem że i tak się znowu nie udało cóż wierze że kiedyś się uda.. w końcu mamy synka... codziennie dziękuję bogu że się udało, że mimo zagrożenia ciąży donosiłam, że jest zdrowy, kochany, że JEST... ale patrząc jak jest za dziećmi.. i to że nigdy nie chcieliśmy mieć tylko jednego dziecka... boli gdy się nie udaje i przykro jest... ale nie wyobrażam sobie jaki to jest ból u tych z Was które nie mają ani jednego dzieciątka i tak długo się starająAsha, Iza75 lubią tę wiadomość